skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
policie - chovani
prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 3851 až 3900) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
12:06:25
23.12.2011
23.12.2011

m8rinek
-> stepan: ne, to je jen způsobné odmítnutí pitiva jménem Iron...:)
12:05:02
23.12.2011
23.12.2011

stepan
-> m8rinek: To je nějaký sprostý slovo? 

12:03:29
23.12.2011
23.12.2011

m8rinek
-> Naked garde: slovo ironie Ti nic neříká? :D
11:57:49
23.12.2011
23.12.2011

Naked garde
-> stepan: dík jen sem popsal svůj příběh, každej má nějakej pozitivní příběh tak dík že si se mě zastal :-)
11:44:21
23.12.2011
23.12.2011

stepan
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A tobě snad hustej nepřipadá? 

00:28:10
23.12.2011
23.12.2011

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> spartra: Takový zážitek bych nepřál nikomu. Postup policie tak jak byl popsán bych označil za hodně nepřiměřený a neváhal bych se obrátit na Inspekci PČR se stížností a žádostí o prošetření. Pokud vím, tak pouta by ti měli dát jen v případě, že kladeš odpor či se pokoučíš o únik. Tím spíš nevím, proč ti je nasazovali i cestou zpátky ze špitálu, když už bylo jasné, že je po všem.
00:25:58
23.12.2011
23.12.2011

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Naked garde 22.12.11 23:53:34: Připadáš si hustej?
00:07:39
23.12.2011
23.12.2011

Sejki - zrušená registrace
-> King:
"Když v tom záblesk modré octávie" --> "máte štěstí že sme měli vypnutej radar"

00:06:00
23.12.2011
23.12.2011

King
-> Naked garde: A pak ses probudil s rukou v nočníku :)
00:04:23
23.12.2011
23.12.2011

spartra
-> P@nis: jenže problém je v tom, že oni z těch dvou hovno poznali a u třetího sem nebyl, nic ti nepřeju, třeba to poznáš sám
až tě systém semele.
nemám problém, jít na test, pár kapek močoviny vypotím a deci krve taky obětuje, kurva ten přístup mě neskonale sere

nemám problém, jít na test, pár kapek močoviny vypotím a deci krve taky obětuje, kurva ten přístup mě neskonale sere
00:02:42
23.12.2011
23.12.2011

King
-> P@nis: Vidím, že pro práci u policie máš všechny základní předpoklady
Takže ještě jednou - výsledek screeningového testu "reaktivní" NEROVNÁ SE automaticky "POZITIVNÍ". A jestliže jsem jenom podezřelej z řízení vozidla pod vlivem návykovejch látek, nebráním se konfirmačnímu testu, nevidím jedinej důvod pro použití klepet. Ale, nad čím vším jsme schopni přimhouřit oko, když jde o ochranu pocitu sucha a bezpečí, že?....

00:02:34
23.12.2011
23.12.2011

Fén
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak ono sny jsou různorodé.
00:00:26
23.12.2011
23.12.2011

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Naked garde: Ses hnup. Chlubit se kokotinou.
23:53:34
22.12.2011
22.12.2011

Naked garde
můj příběh:
Šupem i to takhle hezky po silnici na dikotéku, cedule obce nám nějak nedokáže šlápnout na brzdu takže projíždíme stabilní rychlostí 90km. Když v tom záblesk modré octávie. Jelikož je v našem okolí dobře známa tak ihned reagujem sešlápnutím plynu na doraz :-D.Lepší fotka než osobní přistižení. V zrcátku vidíme jak se ctávia točí my máme plyn na doraz . Řvu na řidiče tady odboč ( na tachometru kolem 170Km) řidič kde ??? hm tak teď s to přejel osle :-D ....jedeme dál rychlostí kolem 180 Km už je to fest na hraně. Octávia e neuvěřitelně blíží řvu spomal nebo máme druhé foto, řidič spomaluje octávia nahazuje majáky ..... a sakra ! a deme pěšky auto neni zrovna zastavovaci model a ještě ta rychlost. Policista přichází k oknu a vznáší svoji oblíbenou básničku. Dobrý den pane řidiči silniční kontrola předložte doklady prosím. Předáváme doklady ( strach o jejich návrat na místě). Taak pane řidiči kolik ste jel obcí?? řidič: Já si myslím že to bylo v pořádku. ... Druhý policita (tka) se smíchem odchází a prej no to určitě :-D Policajti zasedají do auta 10 minut nic Pak dojde k okénku a říká tad vám vracím doklady máte štěstí že sme měli vypnutej radar :-D my záchvat smíchu a pokračujem v jízdě Jinak tohle provedeno se škodou 120GLS 1982 (šoroký nápravy, klika fabie vložky fábie, vačka 280/280, odlehčenej setrvák, přetryskovanej karbec, blok felda. papíry škoda 105 L 1987) auto na zebrání papírů jak dělaný:-)
Šupem i to takhle hezky po silnici na dikotéku, cedule obce nám nějak nedokáže šlápnout na brzdu takže projíždíme stabilní rychlostí 90km. Když v tom záblesk modré octávie. Jelikož je v našem okolí dobře známa tak ihned reagujem sešlápnutím plynu na doraz :-D.Lepší fotka než osobní přistižení. V zrcátku vidíme jak se ctávia točí my máme plyn na doraz . Řvu na řidiče tady odboč ( na tachometru kolem 170Km) řidič kde ??? hm tak teď s to přejel osle :-D ....jedeme dál rychlostí kolem 180 Km už je to fest na hraně. Octávia e neuvěřitelně blíží řvu spomal nebo máme druhé foto, řidič spomaluje octávia nahazuje majáky ..... a sakra ! a deme pěšky auto neni zrovna zastavovaci model a ještě ta rychlost. Policista přichází k oknu a vznáší svoji oblíbenou básničku. Dobrý den pane řidiči silniční kontrola předložte doklady prosím. Předáváme doklady ( strach o jejich návrat na místě). Taak pane řidiči kolik ste jel obcí?? řidič: Já si myslím že to bylo v pořádku. ... Druhý policita (tka) se smíchem odchází a prej no to určitě :-D Policajti zasedají do auta 10 minut nic Pak dojde k okénku a říká tad vám vracím doklady máte štěstí že sme měli vypnutej radar :-D my záchvat smíchu a pokračujem v jízdě Jinak tohle provedeno se škodou 120GLS 1982 (šoroký nápravy, klika fabie vložky fábie, vačka 280/280, odlehčenej setrvák, přetryskovanej karbec, blok felda. papíry škoda 105 L 1987) auto na zebrání papírů jak dělaný:-)
23:52:07
22.12.2011
22.12.2011

P@nis
-> King: Chtěl jsem být Král, ale jeden už tu je 

23:51:16
22.12.2011
22.12.2011

P@nis
-> King: Asi jako u jiných podle příjmení + (Olivier Panis) :)
A co k případu říct, to ho měli nechat jít přes pozitivní test na jeho dobré slovo?
Pane z vás to tahne jak ze sudu
Pane policisto já nepil opravdu, přísahám.
Tak to je vpořádku chyba u nás, omlouváme se, nashledanou a štastnou cestu.
Takhle by to bylo OK? nebo můžeš napsat svůj postup docela by mě zajímal. :-)
A co k případu říct, to ho měli nechat jít přes pozitivní test na jeho dobré slovo?
Pane z vás to tahne jak ze sudu
Pane policisto já nepil opravdu, přísahám.
Tak to je vpořádku chyba u nás, omlouváme se, nashledanou a štastnou cestu.
Takhle by to bylo OK? nebo můžeš napsat svůj postup docela by mě zajímal. :-)
23:48:16
22.12.2011
22.12.2011

spartra
-> King: no já mu to nechtěl psát, že odpověd k tématu jěště nevyjádřil.
jako asi sem je sral s úměvěm, nevím co bylo příčínou. Jestli potřebovali nějaký bodíky pro šefíky nebo ohodnocení, před vánocema, za drogy chlast sou větší počty.
na bulove měli tam takovej kamrlík zvlášť pro PACHy, samolepky o revizích mě nenechali študovat
až přijdu na to jak upravit pdf dám sem i záznam
jako asi sem je sral s úměvěm, nevím co bylo příčínou. Jestli potřebovali nějaký bodíky pro šefíky nebo ohodnocení, před vánocema, za drogy chlast sou větší počty.
na bulove měli tam takovej kamrlík zvlášť pro PACHy, samolepky o revizích mě nenechali študovat

až přijdu na to jak upravit pdf dám sem i záznam

23:47:03
22.12.2011
22.12.2011

King
-> P@nis: Kdybych se na virtu zaregistroval jako "Peachah", asi by mě fonetický komolení mýho nicku nepřekvapilo :)
23:39:16
22.12.2011
22.12.2011

P@nis
-> spartra: Je problém použít kolonku hledej ;-)
To že hnedka, je cekem náhoda, jelikož jsem se dneska přemístoval z Brna (přes zápočtový týden a předtermíny, nebylo moc času) do FM a zrovna zapl virt. Klidně popros moderátora a dej se prolustrovat moje IP, abys měl klid na duši :)
Kdyby tohle komolení nicku bylo orginální, tak bych se i zasmál, ale už je to spíše trapné a bez náznaku orginality
To že hnedka, je cekem náhoda, jelikož jsem se dneska přemístoval z Brna (přes zápočtový týden a předtermíny, nebylo moc času) do FM a zrovna zapl virt. Klidně popros moderátora a dej se prolustrovat moje IP, abys měl klid na duši :)
Kdyby tohle komolení nicku bylo orginální, tak bych se i zasmál, ale už je to spíše trapné a bez náznaku orginality

23:35:04
22.12.2011
22.12.2011

King
-> P@nis: A na cos, tyvoe, myslel, když sis ten nick při registraci zadával? :) Předpokládám, že tahle nicotná záminka se báječně hodí k ignoraci obsahu příspěvku, kterej nezapadá do tvých představ o správném fungování všeobjímajícího státu
-> spartra: Tady máš krásnou ukázku, jak to dopadne, když dáš opicím do ruky rádoby-diagnostickej nástroj a nepoučíš je o skutečnosti, že výsledek "reaktivní" nerovná se automaticky "pozitivní". Buď rád, že přístroje na Bulovce servisuje a validuje moje maličkost :) ....ne, dělám si prdel - tohle se měřilo na konkurenci :) Tohle by za pořádný zatopení zmrdům stálo, ale......

-> spartra: Tady máš krásnou ukázku, jak to dopadne, když dáš opicím do ruky rádoby-diagnostickej nástroj a nepoučíš je o skutečnosti, že výsledek "reaktivní" nerovná se automaticky "pozitivní". Buď rád, že přístroje na Bulovce servisuje a validuje moje maličkost :) ....ne, dělám si prdel - tohle se měřilo na konkurenci :) Tohle by za pořádný zatopení zmrdům stálo, ale......
23:22:46
22.12.2011
22.12.2011

spartra
no jestli myslíš můj, tak ten je naschvál, pač už ho někdo vyžral
jelikož sem dežén, nejpíš myslíš tvůj, jen se mě nechtělo hledat, ses tu zjevil hned
na takový píčoviny cos tu psal, nedám. Bylo to jen takový popíchnutí, je vidět, chytil ses
jelikož sem dežén, nejpíš myslíš tvůj, jen se mě nechtělo hledat, ses tu zjevil hned

na takový píčoviny cos tu psal, nedám. Bylo to jen takový popíchnutí, je vidět, chytil ses

23:15:52
22.12.2011
22.12.2011

-> P@nis: Tomu se rika potrefena husa.
23:08:16
22.12.2011
22.12.2011

Tomaso435
-> P@nis: degenerativním? to je to o zpusobuje vysedávání u netu ? na to lze říct jen jedno, imho rofl

23:06:32
22.12.2011
22.12.2011

P@nis
-> spartra: Neschopnost napsat správně nick je dána degenerativním onemocněním mozku, anebo sis pohonil ego a myslíš, že jsi cool?
23:00:26
22.12.2011
22.12.2011

castrol
-> spartra: tomuto sa povie koko*yzmus 1 rangu
22:59:15
22.12.2011
22.12.2011

Nwkt
-> Tomaso435: Jak jinak to řešit, když tam parkujou lidi celej den a pro nakupující neni místo. Navíc parkovali už i tak, že se nedalo vůbec projet
22:57:53
22.12.2011
22.12.2011

Tomaso435
Nwkt 22.12.11 19:16:49 napsal: → 1560: To u nás bylo taky, tak udělali placený parkoviště od dvou hodin vejš a tradá je plný max na 60%si děláš prdel ne?
placený parkoviště u krámu??? kdo to kdy viděl?

22:46:04
22.12.2011
22.12.2011

Tomaso435
-> spartra: ty kjávo
z tohodle bych se psychycky sesypal a měli by mě na svědomí kuci

22:45:53
22.12.2011
22.12.2011

-> spartra: Toz si na ne stezuj na kokoty...
22:41:25
22.12.2011
22.12.2011

spartra
takže dnešní zážitek v rámci svobody a smrt pirátům v podání policie čr, sem zvědavej na penise
pohodlně si jedu od krásný lípy, nu a co čert nechtělm před novým borem se mě rozložila trubka vejfuku, docel studená koupel ale trubku sem nakonec přivázal k nápravě ať jí netáhnu po zemi.
Dojedu do prahy, jedu do záběhlic, přes švehlovu do práčský a záběhlický.
Tady nám příběh začíná, v práčský sem si všimnul za mnou jedoucí š.octavie v barvách PACHu, říkám si při mým štěstí dneska aby nechtěli vysírat.
V podstatě už v záběhlický mě padá navigace z držáku mrcha, rovnám jí, trošku sem vjel na malý obrubník, nevěnoval sem tomu pozornost, taková prkotina.
PACHOVé nejspíš usoudily to bude gauner největšího zrna (ožralej a zfetovanej), po chvíli si pustili majáčky, kdo má tušit, že stavěj mě, když na tý silnici nejedu sám, že.
Tak sem dojel do záběhlický, před prodejnu kde beru zboží, PACHOVé za mnou, to už sem čul problémy.
V tom to přišlo asi adrenálín ze seldování cobry 11, PACHOVé zastavují předemnou (už stojím u prodejny) z vochcáfky vyskakují takový mlíčňáci v uniformách.
Kontrola dokladů, test na drogy 1 - nepůkazný, test na drogy - možná jo, možná ne.
Už na mě vytahují klepýtka, jen s úsměvem zírám, jako proč, mám je na rukou.
Budete to mít drahý, seberem vám papíry to jejich zastrašování.
Automobil mě musí přeparkovat zaměstnanec prodejny.
Nasedáme s PACHAMa do vohcáfky, jedeme na nejbližší služebnbu (naštěstí je na kopci nedaleko).
Vedem mě po schodech nahoru s pouty na rukou ale stále s úsměvěm (myslím si o nich své), děláme 3 třetí test na drogy, podezřele je již jasně pozitvní. Teď mají úsměv na rtech i ti mlíčňáci, že na potřetí se jim to podařilo.
Souhlásím s odběrem moči a krve, s úsměvem pač vím jak to dopadne, sepisují se papíry, pro přepravu a žádanky, pouta mám stále na ruce.
Dostávám nové 2 přeprave i pouta se vystřídaly, kdo zkusil ví jak se s nima hovno sedí. Jedeme na bulovku na odběr moči a krve, kelímku je spousta tak ščím a předávám lékaři, po chvilce laborací a měření test negativní, přijímám s úsměvěm, už plánuji sepsání stížnosti. Nakonec proběhl i odběr krve ať to mají dańový poplatníci levnější i přes doporučení lékaře, že co není v močovině v krvi nebude, zase papírujeme, jedem zpět na služebnu, že sem byl hodný dostávám pouta zepředu
sedí s elépe a můžeme jet na služebnu.
Tam mě dokonce sundají pouta, zevluji a zase se píše, sepisuejeme ne moc podrobný úřední záznam, po 3 hodinách odcházím.
Ani zbla, náznak omluvy nic naprosto nic, tímto u mě policie klesla, již s endivím proč jsou policisti vysmíváni, uráženy či občas napadeni, hřeje mě že toto jednání se jednou vrátí.
Mrzí mě, že je mezi nima málo opravdových profesionálů, spíše potřebují tyto figury.
Celou dobu nesmím brát telefon, nikdo se neptá na pití, záchod nic.
Zákaznici nasraný, můžu bejt rád, že na mě počkali v krámě, nezamkli bránu. Nestihnul sem poštu, musel se odesílat dpd, což je dražší, řidič už v prdeli, tak sem musel jet do h.k.
Místo abych měl hotovo do 17 hodin sem skončil v 22, tímto děkuji policii ČR, jednou se jim to vrátí

pohodlně si jedu od krásný lípy, nu a co čert nechtělm před novým borem se mě rozložila trubka vejfuku, docel studená koupel ale trubku sem nakonec přivázal k nápravě ať jí netáhnu po zemi.
Dojedu do prahy, jedu do záběhlic, přes švehlovu do práčský a záběhlický.
Tady nám příběh začíná, v práčský sem si všimnul za mnou jedoucí š.octavie v barvách PACHu, říkám si při mým štěstí dneska aby nechtěli vysírat.
V podstatě už v záběhlický mě padá navigace z držáku mrcha, rovnám jí, trošku sem vjel na malý obrubník, nevěnoval sem tomu pozornost, taková prkotina.
PACHOVé nejspíš usoudily to bude gauner největšího zrna (ožralej a zfetovanej), po chvíli si pustili majáčky, kdo má tušit, že stavěj mě, když na tý silnici nejedu sám, že.
Tak sem dojel do záběhlický, před prodejnu kde beru zboží, PACHOVé za mnou, to už sem čul problémy.
V tom to přišlo asi adrenálín ze seldování cobry 11, PACHOVé zastavují předemnou (už stojím u prodejny) z vochcáfky vyskakují takový mlíčňáci v uniformách.
Kontrola dokladů, test na drogy 1 - nepůkazný, test na drogy - možná jo, možná ne.
Už na mě vytahují klepýtka, jen s úsměvem zírám, jako proč, mám je na rukou.
Budete to mít drahý, seberem vám papíry to jejich zastrašování.
Automobil mě musí přeparkovat zaměstnanec prodejny.
Nasedáme s PACHAMa do vohcáfky, jedeme na nejbližší služebnbu (naštěstí je na kopci nedaleko).
Vedem mě po schodech nahoru s pouty na rukou ale stále s úsměvěm (myslím si o nich své), děláme 3 třetí test na drogy, podezřele je již jasně pozitvní. Teď mají úsměv na rtech i ti mlíčňáci, že na potřetí se jim to podařilo.
Souhlásím s odběrem moči a krve, s úsměvem pač vím jak to dopadne, sepisují se papíry, pro přepravu a žádanky, pouta mám stále na ruce.
Dostávám nové 2 přeprave i pouta se vystřídaly, kdo zkusil ví jak se s nima hovno sedí. Jedeme na bulovku na odběr moči a krve, kelímku je spousta tak ščím a předávám lékaři, po chvilce laborací a měření test negativní, přijímám s úsměvěm, už plánuji sepsání stížnosti. Nakonec proběhl i odběr krve ať to mají dańový poplatníci levnější i přes doporučení lékaře, že co není v močovině v krvi nebude, zase papírujeme, jedem zpět na služebnu, že sem byl hodný dostávám pouta zepředu

Tam mě dokonce sundají pouta, zevluji a zase se píše, sepisuejeme ne moc podrobný úřední záznam, po 3 hodinách odcházím.
Ani zbla, náznak omluvy nic naprosto nic, tímto u mě policie klesla, již s endivím proč jsou policisti vysmíváni, uráženy či občas napadeni, hřeje mě že toto jednání se jednou vrátí.
Mrzí mě, že je mezi nima málo opravdových profesionálů, spíše potřebují tyto figury.
Celou dobu nesmím brát telefon, nikdo se neptá na pití, záchod nic.
Zákaznici nasraný, můžu bejt rád, že na mě počkali v krámě, nezamkli bránu. Nestihnul sem poštu, musel se odesílat dpd, což je dražší, řidič už v prdeli, tak sem musel jet do h.k.
Místo abych měl hotovo do 17 hodin sem skončil v 22, tímto děkuji policii ČR, jednou se jim to vrátí

19:22:21
22.12.2011
22.12.2011

1560 - zrušená registrace
-> Nwkt:
U nás placený není nikde, zkoušli to u Lidlu, ale nějak jim to neprošlo, protože sice odlifrovali ty, co tam parkovali dlouhodobě (baráky kolem), ale ti si na to nějak stěžovali na městě a tak a nakonec to nějak vyhráli, takže se opět neplatí.
U nás placený není nikde, zkoušli to u Lidlu, ale nějak jim to neprošlo, protože sice odlifrovali ty, co tam parkovali dlouhodobě (baráky kolem), ale ti si na to nějak stěžovali na městě a tak a nakonec to nějak vyhráli, takže se opět neplatí.
19:16:49
22.12.2011
22.12.2011

Nwkt
-> 1560: To u nás bylo taky, tak udělali placený parkoviště od dvou hodin vejš a tradá je plný max na 60%
19:13:55
22.12.2011
22.12.2011

1560 - zrušená registrace
"Dobrý den pane řidiči, silniční kontrola, doklady prosím... Děkuji... Jestli chcete do Kauflandu a máte zdravej rozum, tak se raději hned otočte, parkovat se nedá ani v nejbližších ulicích a kolegové tam od rána řeší nehody..."
Já ty lidi, co kupujou na poslední chvíli, fakt nechápu.

Já ty lidi, co kupujou na poslední chvíli, fakt nechápu.
18:13:59
22.12.2011
22.12.2011

spartra
dnes jsem poznal svobodu demokracie tak osvědčené v praxi a výkon pčr, jěště že sem měl dobrou náladu.

21:19:07
24.11.2011
24.11.2011

myschaak AZNP K.Hora
-> afro100: už se učím))))
21:13:05
24.11.2011
24.11.2011

afro100
-> myschaak AZNP K.Hora: jj :D
21:12:33
24.11.2011
24.11.2011

myschaak AZNP K.Hora
-> afro100: sszs?

20:53:40
24.11.2011
24.11.2011

afro100
-> myschaak AZNP K.Hora 24.11.11 20:52:25:

20:52:25
24.11.2011
24.11.2011

myschaak AZNP K.Hora
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nene,ukazoval a říkal...."ty vole,to budou z TEchweBu"

20:31:59
22.11.2011
22.11.2011

Dneska sem jel ve vyhrazenym pruhu pro bus a taxi a na vedlejsi cekali policajti a kdyz sme kolem nich projizdeli, tak spolujezdec ukazoval ridici prstem na nas
Ridic mu asi rekl, ze ten pruh je vyhrazen jen do 10h

08:17:39
01.11.2011
01.11.2011

King
-> U-Geen: 

23:31:28
31.10.2011
31.10.2011

tonek.favo
U nás je teď policistů jako psů, to jsou ty těžkooděnci z celé ČR tak jim narostlo njako sebevědomí
Rychleji jsem se ve městě rozjel z křižovatky a hnedle majáček. Tak pane řidiči silniční kontrola, dám papíry, přijde druhý kolega, pane řidči dýchneme si, výlsedek negativní. Tak pane řidiči co povinná výbava. Tak jsem se přes ten woofer postupně propracoval do útrob a když jsem měl všechno co chtěl, tak prej a co žárovky, hmm ale nevidím pojistky ale byly tam naštěstí pro mě
Mám řidičák 3 rokem a takhle ochotně a přívětivě mě ještě nešacovali 

23:22:09
31.10.2011
31.10.2011

U-Geen
-> King: a pritom je to jako s prumernym platem, ty 40ti centimetrovy to strasne zvedaj nahoru .-))
23:08:35
31.10.2011
31.10.2011

King
-> David29: Že jo? A když je nejhůř, tak jinej spolužák přispěchal s postřehem, že pingpongáč ve šprcce dokáže divy :)
-> U-Geen: Nejspíš, ale prej její současný živitel prej má 22cm mužnosti a na menší by si už těžko zvykala. Čili se pak ptala nás okolosedících, jak jsme na tom, což vyvolávalo rozpaky, tak jsem diplomaticky naznačoval, že průměr české kotliny je údajně 16-17, což se mi zdá "rozumné" :)
-> U-Geen: Nejspíš, ale prej její současný živitel prej má 22cm mužnosti a na menší by si už těžko zvykala. Čili se pak ptala nás okolosedících, jak jsme na tom, což vyvolávalo rozpaky, tak jsem diplomaticky naznačoval, že průměr české kotliny je údajně 16-17, což se mi zdá "rozumné" :)
22:35:28
31.10.2011
31.10.2011

U-Geen
-> King: zrejme se pohybuje mezi samejma velkejma... :-)
22:15:31
31.10.2011
31.10.2011

David29
King 31.10.11 22:10:52 napsal:
→ P@nis: malý kašpárek na velké divadlo rozhodně nestačí“, byla asi na
silnici hodně aktivní :)
To je pěkná kravina

→ P@nis: malý kašpárek na velké divadlo rozhodně nestačí“, byla asi na
silnici hodně aktivní :)
To je pěkná kravina

22:10:52
31.10.2011
31.10.2011

King
-> P@nis: Na tom něco bude :) Měli jsme nedávno sraz základky po čtvrtstoletí a jedna naše spolužačka je bejvalá dopravní policajtka, co pořád mele o sexu, venušiných kuličkách, dildech a o tom, že "malý kašpárek na velké divadlo rozhodně nestačí", byla asi na silnici hodně aktivní :)
21:58:32
31.10.2011
31.10.2011

P@nis
-> King 31.10.11 21:43:35: Chjo, zapoj mozek trošku, chtěla vědět jeho iniciály, aby si ho našla na FB : )
21:44:12
31.10.2011
31.10.2011

Nwkt
-> King: Zase proč zbytečně dráždit
21:43:35
31.10.2011
31.10.2011

King
-> majop3k: Ta ses jí měl v nejlepším zeptat, proč tě zastavujou a kontrolujou doklady, když si nic nespáchal :-) Třeba by ti za odměnu prolezla ze zvědavosti celý auto :)