americká pračka za 10 000 

americká pračka za 10 000 

Bedny to chce od značek co se tím živí a hlavně ne úplný low end...

Sousedi u nás na chalupě měli v kůlně schovanou starou feldu, jednu z prvních. Taťka to z nich páčil přes 10 let, bouda chátrala a auto v ní také, ale prej ne, že to bude zase jezdit....A jednoho krásného dne už ta kůlna spadla a přijížděli jsme akorát, když totálně prohnilé torzo kdysi pěkného auta nakládala odtahovka z vrakoviště. 

Asi na třech z nich byla položená laminátka na Feldu, na zahradě stojí Octavia Combi v nedokončené renovaci a údajně tam mají i nějakou prastarou škodovku, 422 nebo tak něco. Plus jsem tam jednou viděl Datsun 240...
50metrů za barákem a nevěděl jsi o něm?? To mi připomína mě a sousedovic Erko praváka 

Vida, na těch 8 kousků na štítech jsem vůbec nevzpomněl - ono jich nakonec bude docela dost..

I když teda blatníky jsou origo M7 s OK 11..
pokud by náhodou bylo k mání
když jsem to rozebíral tak na všech blatnících i v motorovém prostoru (šrouby chladiče, šrouby výfuku, atd.) všechny m8 ve velikosti 12
Na 12 klíč jsou v rozměru M8 matice, co držej karb na sacím, snad ještě kontramatka na vypínací tyčce spojky a šrouby kozlíků horních ramen (jen tak z hlavy, ale moc toho není). Zbytek byl původně tak, že když M8, tak 14-ka klíč..

2x2gb ddr 2. Kdyžtak ozvi do sz

Jeden rozdělený 20gb a druhý 8 gb.
Běží to celkem svižně, akorát mi xpéčko pije krev, proto bych zkusil 7mu.

Na všech vyměňovat nebudu - ale zvolna jsem začal sbírat po nemovitostech zachovalý kousky (nazinkováno prvních pět!) a překvapivě jich moc nenašel..

Ak sú všetky také to zvládám s nervami ale keď je to pomiešané napr. na polnohospodárskej technike či na traktore to ma vytočí.