-> Tuner#2: Co vím, měl nějakým způsobem zásluhu i na tom, jak dobrým způsobem byly určité motorové komponenty dovyvíjeny postupem let a dělal jedny z nejlepších škoda motorů vůbec a je jedním z nej. jezdců "staré školy" Naopak o jakékoliv své informace nebyl nikdy sdílný, cena motorů byla jedna z největších už kdysi a neudělal někomu druhému stejně dobrý motor jako sobě... Informace co mám z doslechu.
23:01:51 01.11.2017
sikula
-> Tuner#2:
22:06:54 01.11.2017
Tuner#2 - zrušená registrace
Pěkné povídání p. Michla. Hlavně to jak RSo má lepší jízdní vlastnosti jak stejně staré Porsche se hezky poslouchá
Dneska bude na Nově ve Víkendu nějaká reportář o veteránské jízdě přes Alpy.
21:02:59 26.12.2016
Tomaso435
-> Burák: klidně 2 hodiny. Na videa o starejch škodovkách bych se koukal klidně misto nějakýho posranýho filmu večír :)
Stejně best off bylo viděo s tou 125 a trabíkem jak jedou do chorvatska. Ale bylo to krátký :-(
20:55:05 26.12.2016
Burák
-> jourin: To by trvalo spis 80. min.
Klukum slo hlavne o to, pripomenout to vyroci a ukazat tam sborně něco, co se běžně takhle v souboru nevidí.
-> jourin: Ale v pohodě. Mě se to moc líbilo a budu rád za každé podobné video.
20:47:03 26.12.2016
TTomas
Ja se bavil, takze diky a víc takových;)
20:34:58 26.12.2016
jourin
Chlapci hadate se o kravinach :)
Stejne tak v roce 83 nebyly pasy na vsech sedackach a operky vsech hlav, stejne tak v roce 83 nebyly otvory v prednim celu na chlazeni brzd, nebyly ani blinkry v prednich blatnich, byl uplne jiny interier atd... :)
Jedine co v roce 1983 opravdu bylo a proti cemu tady prudite, byla osmikanalova hlava a to v modelu 130 LR :)
Jasne jsem do popisku videa psal, ze to neni video pro znalce z virtu, ale pro normalni lidi :) Nebo si myslite ze by nekoho krome par jedincu zajimalo popisovat kazdou modifikaci a upravu bod po bodu? :) To by to trvalo 40 min a meli by jsme pouze seriovy modely :-)