-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 26.06.12 23:47:20: Drobný problém je, že my podlidé spát na noční nemůžeme - na vojně za to byly minimálně beziny, nebo rovnou trestní oznámení + basa, u security mi tu šichtu nezaplatili (tj. prachy dolů). Teď už noční nedělám, nicméně pracuju v úkolu, když nedodám materiály v termínu, jsem v prdeli - to se stalo bývalému kolegovi, a takový řev, co se rozléhal z kanceláře paní šéfové, jsem do té doby a od té doby neslyšel. Plus byl samozřejmě bitej na penězích. BTW: Jsem služebně nejstarší a až odejdu, budou kolegové na případné dotazy "Co se stane, když to nestihu?", upřímně odpovídat "Nevim, to se tu ještě nestalo". Jak to přitom stihneš, tvoje věc.
Kámoška dělá obsluhu benzínky, když by jim přijela kontrola a nikdo za kasou, mají dost vážný problém. Odemčeno a nikdo za kasou - pokuta nebo vyhazov. O třísměnném provozu někde ve fabrice ani nemluvě.
A hluchavky si hoděj šlofíka. Na druhou stranu je pro mě lepší, když je platím (já narozdíl od nich třeba příplatky za noční nemám) za chrápání, než za to, že mě buzerujou