skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zberateľské úchylky
prohledat
1434 příspěvků (zobrazeno 1351 až 1400) od 18.05.2009 do 25.05.2025, založil/a mototechna
-> David29: Reklamní předmět
-> mototechna: K čemu vlastně dřív tyhle odznáčky sloužily? :)
-> Zeke-ten šestý: No je pravda, že čas od času volanty přehazuju, naposled tento víkend i s hlavicí řadicí páky ;-).
-> alesek - 105 S: s tema volantama je to dobry, to si vzdy vezmes volant podle nalady :D
-> mototechna: no teda ty si fakt fanatik :D 

Poslední dobou,zbírám krabičky od dílů origo pal nebo tesla a td

-> zidlik:

-> Kaprof-Los Koramos: -> Danster: já nechápu jak ty ženský v 70.roce mohli nosit mezi nohama takovejhle kvádr

-> zidlik:
To si děláš srandu já zrovna teď jim sálát a on tam hodí tenhle odkaz a já se smíchy málem udusim
né li něco víc

-> zidlik:
už dlouho sem nespadnul ze židle jako ted

nesbíráte někdo tohle kdyžtak prodám
skoda-virt.cz/cz/.../1134
85-damske-vlozky-lisovane-
1970-d

-> RON: jáááj ty neznabohu... nepoznáš pravá ceská hodinka Prim?

-> RON:

-> Pavel P..: to jsou ty co hrave udelaj hodinu za pul hodiny?

-> Kaprof-Los Koramos: 

-> Pavel P..: tý vole jseš jak ruáskej voják
dávaš si je taky všechny na ruku?

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Tak mi pošli adresu, někde těch krabiček malou hromádku mám, snad najdu.. a vcelku k ničemu mi nejsou.
Já sbírám papírový modely. Ale neskládám je, mám už přes 100ks. I ty starý co vydával kdysi albatros.
-> mototechna: tak zberatelska mania :
mohol by si mi cvaknut tie kilove odznaky ? :)

-> Tomo - DK: dík, snažím sa. Od týchto fotiek som to dosť rozšíril, asi o 30 kúskov :)
-> Dakos: jojo polevils Jardo
..dneska už má víc než 6sad kdekdo :))

-> Dakos: Nojo, ale taky mas ted uz jen same perly a popravde k cemu 20 sad..to ani neunosis:) Jinak mam to stejne a ted teda prevdepodobne vedu

Sbíral jsem liťáky rozteč 130. Ještě před třema rokama jsem měl doma dvacet sad disků. Dneska mám už jen šest :-(.
-> mototechna: mas fakt peknu zbierku :) vidim aj odznaky s Š100 :)
-> stika87: To si piš že to stálo za to.
Vždycky jsem si z něho dělal prdel, a on se takhle oběsil sám.

-> J3STER: to mohlo bejt dobry
to ja kdyz nakej moc ci a maj na stole polity tak jdu za cisnici jestli bi mi nedala pivni tacek tak na me cumi jak na magora

tydle mam na vymenu z 98 procent CZ piva ;-) novy nepolity :) polity nezbiram :)
-> stika87: Jo, kámoš taky sbírá pivní podtácky. Po mým bráchovi chtěl aby mu nenápadně v hospodě jeden strčil do kapsy u bundy. Když bráchovi dal konečně znamení: "opatrně mi ho tam strč" jsem se málem svalil ze židle.

-> Kaprof-Los Koramos: ¨jj presne jen rychli prsty a 5 secund strachu 

-> pinokio110: Na Slovensku je to postavene dost mimo zakon a pytat si povolenia od majitelov pozemkov nechcem a vlastne pozemky zas nemam take rozlahle... Ale v zahrade za domom mam potvrdene kontinualne osidlenie minimalne od doby bronzovej, takze uz mam nazbieranych par kil keramiky z roznych obdobi....
-> stika87: jojo to ja taky už toho mam dve vytríny
dobrej koniček a zadarmo

ja sbiram pullitry a pivni tacky ;-)
-> vaclav785: to zas ani ne, ale ze sbernyho dvora uz jsem parkrat neco prinesl

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): taky postižen pípacim aparátkem?Ráno frčím na 2dny prubnout okolí Znojma
Jinak jsem sbíral prospekty aut,hodně mi toho dal strejda,který si o ně psal do automobilek,já vul jsem to po vojně rozdal
Jinak jsem sbíral prospekty aut,hodně mi toho dal strejda,který si o ně psal do automobilek,já vul jsem to po vojně rozdal

já sbírám sirky, teda, plné nepoužité krabičky se sirkama, ruzný potisky barvy tvary délky a tak,,,.. sbírám to od mala,,,,,, ale roste to pomalu,, mám toho zatím krabici od kazeťáku,,,, někdy vyfotim
Kluci ja sbiram peníze
kdybyste meli tak poslete
rad zverejnim jmeno darce
-> mototechna: ty odznačky jsou super!!Jinak sbiram litaky na skodovky.... Mam asi 9 loukoti, sadu z laurin a klement, a te dbudu kupovat dalsi sadu 4x13o na mojiho rapida...

myschaak AZNP K.Hora 18.05.09 21:33:48 napsal:
já sbírám užovky…už jich pár mám
Já zas Mka

já sbírám užovky…už jich pár mám