→ Syny: tak si nesouhlas, ale je to tak
ikdyz obcasclovek vidi zajimava zverstva z vyroby… videl jsem i 1978 prvni majitel
nikdy nestrikana ani nemenene plechy a spojlirek i diry pod nim mela.....
diky, alespon jeden, co ví

ikdyz obcas

ikdyz obcas clovek vidi zajimava zverstva z vyroby... videl jsem i 1978 prvni majitel nikdy nestrikana ani nemenene plechy a spojlirek i diry pod nim mela.....

nejhorší ale je,že pak umřou zdědí to děti a auta zkončí na vrakáčích nebo opuštěný a zníčený někde 

nádherná gls,touhle přitáh jeden stařší pán knám dom na dílnu fávo na opravu.všecko krásně zachovalé až na zadní nárazník kterej měl spodek stříklej na červeno
největší škoda je to že stím jezdil přez zimu a začíná tam pomalu ale jistě vylízat koroze 

ale 5q mi tam šel už bez problemu:o)

elektrika podle užovky atd
jo a zapomněl bych byla tam origo predni haubna z užo vystužema ted už to neni teda poznat že to bylo M1 no:D

Ale stejne mi tam nesedi, ze ho ma auto KOUPENY a i vyrobeny v roce 79 - tedy zrejme vyrobeny nekdy v prvni pulce tohohle roku.
jsou jen dve možnosti a) bastleni nekoho v MB za B) vyměna napr ještě v mototechně či tak..

To ej taky origo?
po vyvareni kufru tam sešroubováno... nýty jsem neměl - origo štítek
To ej taky origo? 

Na to prisli az dyl, kdyz meli kapotu a celo bez derovani a nevetralo to 

Hele ale fakt se to origo nedelalo - vybouchni doma z vasich kdo to kde picnul nebo menil
Treba tim prijdes na neci utajovane tajemstvi 

takže 79ka s spoilerem je model 80
- rok 79, se spoilerem a s děrovaným sklem