skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zberateľské úchylky
prohledat
1434 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 18.05.2009 do 25.05.2025, založil/a mototechna
-> Flasch1994: Joo,amerik mám pár taky 

-> Lovec vraků: Akorát koukam a nevidim u tebe emerický. To mě jednim časem lákalo, ale nějak z toho sešlo. Tohle zbylo, ještě jsem měl takovou červenou, asi iowa nebo tak nějak, ale směnil sem jí za Tatru 603 1:43
tak už je vidim
tak už je vidim

-> Flasch1994: I nález máš vrátit přislusnému orgánu...
-> Tuner#2: Kde se to dá zjistit? Jeden známej mi dost často psal když našel nějakou značku, že zjistil i model auta a že třeba je to auto v registru kradenejch atd, nikdy sem se ale nedozvěděl kde. Docela by mě to zajímalo.
- teda stk si umim přečíst xD konkrétně u 4T0 koukam končila v dubnu 2008 (sbírat spz sem začal 2010)
-> Bukaj: Tak nevim, dává to sem leckdo. A to co mam tady doma, už mi tu leží přes 2 roky. Doufam, že nálezy nejsou nelegální.
- teda stk si umim přečíst xD konkrétně u 4T0 koukam končila v dubnu 2008 (sbírat spz sem začal 2010)
-> Bukaj: Tak nevim, dává to sem leckdo. A to co mam tady doma, už mi tu leží přes 2 roky. Doufam, že nálezy nejsou nelegální.
-> Flasch1994 07.02.13 16:44:14: 4T0 má propadlou technickou a emise 

-> Flasch1994: Být tebou, tak raději tyhle fotky smáznu - aby tě někdo neudal. Zrovna dvakrát legální to není...
...ale svou ukradenou SPZ jsem tam neviděl
...ale svou ukradenou SPZ jsem tam neviděl

A zbytek. PS: sice už nerozšiřuju, ale taky se toho nezbavuju. Už mi přišly nabídky

-> Lovec vraků: Už nesbíram, neni na to nálada, a většinu peněz spolkne sbírka modelů nebo benzin, takže nejsou ani finance, a tak. Každopádně, pozůstatek doby minulé č. 1
-> Flasch1994: No asi mám prostě štěstí a dobrý známý
.A ty už značky nesbíráš?A foto toho co máš bys neměl?

A pár menších. Ke stohu světa motorů, auto tipu a dalších zas něco navíc

A koukam taky že se mi opět začíná rýsovat další sbírka, na který pracuju tak půl roku. Prospekty
-> Lovec vraků: Zajímavý. Sbíral sem značky asi 2 roky, období tak 2010 - 2011, a mam jich stova 80. Ale že bych je dostával od známejch si nepamatuju. To snad jenom od strejdy dvě francouzský z auta co přitáhnul, a pak pár kousků co kde někdo našel, ale toho moc nebylo. Je fakt že z aukra mam jen asi 15 kusů, byly lepší věci kam vrazit peníze. Pár dalších jsou moje nálezy, a zbytek z vrakoviště. Kde na to chodíš?

-> eben: To jo,takový unikáty už se těžko shání.
-> Lovec vraků: pozeram pekny ulovok nasa kedysi okresna spz PXA

A zapoměl jsem dodat že moji kompletní sbírku SPZ je možno vidět na www.spz-rz.cz. Akorát mi tam chybí můj nejnovější přírůstek 5A4.
-> Lukaso358: Nic s číslem 03-93 ve sbírce nemám,a co se týče toho shánění,hodně toho levně koupím přes Aukro,hodně toho dostanu od všemožných známých,atd...
A něco najdu,ale toho moc není.Známý na úřadech nemám.
...
A něco najdu,ale toho moc není.Známý na úřadech nemám.
...
A táta zase sbírá modely veteránů z edice Kultovní auta ČSSR.Už to pomalu není kam dávat 

-> Lovec vraků: Pak leda známí na úřadech, jinak nechápu kde to všichni berou...Kor v dnešní době při povinosti odevzdat..."vyhozeno s autem, ztráta" už znají...Málo kdy se něco najde na silnici. Btw nemáš tam nějakou s Číslem 03-93?
6)A nakonec značky co jsou na dřevotřískové stěně co jsem nedávno dostal darem.
-> Lukaso358: Kdepak,tebou uváděný způsob sbírání neprovozuji ani nepodporuji
5)Značky zatím nenandané do žádné z beden.

5)Značky zatím nenandané do žádné z beden.
4)Bedna č.2 s asi nejcennějšími kusy z Česko-Slovenské části sbírky.
-> Lovec vraků: Nesbíráš to na parkovišti?

Já taky "ujíždím" na SPZ-kách,zatím mám asi 210 kusů.Sbírám je teprve třetím rokem.
1)Bedna č.1 bez značek jiného tvaru.
1)Bedna č.1 bez značek jiného tvaru.
Tohle jsem našel při úklidu. Třeba se to někomu bude hodit. Záznamník a SPZ.
i tu atari krabici (viz co jste dnes našli)mám vystavenou,ale někde jinde

ke všemu co zbírám nebo co sem zbíral,ted tak nějak přibyly i herní konzole a tak 

-> Jozka: Mě se povedlo prodat pianino z roku 1904 za 8 tisíc,už jsem ho chtěl dávat za odvoz.U nástrojů tohoto typu bohužel cena neroste.
-> Luky: To chce fakt znalce.. v tý zastavárně emerický bez něj odmítli vůbec o čemkoliv jednat.
Jsem od kamarádů pochopil, že třeba některý plechový nástroje (pozouny konkrétně) mají cenu desítek tisíc a jiný stejně starý tak sotva cenu barevných kovů..
Jsem od kamarádů pochopil, že třeba některý plechový nástroje (pozouny konkrétně) mají cenu desítek tisíc a jiný stejně starý tak sotva cenu barevných kovů..
Nejsou moje, jen mě to tak zajímalo. Na aukru jsou nějaký z roku 1800 a za 25 000 je nikdo nechce. Nicméně je mi jasný, že taky záleží na výrobci
-> Luky: Obíhá na Nat Geo reality seriálek (Pawn Stars?), kde jim chlapík donesl housle "Stradivarius" s tím, že je dosmrti za vodou.. Znalec je pak ohodnotil na poškozený dětský housle z Československa za nějakých 100 doláčů..
-> Luky:
tak hlavně si to nech porádně ocenit a ne od kokota, to ti povím co se stalo, známý předek byl generál Čeček (cs.wikipedia.org/wiki/Sta
nislav_%C4%8Ce%C4%8Dek) ted po něm vyklízeli pozůstalost a "znalec" kokot tam přišel, vzal si 5 knih a zbytek prej, že je na hovno, mamka viděla jak tam vyhazujou prvoválečný knihy a vzala je pro mě (kouknu na ebay a jedna 150 EUR, mám jich 5... a ještě nějaký další) no nic...hlavně to nepodcenit ;)

-> Luky: tak i kus dobrej... zkus pogooglit a třeba něco vypadne

-> Pavel P..: to těžko říct, papírový výrobní štítek uvnitř je trochu rozpadlý, je vidět jenom letopočet 1713 a kus nějakého italského slova
-> Luky: 300 milionů, jestli to jsou stradivárky

Jakou můžou mít cenu 300 let staré housle?
-> j_j: Souhlasí. Třetí armáda ( gen. Patton), 15-tá kavalérie. Samozřejmě je to z doby, kdy u nás koupit org. ameriku byl problém.
-> conwoy69: Warszawa in US army ? 

Tohle patří spíše do obludária, ale když to mám na zahrádce a je ten Silvestr....
-> j_j: Hezky namalovaný, že?
-> conwoy69: Sdkfz 250 "neu" ?