skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pocet online lidi tady
175 

134now
-> pyroman: Já zase v týdnu musim chodit do práce ... Navíc bohužel velmi často i o víkendu. Můj jedinej volnej den býva sobota a to se léčim z pátečního večera, protože po přestátym tejdnu v práci u nás na oddělení sem zralej na věšák a celkem pravidelně podstupuju výplach mozku alkoholem ...
-> charon: tohle bude víkendovka.... já v týdnu musím chodit do školy
-> pyroman: Šmarjá a co třeba vlak, autobus, tágo, ...? Když už teda musíš někam nutně ject ...
-> charon: páč příští týden jedu měnit rozvoďák a ten další týden nic v plánu nemám, takže bych si někam zajel

-> charon: To ja taky

-> Syny: Tak já mám takový zvláštní chápání, někdy chápu moc pomalu, někdy moc rychle
Snad nikdy se mi ještě nestalo, že bych něco pochopil akorát ...

-> pyroman: A že si seš tak nějak jistej těma dvouma tejdnama ...
-> charon:
Aby zase nedoslo k mejlce...

-> charon: no já už taky delší dobu ne....ale zlepšuje se to
-> Syny: Tak v tom případě se ti hluboce omlouvám, moje qsociace už zase zaletěli dál, než bylo zdrávo. Holt myšlenky a huby se člověk nedohlídá

-> charon: Tyvoe
Ja ani necet co Matsoft psal - reagoval sem pouze a tvoji otazku aniz bych cet cokoliv podtim... Takze ses dozvedel co sou podle me slusny lidi a nema to nic spolecnyho se spanim a tak...

-> pyroman: Spaní ve dvou? Kua to neznám, to je nějaká nová praktika?
Sakra, překlep srát=spát. Kua já mám absťák, jdu shánět tabák, to prestávání s kouřenim mě zničí ...
-> Syny: Neprovedl jsi nic, jen když jsem se taky zeptal, co jsou slušný lidi, tak jsi napsal, ze to jsou lidi co nekradou, nepodvádějí, jsou v pohodě a tak podobně. No a ty už údajně šli srát, no a protože já sem ten vůl, kterej se zeptal a kterýmu bylo odpovězeno, tak jsem si z toho dovodil, že teda nejsem slušnej člověk, tudíž nejsem to co jsi psal že jsou slušný lidi. Stačíš vnímat moje asociace?
-> charon: no já to beru ze svého momentálního pohledu taky - ce se času týče...to spaní ve dvou přijde až tak za dva týdny
-> charon: A co sem te proved kdyz uz teda?
-> Syny: Já sem taky starší jak ty ... Myslim teda ...
-> pyroman: Světlušák to bere ze svého pohledu
-> pyroman: Světlušák to bere ze svého pohledu

-> charon: Ja Mateje znam neboj
Tak si z nej taky trochu muzu udelat srandu

-> Syny: jj je... i když někdy to je věcí dvou

-> Syny: Mel by jsi prokazovat aspoň trošku úcty ke staršim .... Aspoň co by se za nehet vlezlo
Tak nic, tzeď jsem to pochopil, já sem si zapoměl poposednout .... Takže podle tebe jsem hajzlík, kterýmu se nedá věřit, kradu, nejsem v poohodě a podvádim? Teď sis to u mě ale polepil!!!!!
-> charon:
Matsoft je divnej

-> Syny: Pockej, ale Matsoft psal, že slušný lidi dávno spěji, ty říkáš, že slušní lidi jsou ty co nekradou a nejsou hajzlici a ty že tu jsoiu, tak jak můžou spát? Jáááá to nééééééchááááááápůůůůůůůů
ů (seru na to, toho brečícího smajla nevidim, nebo tu nejni ...)
-> pyroman: To ej asi kazdyho vec jak chodi spat ne

-> Syny: a proč tedy chodí spát tak brzy
-> Syny:

-> charon: Ze to nejsou zadny hajzlove, sou v pohode, da se jim verit, je s nima sranda, nekradou a nepodvadi... To sou slusny lidi

-> pyroman 30.09.07 22:34:47: Mám naprosto totožný dotaz ...
Matsoft 30.09.07 22:04:56 napsal:
-> Lucík: nj, slusny lidi davno speji
co to je slušný lidi????

teď je to 115

-> Pavel P.: jeste nedavno sme cekali kdy to preleze kilo

ja zahlid 144
-> petr s: lídí jak sraček

-> Tuxik: no a když dá každý litr jako příspěvek,tak si na to můžeme pořídit vlastní firmu a dělat webhosting 4all

Matsoft 19.09.07 21:16:05 napsal:
tak dneska jsem videl zatim nejvic
online lidi [132]:
v 21:15
a pak se clovek divi ze kdyz je tolik lidi online tak to skoro nefunguje
vcera jsem pridal dalsi RAMku takze dneska budu mohutne ladit webserver a mysql... snad to pomuze
online lidi [132]:
a pak se clovek divi ze kdyz je tolik lidi online tak to skoro nefunguje

-> Nwkt: ano, tvrde jatro.... uz se tesim, jak se tvrde jatro sejde v Besinach

-> Nwkt: Já rád játra

je nás tu jak much

-> Bobesh: Ono je zkažený jenom to tvrdý játro

-> Matsoft: No co,zřejmě slušnej oddíl...
asi ten náš spolek nebude tak zkaženej,jak se poslední dobou proslejchá

online lidi [132]:
online lidi [132]: