no jenze ja mam navijak takze by ten vyriznutej kus byl strasne velkej. no uvidim no.
ne, mam jenom vyvareny ty pricny pasky kery spojujou cast pod oknem s casti o kerou se opiraj sedacky to musi bohate stacit.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2 Tuner#2 - potřebuju názor
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 23.04.2003 do 24.04.2003, založil/a
11:51:48
24.04.2003
24.04.2003

U-Geen
11:08:00
24.04.2003
24.04.2003
Tuner#2
S dveřma souhlasím a můžeš to tak udělat. Jak máš danou tu výztuhu - to jako přes celou šířku auta máš navařenou páskovinu?? a vařil jsi jí i na boku u sloupku a nebo jen na ploše k tomu plechu? Jinak to co píše weeky taky není špatný nápad.
06:41:19
24.04.2003
24.04.2003

wekky
A co takhle jen v místě uchycení pásů tu desku vyříznout, aby šel až k plechu?
20:12:01
23.04.2003
23.04.2003

U-Geen
Ja si tam nechal navarit vyztuhu z 3mm plochace, zespodu. Bal bych se toho ze se to nebude libit tomu sroubu. Asi uvidim az to budu mit zas doma a pokoumam nad tim. Jeste me napadlo tam dat cca 2,5cm vysokou ocelovou kostku jako mezipodlozku k pasu, to by taky mohlo fungovat (mozna by stacil jeklik). Takze s těma dveřmama souhlasiš jak sem rikal jo?....
18:12:23
23.04.2003
23.04.2003
Tuner#2
Ten předek by šel a vzadu zas pokud to odizoluješ nějakým těsněním a pevně přiděláš, tak to bude taky OK
BTW: proč sebevrah - Tuner to tak má a já jsem to chtěl dělat taky - akorát přemýšlím jestli to nějak ze spoda nevyztužit - myslím ten plech mezi sloupkama. Luboš to má jen prošroubovaný skrz plato a ten plech a pod tím má ještě asi 10cm výstuhu z plechu. Myslíš jako, že by se to mohlo vytrhnout??
BTW: proč sebevrah - Tuner to tak má a já jsem to chtěl dělat taky - akorát přemýšlím jestli to nějak ze spoda nevyztužit - myslím ten plech mezi sloupkama. Luboš to má jen prošroubovaný skrz plato a ten plech a pod tím má ještě asi 10cm výstuhu z plechu. Myslíš jako, že by se to mohlo vytrhnout??
17:52:26
23.04.2003
23.04.2003

U-Geen
Vzadu plato z MDF mam ale musi jit pryc protoze tam budou pridelany pasy a nejsem sebevrah abych je pridelaval jeste pres plato...
S tim krouzekm by to slo blbe, protoze je to tam takovy slozity. proste bych do dveri pridelal panel z mdf, dal teda nejaky tesneni mezi dvere a desku a kapsa by vlastne tvorila jenom takovej elegantni kryt - bude vykuchana
S tim krouzekm by to slo blbe, protoze je to tam takovy slozity. proste bych do dveri pridelal panel z mdf, dal teda nejaky tesneni mezi dvere a desku a kapsa by vlastne tvorila jenom takovej elegantni kryt - bude vykuchana
17:41:35
23.04.2003
23.04.2003
Tuner#2
1. Pokud máš teď ty reproduktory chycený v těch plastovejch kapsách, tak určitě pomůže když uděláš kroužek z MDF a pevně ho spojíš s plechem dveří a s reproduktorem nejlépe přes nějaké těsnění (osvědčilo se laciné těsnění na okna) aby nevznikal nikde akustický zkrat. Pouze dbej na to, aby se reproduktor nedotýkal někde tý kapsy (která bude tvořit tím pádem jen ochraný kryt) - mohlo by to rezovovat. A pokud budeš chtít jít do detailu, tak vytlum dveře - na autohifi prodává tappaja samolepící tlumící desky za slušnou cenu - mám je od něj a vypadá to dobře - až bude auto po laku, tak je tam budu dávat taky.
2. Do zadu je lepší udělat plato z MDF celé, potáhnout ho koberce¨m a já mám pod mím ještě 3 cm tlustý molitan (on se zmáčkne a nebude to přenášet rezonance do toho plechu) a navíc trochu utlumíš motor.
2. Do zadu je lepší udělat plato z MDF celé, potáhnout ho koberce¨m a já mám pod mím ještě 3 cm tlustý molitan (on se zmáčkne a nebude to přenášet rezonance do toho plechu) a navíc trochu utlumíš motor.
16:01:53
23.04.2003
23.04.2003

U-Geen
Čauky. Dostal sem nápad. Chci jakejs takovej doorboard ale chci zachovat kapsy z rencka. kdybych to pod nima vykuchal tak že by tvořili jenom kryt a přímo na dveře (asi "dovnitř" pokud by se tam vešel 16cm reprák) přidělal kus MDF s reprákem, bylo by to k něčemu?
A to samy vzadu, musim bohužel zrušit plato, bude stacit jen kus MDF pridelanej primo do toho plechu pod platem vždy pro jeden reprák? Samozřejmě okolí bude překryto kobercem a pod nim bude asi sololit nebo slabá překližka.... Co ty na tohle?
A to samy vzadu, musim bohužel zrušit plato, bude stacit jen kus MDF pridelanej primo do toho plechu pod platem vždy pro jeden reprák? Samozřejmě okolí bude překryto kobercem a pod nim bude asi sololit nebo slabá překližka.... Co ty na tohle?