skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dálkové cesty se škodovkami
-> minno: já slyšel takovou teorii, že po š100/110 byly svisláky jinak konstruovány nebo montovány než u š105/120 a mohly se poškodit.
-> minno: my sme viezli aj nahradne spodne ramena na favorit
co ked trafis jamu, chapes 

-> Jarda: a nebo taky nic krom druhé rezervy a prostě jedem...
-> john simple: voziť so sebou náhradný zvislý čap je už trochu choré :) To je ako voziť náhradný filterbox alebo kastlík na palubku :-D
kdysi mi vyprávěl spolupracovník, jak jel na dovolenou do Maďarska se Škodou 1000MB, tak si vezl rezervní poloosu a svislý čep
mimochodem, to auto doteď má

mimochodem, to auto doteď má

-> Jarda: Prostě napiš: celé auto

-> šadesa: souhlas a ještě ložiska zadniho kola, to me jedno na slovaci pekne vypeklo a tesneni pod hlavu, mrazovku... tot asi vse, vic bych toho nebral, pokud není auto v rozkladu
ještě altik, tam když odejde dioda, tak daleko nedojede a pokud chce mit jistotu, tak vodni pumpu
ještě altik, tam když odejde dioda, tak daleko nedojede a pokud chce mit jistotu, tak vodni pumpu
-> Vojtisek 30.05.14 08:17:31: zap lištu snimač otáček pal čerpadlo,nějaký rele popř lanko k plynu
-> Vojtisek 30.05.14 08:17:31: Tankování LPG si naplánuj dopředu podle dojezdu , na dálnici jich nebývá mnoho.
www.mylpg.eu/
Když jsem loni jel do Itálie, tankoval jsem na AGIPu na konci Salzburgu a cestou zpátky na OMV mezi tunelama. Koncovka zpravidla pasuje, pokud ne, obsluha určitě má sadu přechodek.
www.mylpg.eu/
Když jsem loni jel do Itálie, tankoval jsem na AGIPu na konci Salzburgu a cestou zpátky na OMV mezi tunelama. Koncovka zpravidla pasuje, pokud ne, obsluha určitě má sadu přechodek.
-> Vojtisek: Za mě bych se na to vybodl, respektive dva dospělí naprosto bez problému, ale trýznit děti v horku v autě a následně trýznit sebe skučením trýzněných dětí...
Vloni jsem byl erkem, ale neměl jsem ani děti, ani LPG, tak Ti to asi moc nepomůže :D.
Vloni jsem byl erkem, ale neměl jsem ani děti, ani LPG, tak Ti to asi moc nepomůže :D.
Ahoj, chceme jet letos s dětma na dovolenou do Chorvatska a chci se zeptat na tipy na díly na Škodu Felicii 1.3 MPI v LPG. Pojedeme asi do Omiše, tak jestli někdo neví, jak je to s dálnicema, čerpačkama na LPG a pod. Díky za tipy

Vyjet do Turecka plánujeme na 11. nebo 12.7., plánovaný návrat 27.7.2014
fakt by nikdo nejel? já jedu žlutým rapidem, rád bych červeným MTX, ale přecijen se tím trochu bojím... Bulharsko loni bylo červeným MTX úplně vpoho
www.planetware.com/touris t-attractions/turkey-tr.ht m
fakt by nikdo nejel? já jedu žlutým rapidem, rád bych červeným MTX, ale přecijen se tím trochu bojím... Bulharsko loni bylo červeným MTX úplně vpoho

www.planetware.com/touris t-attractions/turkey-tr.ht m
tak letos je v planu Turecko zlutym rapidem, nechce jet nekdo taky? vidim to na cervenec, LPG by tam nemelo byt problem

-> dragon_cb_cz: Tak to opravdu ne. Podobně velkej výlet si Kóča udělá až příští rok. Ale na plátně.
-> Kocvin: Díky. Je to asi 2x960 + nějaký pojížďky.

-> Kocvin: Díky. Je to asi 2x960 + nějaký pojížďky.
-> castrol: dobře oni, sem neměl tucha že kluci od nás něco takového podnikli
-> Radek Retro eLeSo: 900 by byl můj odhad... z Frederikshavnu do Prahy je to tuším 1100, tohle vypadá na dost jih Dánska...
-> Kocvin: odhaduju to na 1000km
-> dragon_cb_cz: Proč ne? Nahodí zimáky a tradá... 

-> dragon_cb_cz: teda fuj, rouhači, jdi si vypláchnout pusu mýdlovou vodou 

-> Eidy: Předpokládám nikoliv Kóčou? 

-> Eidy: Držím palce
Kolik km??

Tak já se taky přidám. V pondělí jedu Škodovkou tam a v úterý zpět.
-> castrol:
peckaa

je tam skodovka no
www.auto.cz/reportaz-feli
cii-az-do-mongolska-z-cech
-do-ulanbataru-69745

-> Syny: Tak štastnou cestu bez nehod 

Sice ne se skodovkou, ale snad to neva :) Zitra - v patek 13. mi ceka krasny vylet :)
-> Petr Volfik: ahaa. tady -> Jarda - zrušená registrace 03.11.13 11:02:24: jsem cetl neco o Aralu
Tak to nic 

-> Xhanz: Počkej, my řešili Alpy, to musíš na někoho jinýho tady ještě.

-> Jarda: -> Petr Volfik: Kazachstan a Aral? Posloucham :) Šel bych do toho taky :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 15.11.13 11:54:54: urcite len koli fotke 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 15.11.13 10:48:30: uz som doma , pešo som nesiel len ste mali nejaku operu a hokej a neviem čo ešte a veru hodinka tam padla aj z nakupom listka -> haso 15.11.13 12:04:01: uz je neskoro , som uz chvalabohu doma , od utorka do piatku na vajnorskej stacilo
-> suri: ale, ja poznam len take miesta, kam chodim s babami...neh
za mna sa jednoznacne oplati ist sem:
goo.gl/maps/wLqdE
(ale uz je tam rampa, na tu cestu, lebo tam chodili ludia jebavat), takze zaparkujes kusok odtial (je tam miesto v ulickach) a prejdes sa pesi, podla mna fakt pekny vyhlad na BA, v noci fakt prekrasny
dalej urcite Slavin...to je podla mna pecka, tam mam tiez taku ulicku, Danko vnej parkoval, kde sedis v aute a mas tiez BA jak na dlani a neni ti zima ( img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../4544_2013-10 -26_20-52-32_49.jpg )
to je tu: goo.gl/maps/8nEsa
potom jednoznacne by som isiel k intrakom v mlynskej na stare grunty, tam je zas vidiet cela karlovka...
goo.gl/maps/QIXSI
a inak nemame nic zaujimave v Bratislave
za mna sa jednoznacne oplati ist sem:
goo.gl/maps/wLqdE
(ale uz je tam rampa, na tu cestu, lebo tam chodili ludia jebavat), takze zaparkujes kusok odtial (je tam miesto v ulickach) a prejdes sa pesi, podla mna fakt pekny vyhlad na BA, v noci fakt prekrasny
dalej urcite Slavin...to je podla mna pecka, tam mam tiez taku ulicku, Danko vnej parkoval, kde sedis v aute a mas tiez BA jak na dlani a neni ti zima ( img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../4544_2013-10 -26_20-52-32_49.jpg )
to je tu: goo.gl/maps/8nEsa
potom jednoznacne by som isiel k intrakom v mlynskej na stare grunty, tam je zas vidiet cela karlovka...
goo.gl/maps/QIXSI
a inak nemame nic zaujimave v Bratislave

-> kamikaze440 15.11.13 10:25:16: A na zákazu zastavení. 

-> suri 14.11.13 16:16:44: odporucam bunkre v Petrzalke mpo.sk/ ak mas vela casu, mozes kuknut aj po okoli, Devin, Sandberg, Cerveny kamen, Modra, pripadne po okoli zbehnut na predrazenu husacinu alebo opacit malokarpatsku vinnu cestu (ale ak vino, tak radsej odporucam Juznoslovensku vinarsku oblast, oproti tomu s tie malokarpataky len taka kysla voda
)
A to si z tej vajnorskej siel peso alebo co?

A to si z tej vajnorskej siel peso alebo co?

skoda s nalepkou virta ... Barcelona 04.11.2013 ... koho?!
-> haso 14.11.13 09:36:13: radsej mi povedz co sa mi oplati pozret tuno u vas v blave , ale ne 15 km od zaciatku vajnorskej :D
ps stare mesto aj picoviny som uz videl davno a vcerajsia hodinova cesta vajnorska - zeleznicna stanica mi stacila :D tuno sa asi autom moc jazdit neda
ps stare mesto aj picoviny som uz videl davno a vcerajsia hodinova cesta vajnorska - zeleznicna stanica mi stacila :D tuno sa asi autom moc jazdit neda
chcel by som sa spytat, dalsi tyzden idem do Grazu a premyslam, ked uz som vtom rakusku, co si tam ist este pozriet...
ako, laka ma worthersee a ta rozhladna tam, ale keby ste dakto vedel o nejakom peknom zamku alebo podobnej veci v blizkosti do 100km od Grazu, tak by som bol rad...
google moc nepomohol
ako, laka ma worthersee a ta rozhladna tam, ale keby ste dakto vedel o nejakom peknom zamku alebo podobnej veci v blizkosti do 100km od Grazu, tak by som bol rad...
google moc nepomohol
-> dragon_cb_cz: v SR mi nechceli poistit auto starsie 10 rokov na asistencne sluzby v zahranici
-> kyfkař: Od toho je dobré mít sjednané pojišťení s nějakým rozumným krytím na asistenční služby (a vhodnými podmínkami pochopitelně, když tam máš sice krytí na odtah, ale jen do servisu v ČR, tak je to prd platné, protože se do limitu téměř jistě tak jako tak nevejdeš).
ale čekal v práci opravujeme octi třeba půl roku staré ale když se ti podělá nový auto tak seženeš nějakej servis a hotovo ale u starýho jedině odtah což si nedovedu představit jak bych to zařizoval
-> Petr Volfik: Rozdiel je v tom, že u "nového" auta by poruchu nik nečakal
A i přesto se to porouchá

-> kyfkař 11.11.13 19:24:37: Nojo, ale úplně stejně se může posrat i novější auto. I třeba nějaká II okta když má víc najeto, nebo i něco jinýho klidně. 

-> kyfkař: 99% veci musis opravit na miste
letos jen ucpany LPG ventil pod Rilskym Monastyrem, loni palivove cepadlo u Barcelony, bouchle kolo u Malagy na dalnici a pak za chvilku pretrzene lanko plynu
se skodovkama starsima 15ti let jsem za vic nez 500 tis. km odtah nepotreboval

se skodovkama starsima 15ti let jsem za vic nez 500 tis. km odtah nepotreboval

-> kyfkař: prot mě to taky láká
Snad něco menšího vyjde příští rok

letos jsem byl se škodou 105 v Paříži jen tak na výletě no žádná porucha nic ale když jsem projížděl po čtyřproudu všude provoz jak krav. tak sem si tak říkal tet se něco posra. tak bych chtěl vidět jak bych zajistil odtah
je to adrenalin jet se šáde cizinu

-> minno: pekne...

-> Jarda: To nevim jak to vidí, ale zatim toho moc nepřipravil teda.
Jo, nějak to naplánuju na příští rok. Letos už je pozdě no.