Neřou vám pneu o límce ? když nemáte stndrt kola

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 25.03.2003 do 03.04.2003, založil/a
řadit dle data
21:41:40
03.04.2003
Dan
My sme testovali tohle : "M"ko, kyvadlo, péra z Rapida, sérijový tlumitše, 5cm jedna podložka, kola z Golfa (ty co maj i starý Pasáty, ty s velkým ET) a ani při X-trémní jízdě to nedře. Kyfka je na takový vjetsi úplně libová, tam to kolo vylejzat může 52 Ale pokuď mots vylejzá, tak je pak auto zasraný i na střeše 18
20:41:25
29.03.2003
Kundik
Ony spíš dřou u úhlovek, kdežto u kyvadla se tam dokážou vyminout neskutečný extrémy.
Mě lezou kola vzadu (kyvadlo) drobet z blatníků v klidové poloze, bez podložek. Je to na milimetry, ale prostě když vyjíždím na vysokej obrubník k baráku tak to prostě neškrtne i když se kolo nacpe pod blatník. Já mám ET 15. A kamoš Jiří společně s podložkama ET -4 a jednou mu to, když vyjížděl k nám na zahradu, škrtlo o lem a vyhnulo to kousek tak 4 cm ven. Tomu to ale leze z blatníků 2 cm určitě ale když zvolí na nějakej nájezd vhodnej úhel tak se nic nestane. On má pak ale strach že když to nepověsí vzadu na blatníky, tak chytne pro změnu předkem. Takže bacha na to a raděj přeměřit, než něco koupíte. Ahoj.
04:30:58
27.03.2003
jb
v poho ..
21:34:27
26.03.2003
Rapid
soráč, byls sem uplne v jinom svete8 nechtel sem to napsat tak "tvrde" ...
20:38:48
26.03.2003
jb
jo nechci mit auto ala OFF ROAD kdyz tam dam jine dorazy a tuzsi pruziny krome vyroby nevim kde sehnat vyska se mi libi je normal ale asi nepocitali ve fabrice s podlozkama takze pro by resili nejake limce kdyz normal se tam vleze s rezervou ze ?
20:36:36
26.03.2003
jb
jo sorry rapide napsal sem kravinu samo mysdlel jsem lemy ale ma tedkom skolu tak 7-8 hodin vkuse a kdyz jsem to psal tak jsem se zrovna probudil..no prodrenou gumu poznam nejsem debil ale protoze jsou tam tyden a skrtne to jenom pri propruzeni tak to asi nejde poznat ne ???? ty male sramy sou i ve predu kde bych musel projet dirou tak metr aby to dosedlo az k lemu nemam to snizene. zkousel jsem poskakat po taznem ale to neni ono a sam nezatitim auto 400kily ne ? no ale jsou tu i jedince co mi odpustili chyby a napsal rozumne veci ,,jo a tlumice mam nove serie a tak nic menit nebudu a pruziny s tim jsem este nikdy nelaboroval ..napadlo me neco jako nejake gumy aby to nesedlo tak moc ale nevim jak to uchytit a tuzsi pera to je jako mam nechat vyrobit nebo co ? nemam rad kdyz je nekdo takhle chytra dej tvrde pera a tlumice jo te je moznost a asi nejlepsi ale trochu drazsi na moje pomery a proto se ptam jak to udelat ne nejlepe ale aspon dobre a neirkej te kdyz na to nemas tak nedej vubec to by kazdy tady mel BMW jinak dik za odpovedi
11:52:50
26.03.2003
U-Geen
Mno me dre malinko lem o bocnici...
10:31:48
26.03.2003
Zazaa
no extrem ani ne :) me to teda nedre, ale musel sem to spravne doladit :)))

jinak vsecko zalezi na sirce rafku a ET nektere 15" sou naprosto v pohode a nektere 13" se nevejdou :)
09:02:20
26.03.2003
Vici
no u fava je to nekdy problem.... ale u skodovky? to by musel byt tezky extrem
08:20:26
26.03.2003
Max
NO jo....nevim v jakym stavu byl rapid,ale má pravdu :o)
00:24:50
26.03.2003
Rapid
hochu, nevim co tu resis... jak ti muzou drit pneu o limce??? limec je na disku...

a jestli si myslel o lemy, tak to je kravina... +2,5cm je malo..

a kdyz by sis prodrel gumu, tak to snad poznas, ne?

a drit nic nemuze, hold kdyz mam moc vylezlý kola, tak dam jiný dorazy nebo tvrdsi pruziny s tlumicema aby se to nestalo...

sice sem dost zhulenej, a vožralej, ale tohle snad jeste chapu.... nevik, uvidim rano
21:21:14
25.03.2003
jb
cus nedřou vám co máte 15 kola pneu o límce pří pružení ? já sice nemam 15 ale mam podložky vzadu 2,5cm a dneska pri plnem obsazeni coz vetsinou nemam (90procent dva lidi :)) minejak divne pri zhupu brnklo od zadku jak kdyz date neco na brusku ..uz jsem to zazil na fordu:( ale mozna to byli zastery mam nove pneu a dost me to nasvatlo kdyby se podrely
Extreme Tyres