skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zberateľské úchylky
prohledat
1434 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 18.05.2009 do 25.05.2025, založil/a mototechna
-> Enggik: Jo, tyhle jsem u Tebe viděl. Někde mám myslím jeden novej oranž spodek bočního blikače...

-> Enggik: Na eMko mám jen spodky předních blinkrů v šedé, ale ty už jsi viděl
Oranžové spodky bočních nee, ale tuším, že jsme na ně někde na burze koukaly spolu

Oranžové spodky bočních nee, ale tuším, že jsme na ně někde na burze koukaly spolu

-> Bukaj: Jojo, už jsem kdysi podobnou sadu zahlédl na Aukru. A říkal si to je pěkná blbost :-D No, a po očištění jsem zjistil, že ta co jsem teď dovezl, je přímo ta z toho aukra

-> Enggik 25.05.25 20:45:05: Jo, říkal jsem si, když jsem tu masku zahlídl v inzerci, že asi skončí u Tebe...
Mimochodem - spodky bočních "M" blinkrů v oranžové barvě máš?

Mimochodem - spodky bočních "M" blinkrů v oranžové barvě máš?
-> Enggik:

Kluci, nebyla tohle sbírka někoho zdejšího?? Fotka stažená z netu, ale myslím že se řešilo někde i zde, zejména ten štítek Škoda 1000.
Zdravim, ozivim tu trochu temu
Je tu este niekto kto sa zaujima o stare (predvojnove) bicykle? Ja som nedavno jeden kupil, podla vsetkeho z 20-30 rokov, a postupne ho prerabam. Len ani za svet neviem najst nahradu za stredovu osku, ktora je poskodena - tak keby niekto mal stredovu osku na stary Premier, rad odkupim

Je tu este niekto kto sa zaujima o stare (predvojnove) bicykle? Ja som nedavno jeden kupil, podla vsetkeho z 20-30 rokov, a postupne ho prerabam. Len ani za svet neviem najst nahradu za stredovu osku, ktora je poskodena - tak keby niekto mal stredovu osku na stary Premier, rad odkupim

když už ne vlastní škodovku řady 742, tak alespoň modely, a pár dobových doplňků, které stylově celkem ladí ke sbírce...
veškeré věci o modelové řadě 742/743, tedy mimo modelů např. i technická literatura, typické štítky, klíčky od vozu, nebo i např. doklad o tažném zařízení na konkrétní vůz 120 L (vím, že asi valnou tržní hodnotu nemá, ale pojí se k mému minulému vozu, takže má hodnotu minimálně pro mně)... Druhá police věnována pouze a jenom modelům vozů 105/120/130/Garde/Rapid
-> RadovanSkodovkar: No neříkej dvakrát
Vyhrabu z garáže zelený tapece, nějakou atyp sadu sedaček a je hotovo
-> MajoLR:

-> MajoLR:

-> rampouch136 11.11.17 20:17:50: Toto už je na doktora...

-> Enggik 10.11.18 14:06:56: Bude Š120 harlekýn? 

-> lokaj: Mohol by si dat nejake fotky, nech viem, o ake typy ide? Dakujem.
My máme doma po prabábi podobný šicí stroj, ale asi o dost mladší. Ale taky kovaný všechno a šlapací. A pak jeden z období normalizace a ten je zavřenej v takovém dřevěném kvádru na zámek o velikosti cca 1 x 1 metr a na výšku 2 metry. A to je teda kráva,která akorát všude překáží.
Ja som sa nejako rozbehol smerom k sijacim strojom.... momentalne okolo 30 ks a uz narazam na priestorove problemy....
Je tu niekto podobne postihnuty?
Je tu niekto podobne postihnuty?
-> rampouch136: ten červený s vyfarbenými detailmi je prerábka? lebo mám uplne ten istý v zbierke . Aj kolesá sú strieborné a aj karoséria je cervená
-> rampouch136 21.08.17 21:22:01: Dobře
. Rapidů od IGRY mám ve sbírce předrevolučních modelů Škoda-Tatra kolem 30ks, včetně funglovek. Zatím jsem se dostal na 9 variant originálního provedení, nepodařilo se mi zjistit, jestli jich bylo více (beru barvu, ne případnou kombinaci polepu). Ale popravdě už se mi několika set ks sbírka dlouho nerozrostla, nevyhledávám další.

-> krtecek: znáš snad jiného Favorita se značkou BM-29-00?
-> pentadius 29.07.15 00:39:53: co je na tom fazolu tak extra? 

-> castrol: jj, ale trošku neobvyklé
-> FrantaM: to je tak na ozdobu 

-> Marty227: máš aspoň dobře provoněný interiér....
-> Enggik: Myslím, že to je dobová převozka - v 80. létech na nich vozili Maďaři z D přes nás po ose velký sklápěcí Magirusy.
-> Bukaj: Německá. Ale po pravdě, zatím pátrám, nevím 

-> Enggik: Ten ovál je co? Vojenská? a podle orlice rakouská či německá?
Včera přišel známej, zda nechci nějaký cedule
To neměl dělat. Značky potěšily a ta diplomatická obvzvášť.

-> Luky 25.01.16 20:21:51: Ne, pro gymnázia
Alespoň já to doma mám od doby gymplu (máti byla abonentkou Knižního klubu)...

Alespoň já to doma mám od doby gymplu (máti byla abonentkou Knižního klubu)...

-> Luky: Vy jste tohle měli v přírodopisu na základce?? :) Já teda ne-e..
-> Kocvin: to je přírodopis pro základní školu? 

-> pentadius:

P.S. doufám, že mi tento Favorit bude jednou říkat Pane. S tou značkou je to velká vzácnost.
Hele kluci, taky sbírám značky. Nemáte někdo a Zeke ty nepiš :)
to j_j : Krásná sbírka, tu lebku mám taky.
-> aDAm: bohužel ne :D vyráběl kuličkový ložiska, když zavřeli střední školy :D