-> doking 06.04.16 14:15:07: jasne ze sa daju natacat, ale zatial len kazde osamote, to spojenie som uz nestihol... zadne su napevno, trochu negativne prihnute ;)
-> Bobr8 05.04.16 18:15:48: Noo super. Celou dobu nikde nic, a když už jsem sehnal a smířil se s né úplně přesnou napodobeninou z jiného zdroje, tak to někdo začne dělat To se dalo čekat
19:48:11 05.04.2016
Bobr8
Díky za Váš zájem!
Škoda 105L opravdu vyšla v polských kultovkách, někde jsem zachytil zprávu, že má snad vyjít v ruské edici kultovek. Nevím jestli je pravdivá. N Aukru se tento model objevuje, nebo také na e-Bay.
Kolečka a všechny doplňky co dělám, včetně více a větších fotografií najdete na mém webu www.sewellel.webnode.cz
19:10:19 05.04.2016
Nwkt
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : škoda -> Tuner#2: Teď je tam jenom za 700
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to rozhodně není špatný model z kultovek, v tomto týdnu jsem zahájil přestavbu, pro začátek dávám fotku rozdělané práce...
-> doking: A řekl bych, že ta z kultovek vůbec není špatná...
21:36:42 31.03.2016
doking
-> vlkousek: Hele a proč se nezeptáš přímo jich na jejich vlastních stránkách, nebo na facebooku? Do plánů jim nevidíme, i když odpověď je jasná (NEBUDE),ale já nejsem zaměstnanec Abrexu a jen hádám,tahle firma má svá nejlepší plodná léta pravděpodobně již dávno za sebou a jen a jen skomírají...
Jinak 105ka vyšla v polských kultovkách, strejda google, tam se ptej...
-> MimiMB: Nemusíš bejt profi fotograf a i kalkulačkou to jde vyfotit slušně (pokud máš dobrý osvětlení).... Příště těch fotek vyfoť víc než nějakou budeš publikovat tak si je dobře prohlídni. A při tom focení si uvědom, že většina foťáků ostří až od nějaký vzdálenosti (odhadem 0,5m). Takže ať se budeš snažit jak chceš, to co je blíž nikdy ten foťák nezaostří...
Proto taky máš (relativně) ostrý až to poslední auto a ne ty před ním. Samozřejmě chápu, že jsi chtěl detail. Ale pokud jsi takhle omezenej technikou, tyk vyfoť větší fotku a pak ji ořízni - jde to i v primitivním malování...
19:51:24 22.03.2016
castrol
-> MimiMB: tak fotakom to nebude ked mas posledne auto facko zaostrene
-> FrantaM: Se na to raději vykašli a nic sem nedávej,jestli to patláš štětcem přes původní lak, chlub se něčím,až to uděláš pořádně s novým základem aspoň sprejem a tak aby to nemělo všechny spáry a záhyby na kapotě zalitý,jinak taková úprava a modelařina, podle mě fakt nemá smysl, taky jsem si tím prošel, ale fakt jsem se nechlubil každým výtvorem, dále se už vyjadřovat nebudu, protože to je jak házení hrachu na zeď...
20:59:26 16.03.2016
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak jsem v sobotu neodolal a zkompletoval sérii F1 Více fotek v kartě.