Silnice mokrá a lidi jedou 25.
Jinak jsem jel dneska na zkušební jízdu s Fabií, na který byly nějaký Bridgestone zimáky odhadem 4-5mm a nedalo se s tím jet. Jak na letňákách. Nechápu, jak může někdo tvrdit, že ty 4mm stačí

Tak jsem to vzdal a jel domu po starej ceste, kde nikdo nejezdi a konecne se poradne svezl 

Netvrdim, že jsem nějakej génius a nemůžu se zmýlit, ale chtěl bych vidět, kolik procent řidičů nad jízdou technicky přemejšlí tak jako já, kolik jich zná, jak se auto může chovat, kolik jich takovou situaci zažilo a ví, jak reagovat. A vzhledem k tomu, že těch prasečin jsem už za svoji krátkou řidičkou kariéru čítající pouhých několik desítek tisíc km, udělal, myslim, že nějakou zkušenost už mám.
Samo , že dneska bych si to už nelajznul.. Jen chci říct, že s trochou citu a opatrnosti to jde.. :)
Jednomu idiotovi sem už dával srdeční masáž, protože na sněhu v zatáčce trefil v Pažoutu strom...ono to pak člověka donutí jinak přemýšlet...
Mimochodem, jeden zimák mám v opravě, protože mám vyhnilej liťák a ucházel.

na novu jsem se nedíval no. A dost se divím, že ještě všichni nesítili mlhovkama
A naopak tam těmhle lidem zapomínaj připomínat, že když mrzne, tak to klouže ještě víc...