-> Lůďa: Jako levnou a relativně dost kvalitní mohu doporučit gola sadu ATX. Mám ji už mnoho let pro všestranné použití, dvě jsem také koupil do firmy a doporučil i mnoha kamarádům a stížnosti nejsou. Za cenu 1150 Kč jsem dost spokojen, téměř deset let nešetrného zacházení a výsledky jsou dosti uspokojivé. Žádná podstatná část nepodlehla zkáze

Nedostatky za deset let používání:
První, co "odpadlo" byly samolepící štítky s logem z rukojetí ráčen - naprosto nepodstatná záležitost

Pak se mi podařilo ulomit křížový bit na malou ráčnu (povolování beznadějně zarezlého šroubu) - zbytek bitu z objímky jsem vytloukl a narazil nový kvalitní bit (25 Kč)
Ohnul jsem malý 1/4" trháček
Zvláště u velké 1/2" ráčny se po čase hrubého používání začaly povolovat šroubky(nějaké M3) - vyřešeno výměnou za delší a roznýtováním konce závitu
Docela nešťastné je řešení velkých inbusů - strkají se do redukce a od 12mm výše už to není na žádné velké trhání (zatím jsem rozlomil pouze 14mm nástrčný inbus při pokusu o povolení šroubů brzdiče u Ducata - vyřešil to ořech od Tony) - pokud na něco potřebuješ velké inbusy, doporučuju pořídit 1/2" ořechy vcelku.
Jinak docela postatný nedostatek byl celoplastový odlitek kufru, kterému při častém otevírání a zavírání nejdříve upadly klipsny na zavírání a posléze i "pant" víka

A u jedné z firemních se toto stalo zrovna při vykládání z auta na ulici na kanálem, což mělo za následek konec několika oříšků v hlubinách Radotínských stok.

Ale v tomto ohledu se výrobce poučil z chyb a za cenu o 100 Kč vyšší začal nabízet stejnou golu v kufru s kovovými panty a zámky

A koukám celkem podražila, ale i tak ve srovnání s jiným podobně kvalitním zbožím to celkem ujde
www.zbozi.cz/vyrobek/sada
-gola-94-dilu-atx-profi