-> Ad@m:
-> pepek370:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
-> LiMaK:
-> Adam6666:
-> Karel.:
- Mám na mysli akci v duchu právě jen škoda auto - prostě vozy ŠKODA jakéhokoli věku.
- Spíš než mega párty takový pohodový sraz kde se prostě sejdou třeba jednou za rok
příznivci a kde by bylo možno pokecat, poměnit díly, seznámit se s jinýma lidma co mají stejnou úchylku... Nechtěl bych z toho třeba přebor hi-fi hitparáda co se do škody 105 vleze ale spíš aby se dalo přilákat i staré pardály co mají doma všelijaké klenoty a normálně je neuvidíme taková prostě trochu lepší akce...
- Ono je suepr že na Brněnsku někdo dělá akce, ale myslím, že Ostrava a okolí je dost velká na to aby tohle taky unesla... třeba na žermankách v létě, nebo já nevím zkuste navrhnou lokalitu, může to být společná práce nápadům se nebráním. Jak se to vivine je jen na nás.
- A co se týká dálky tak 2 hodiny ve 105-tce nejsou takový problém ne??? Pokud to stojí za to tak proč ne. Ať se rozhlížím jak chci tak nějaká dobrá škoda akce u nás chybí a upřímně když koukám na kluky jak se třeba domlouvají na Doksy a mají to 100km tak je to samo něco jiného než my... Jednak třeba větrat auto na 300 km tam a 300 km nazpátek je sice fakt fajn výlet ale chápu taky studenty a kluky co mají děcka že tam nepojedou tak jsem prostě myslel že bychom zkusili vykutit něco u nás ať taky nejsme za bačkory co musí někam dojíždět...