skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
no nekupte to za taku cenu
-> Samantus: okolo 400
vobec to neni smiesne, mam doma takych lamiel co maju desatinku dole a nevyuzijem ich lebo su felda, fabia a pod...... ak by niekto chcel...

Na báwo , stojí LUK 4300,- nová
-> Matthes130: otazkou je kolik takova lamela stoji nova na BMW a nova na Shade 

No kdyz na tu lamelu tak koukam ... nezda se byt nejhorsi. Mrknete treba sem: www.aukro.cz/item31686153
9_spojkova_lamela_bmw_e34_
525i.html to je neco 

-> suri: kolixtoji nova?
ty kokos chce 300 za jetu lamelu...hm fajn to samantus neviem ci by sa mu to oplatilo...
Tý jo, on to snad i prodá.
-> Tampajs:

-> David29: Hlavně že je

-> David29: 

Hm...téma vo hovně 

No jesi o takove zbozi bude zajem ... tak mam taky jednu jetou lamelu. Bubny na vlecku vorezly a vydrany. Pak jednu hridel na vlecku s ulomenym zavitem na matku co drzi unasec. No a treba este vylagrovanej motor 100 

som mu napisalco za to chce a kolko ma najazdene: no vela najazdene nema.asi tak 30 000.je v super stave.cenu si navrhni.ale taku rozumnu.poslem aj foto mailom ak chces

-> suri: vidis to me nenapadlo
-> Samantus: v ed hej ale aj tuto musi prvo kupit a to radsej keby som musel tak kupim oblozenie za 15sk a desat nitov
mno myslim ze pokud nekdo koupi mrdku favorita, umi si vse udelat sam, nechce investovat, bydli blizko nej, tak ta lamela pokud je fakt ok, prijde vhod.....
ved ta lamela je aste pekna ta by este najazdila toho a este tesnenie pod hlavu a kruzky. skontrolovane "mechanikom" a mozme veselo predavvat
nj..jeden myslel a povedal a ..a.a.a.a

-> petr s: mechanik rika

-> aDAm: Ale mechanik řekl že je pěkná
mozna to ze nekdo prodava jetou lamelu....co?
-> Syny: Nejsi sám... 

-> suri: nechapu...
mno a wo co tady go? 

a co jako?