-> Syny 23.12.22 20:39:21: Jo jo. Nebo najednou zjistíš, že bezlepková dieta a rohlík místo 2 Kč stojí 14, nebo kilo mouky místo 20 Kč rovnou 120. A takových situací je spousta... ale to se určitě řidiči mixu nemůže stát. Stejně jako jak píše
-> Matthes, záškodník z TechWebu 23.12.22 20:31:47: , že by třeba ta práce nějakou dobu nebyla.
-> StepaNoFUN 23.12.22 19:51:16: Vidíš, takový období jsem nikdy nezažil. Než jsem dodělal školu, tak už jsem začal splácet byt, pak přišlo dítě... takže když jsem nastoupil do první full-time práce, tak už malej byl rok a půl a pomalu byla na cestě druhá. Takže něco zajímavějšího dávat stranou jsem začal až velmi nedávno.
-> StepaNoFUN 23.12.22 19:41:48: Hele fakt to doporučuju, ale ideálně každej den no :) Ale když to nemáš "zadarmo" jako my, tak se to prodraží.
Ale ono teda nejde jen o to jídlo - taky s tím souvisí to, že si to sežereš v klidu, taky jsme tam měli pravidelnou drbárnu, člověk se dozvěděl co se děje napříč firmou a tak. Snídaně kolikrát byla na víc jak hodinu

Ale pořád si myslím, že se to tej firmě vyplatilo a fakt mi to teď chybí...