skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Peklo s Landou
-> VeTëV: Co ti na něm vadí?
boze muj landa ...
tiez sledujem :)
je to zajímavá forma zábavy..sice dělání z vězně ještě většího bijce neni asi to správný
, ale ta myšlenka je hodně dobrá. A dost lidí to i motivuje..při sledování..kdo se chyt? 

-> charon: ,-> davidm29: Jj, dík.
Tak jsem shlédnul těch prvních pět dílů a vypádá to jako celkem zajímavý projekt. Akorát jsem zvědavý, kdo to vydrží až do konce.
Tak jsem shlédnul těch prvních pět dílů a vypádá to jako celkem zajímavý projekt. Akorát jsem zvědavý, kdo to vydrží až do konce.
Já na to koukám,je to super.Konečně náká pořádná reality show,jestl ise to tak dá nazvat.
-> mack: www.stream.cz záložka Peklo s Landou
-> mack: vzhledem k tomu, že to vysílá inernetová televize, ak na netu. Jinak ty starší díly tam jsou, takže si to můžeš pustit kdykoliv.
Kde to bývá? To sledujete přímo na netu? Jsem se jenom dočetl, že je to každé pondělí a čtvrtek.
-> Petas.Kejdz: Hlavně že je na co se vymluvit

to je mazec šel bych do toho taky ale nemůžu to udelat rapídkovi

-> m8rinek: zajimavej porad,uz jsem par dilu shlidnul

další rejality šou? 

taky to sleduju no,, dává jim kotel a to je dobře...

-> m8rinek: Taky sem uvažovaů že se tady na to zeptám, a už si mě předběh.
Je to dobrý, sleduju to..sem zvědavej kdo z nich to dotáhne dokonce...
Je to dobrý, sleduju to..sem zvědavej kdo z nich to dotáhne dokonce...
koukal sem asi na tři díly ale moc mě to nebere
-> m8rinek: hmmm o tom jsem nemel paru

peklo.stream.cz/?m=peklo&
am...
show kde Landa vzal par chlapu s ,,neobycejnou,, minulosti a hodla s nima neco delat, je to o sebeovladani, kondici, sebezapreni atp
show kde Landa vzal par chlapu s ,,neobycejnou,, minulosti a hodla s nima neco delat, je to o sebeovladani, kondici, sebezapreni atp

A vo co go?
Sleduje někdo? Vcelku zajímavej pořad, možná by stálo za to něco dělat....