→ Klubko_: jaj tam bych si užil se vzduchovkou
tak to určite by som sa zabavil aj ja

tak to určite by som sa zabavil aj ja

teplota bola -9° 

jaaaj to boli casy ... :)

) sněhu. V noci na dnešek napadalo hodně a jinak skoro celé dopoledne sněžilo a nasněžilo tolik co za noc. Když jsem se vrátil ze školy, tak jsme měli napadlého sněhu na zahradě nějak pod kolena. Jinak na Slunku jsem na teploměru viděl cca +9°C, no, jak Sluníčko zalezlo, tak už bylo zas pod nulou, ale nepršelo. A hromady z odhrnutého sněhu jsou klidně tak vysoké, že se za ně schováte, i víc, aspoň v naší ulici.

Sem byl hodit čučku na chatu, to vepredu jak je ta kupa snehu, tak tam je normalne metrovej schod dolu
je to tam nejaky takovy nafoukany :-) a ta cesticka dole jde od toho zabradli taky dost strme dolu 

..tomu sa už vravíí zima
no aspon podla mňa...

ale nie ak cez pravu zimu treba sa vybratniekde na par dnii von z mesta, niekde kde o snehu neni nuudza ,mi tak isto nemame nejakúú extra zimu, jedine čo nasnezilo za poslednych 5 dníí sa da považovať za zimu
..ale od začiatku "zimy" to nie je nič moc ...

cez den to bolo -3° a okolo ˇpol 3 začalo dosť husto snežiť ale to trvalo asi tak pol hodiny
a teraz vonku zase pekne mrzne 

. Cestou z krámu si jedu ruky boky, pak taková široká odbočka, znám to tam dobře. Tak já vůl ještě za tři( mi nedocvaklo) ručka, bok, kontra jednou, podruhý a do třetice a šup kde se vzal tu se vzal již zmiňovaný závěj. Nebýt jeho skončil sem v plotě ale naštěstí je auto v cajku, jen sem vydlabával snad tunu sněhu z nárazníku. Ještě sem dneska snad 3 potkal ty samý popeláře v protisměru, jednou sem musel couvat, podruhý sem stihl odbočit, naposled sem si musel počkat až dokonají svou práci. Ať žije zima

cez noc mrzne jak svina a cez deň sa to všetko topíí

ked vy slnko tak my sneh