-> Luky: Tvoje auto? Zajimalo by me jaky to ma uchyceni

Ono kopu dílu já pustím v podstatě za náklady, ale vysvětli někomu, kdo viděl cenovku z roku 1988 na které stálo 28,- korun, že za to chceš 200,-. Že v nákupu jsi za 180,- a tu 20,- chceš jako kompenzaci za čas a že ti v tom leží peníze třeba půl roku, rok...
Ja mám jedem kompletný čierný nový a niekolko použitých modrých ale asi každý má aj svôj motor,zatial to nechám tak ale nový modrý by sa mi páčil.
Kazdopadne bych musel mrknout co mi tam zustava "navic" a v jakem stavu to je. Vim, ze mi tam lezela funglovka nejeta modra bez problemu a pak funglovka nejeta modra do ktere pitomec prodejce navrtal diru v miste sroubu pro uchyceni ke karburatoru 120 pac si myslel, ze tam ta dira z vyroby chybi a pritom to je filtrbox ne 120, ale 136. Pak mi tam lezi jeden komplet saciho ke 136 starsi cely, pak ta cerna sestava 2x, ale mam neco uz v seznamech na sehnani a musim si ujasnit sam jeden projekt, co k tomu a v jakem stavu bude potreba, takze neco z toho uz je pravdepodobne vlastne pryc. 

Navíc se válel podezřele blízko sloupu s veřejným osvětlením, s tím že se tu letos zaváděly ty hnusný placatý LED lampy, takže bych čekal že ho tu někdy zapoměl technik veřejnejch služeb. 

nebo jako Comeback a Ozzak. Kamarad Peklo tuhle metodu zkousel na mouchach. A ty rorejsi se mu motali v zaclonach jeste pul roku. Nez sehnal kane 

(jsem na to seriózně alergickej, takže jinou možnost nevidím, krom profi firmy)
www.novinky.cz/koktejl/48
0363-mravenci-postavili-uk
azkovy-most-aby-mohli-vypl
enit-vosi-hnizdo.html