skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rallye Krumlov
Hlouška je mi docela líto

-> U-Geen: -> Bery: volove 

-> U-Geen: a v kapse mrkev:-)
-> škodík: zazuu poznas jednoduse... ruzova srst a velky usiska
-> škodík: no blondyna to zrovna neni ...
a akce s fotakem byl nekdo jinej, my sme stali asi o kousek jinde
nicmene jezdily pekne sem prave rikal koukej na to kilo uz jde bokem a opak lup a jelo po rafku ....
a akce s fotakem byl nekdo jinej, my sme stali asi o kousek jinde
nicmene jezdily pekne sem prave rikal koukej na to kilo uz jde bokem a opak lup a jelo po rafku ....
Zazaa:a vybila se ti baterka ve fotáku cituji:já nečekal že to bude taková akce
blondýna:ale já si chci vyfotit ještě kaipana
Zazaa:máš mobila
tak byl jsi to ty?
blondýna:ale já si chci vyfotit ještě kaipana
Zazaa:máš mobila
tak byl jsi to ty?
litr s prasklou gumou ten se mi podařil natočit
.. nevíte někdo na jaký RZ skončil Hloušek LR?

tedka tu neřeš ahc dík
-> škodík 23.05.09 16:28:42: Pokud je to foceno něčím co má větší rozlišení, tak udělej výřezy. Třeba tohle by mohla být po ořezu pěkná fotka.
skoda ze ty fotky, co za neco stoji, nedavate sem do fotogalerie :) podkud nemate pravo na vytvoreni, staci si napsat o vytvoreni galerie.
-> Tuner#2: tak ono zas Majdy si nejde nevšimnout .. :-)
-> Tuner#2: tak ono zas Majdy si nejde nevšimnout .. :-)
-> škodík 24.05.09 11:14:17: Ty taky čumíš jen po babách (JOKE). Už jsi sehnal číslo na tu z ahc? 

>Zazaa:jestli jsi tam byl s blondýnou tak vim
-> škodík: ja koukam na ten litr s prasklou gumou tak sme asi stali skoro vedle sebe :)
moc pěkná soutěž,výstaviště super průjezdy.-> škodík: ta modrá škůda není 100 ale 120S
.. promenáda Kaipanů mě docela dost naštvala

Ty jo, pěkný fotky z výstaviště, docela mě překvapily závody Kaipanů... kolik chtěli za vstup do areálu?
mám jich mnohem víc hodim to na rajče a dám sem odkaz
Pár nepovedených fotek, foťák už nějak nezvládal šero a rychlá auta
jerrom.rajce.idnes.cz/37. _Rallye_Cesky_Krumlov

jerrom.rajce.idnes.cz/37. _Rallye_Cesky_Krumlov
Tak Sv. Ján nás zklamal, počasí krásné, ale jezedáci navozili nějakou zem na kus trati u sklďáku, takže ten dlouhej vracák zkrátili a hodně zpomalili, bezpečností zóny hodně veliký, takže tam nebylo skoro nic vidět. Další škoda bylo, že legendy jely až za tmy, takže jsme si je moc neužili :-(
-> Petrson: Výborně 

-> Rapid05: legendy jsou, více na www.ewrc.cz
-> RON: Taky jsme vloni z výstaviště odcházeli celkem zklamaní, soudobý auto tak jede sice rychle, ale na pohled je to o ničem, takže to bez pořádný porce historiků nemělo cenu...
Letos legendy jsou nebo nejsou v plánu? Nějak jsem nikde nic ofiko nenašel... Tak ještě uvidíme, jestli někam zajedem, možná výstaviště, možná Ján, možná obojí
Letos legendy jsou nebo nejsou v plánu? Nějak jsem nikde nic ofiko nenašel... Tak ještě uvidíme, jestli někam zajedem, možná výstaviště, možná Ján, možná obojí

v plánu sem měl Doksy ale Krumlov vyhrál -jenom kvůli háčkům(přehlídka mišáků už není moc velká zábava)

Já se loni na výstaviště tešil ale skončili jsme už na svatým jánu se zlomenou klikovkou :-(
-> Tuner#2: njn vloni jsem se jel podivat na vystavicte na legendy a z legend tam byl jen Kadett a soutezni Favo, nic jinyho historicky zajimavyho tam na koukani nebylo... tesil jsem se na Stratose a S1 a vono nic
Hmm, legendy bych taky rád viděl... Současnou produkci jsem viděl letos v Plzni a myslím že mě to zas na dlouhou dobu stačilo - není na co koukat, ale historici a ty legendy v Krumlově to bude pecka. Škoda že nemůžu být na dvou místech současně 

Do Jana na nocni ke kravinu a na vracecku pod Jan, mozna na vystaviste na superRZ nebo jak tomu rikaj
No tak my zase klasika. Vracečka na Bídě a pak noční Sv. Ján...víc nestíhám, protože mám zkouškový. :-(
jede se nekdo podivat ?
pripadne ma tip na pekne mista ?
pripadne ma tip na pekne mista ?