lidi by už mely prestat hulit to svinstvo, jde to fakt všechno do prdele ...
pred pul hodinou ve 2:45 ráno nás vzbudilo bušení na okno, bydlime v prizemí..
vylítnu a tam nakej mladej šulín do 25let a začal neco chrchlat že je od bezpečnostní agentury a musí vše proveřit, hledá nejakýho davida a dostal echo že tady nekde točí drogy

celej byl nejakej podivnej, nechtel se prokázat, jen mekotal neco o statnim povolení, že má právo na prohlídku bytu, atd, tak jsem ukončil konverzaci a zabouchl okno, s tim ze sem ho odkazal na vedlejší okno kde bydlí soused, at zkusí štestí .. jeste se zeptal na jmeno souseda ktery je uplne jiny nez na koho se ptal predtim, a pote me ujistil ze to bude určíte on..
šel bušit sousedovi na okno a já zavolal policii že tady behá nejakej blázen od FBI at si prijedou ..
mezitim kamsi telefonoval, vyslechl jsem si to jak stal opodál, volal nekam ze je sice na dovolený a delat to nemusí ale at prijede velke auto se zásahovou jednotkou a tu pani zadrzi na 24hodin, že je podezrelá a nechce s ním komunikovat
pomáhači a chrániči byly na míste do 10minut a onen agent FBI se jim marne neco pokoušel vysvetlit

nikdo neví kdo to byl, co to byl, co vlastne chtel, jeho praktiky ale byly více mene podivné, kdyz chtel svítít pres okno sousedove pritelkyne do očí jestli to není pachatelka
no proste ty lidi by to mely prestat hulit, nedelá to dobrotu
policie si agenta odvezla a já jdu spokojene spát dál, dobrou noc
p.s. až vám nekdo bude bušit v noci do okna, nevzrušujte se zbytečne jako já, v tomhle státe je už možný skutečne všechno