skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> GRED-Činpokomon :D: Hm, já právě nikde nenašel důvod proč ho dostal, za ten spam nebo co?
Jinak abych nebyl úplně mimo tak tady něco související s tématem.
-> MimiMB: Máš ss
-> MimiMB: Nie je to na predaj,ak chceš môžem rozpísať že prečo.
-> MimiMB: Len tak pre info tá užovka už stojí len u nás min 5-6 rokov,bolo už skoro po podlahu v zemi,pred pár mesiacmi sme to premiestnili.

-> MimiMB: v id
-> Hřib: -> babus: to je někde na otevřeném prostranství? z té tisícovky bych ještě dokázal něco vykuchat....
Posledné stw,nabúrala to matka pred x rokmi,vraj som sedel vedľa neho a museli mi zošiť čelo.
Garde, jeste tam jedno hnije pod plachtou, Hlásná Třebaň....ono je tam vsude těch vraku pozehnane
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hele ale s tím čtením se moc nepředal :D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> MimiMB: prodat ne, ale snaží se ho každýmu na potkání vnutit za odvoz.....co by za to děti v africe dali, umět číst a psát, ale proč tuhle schopnost bůh vyplácal zrovna na tebe, mi přijde zarážející

-> Tomaso435: už se to tu řešilo, my ho taky fotili asi před rokem možná více. Na prodej ne, udajně se bude dávat dohromady (v překladu nechá se shnít)
-> Tomaso435: nee, neptal, mam 2 rapidy na zahrade, takze pro me to nema smysl...
-> Jarda: já jel včera zas okolo a stalo zase jinak, zřejmě je pohyblivý .... na prodej si se ptal?
-> Tomaso435: to mam asi 500m od baraku, nechapu, ze ho tam takto nechali... je tusim z Belgie
www.google.cz/maps/.../da
ta=!3m6!1e1!3m4!1sYMbXagT2
cTiZwrqn6Y5E1g!2e0!7i13312
!8i6656!6m1!1e1
jedno gardeso co je tam už nějakej pátek.
jedno gardeso co je tam už nějakej pátek.
-> Matsoft: tak uprostred garde dveri je vyztuha, tak tam zatece do neosetreneho mista a uz to jede...
-> Pavel P.. 04.01.16 19:56:40: co je to bílý auto na začátku v 0:05?
-> Matsoft: Ja som už videl na 120-ke prehnitú dieru uprostred zadného čela pod špz

-> Jarda - zrušená registrace 24.01.16 00:37:46: svet je plny prekvapeni... je fakt, ze z toho co jsem videl mam asi nejhorsi... ale vic mne zarazila kapota, ktera nebyla moc orezla zepredu, ale temer uprostred mela vyrezlou diru... nebo na Letne kdysi stavalo cervene Garde a to melo vyrezlou diru uprostred dveri....
-> Tabi: nedávno to někde dával Eidy...
-> Tabi: co zbylo z te kapoty u litru
a to jsem myslel, ze Matej ma LUXovi nejhorsi kapotu...

Jedna tisícovka ve Švédsku.Už jsem kdysi někde viděl fotky s tohoto lesního hřbitova aut,ale tisícovka tam vyfocená určitě nebyla.Po světě je těchto míst víc,a jsou to luxusní fotky.
auto.idnes.cz/hrbititov-a ut-b-229-stnas-0sk-/auto_o jetiny.aspx?c=A160118_...
auto.idnes.cz/hrbititov-a ut-b-229-stnas-0sk-/auto_o jetiny.aspx?c=A160118_...
-> Pavel P..: to vypadá že Váca pouští další z mnoha klenotů jeho rozsáhlé zahrady
-> miguelias: a pritom zospodu auta sa da pekne otvorit
-> Pavel P.. 15.01.16 23:38:08: To teda, by mě zajímal stav zbytku vozu. Jelikož sloupky a dveře, kapota vypadají slušně. 

-> Pavel P..: ked takto vyzera blatas tak co bude alebo nebude pod nim ?
-> Pavel P.. 04.01.16 19:56:40: Slušný katakomby
Bál bych se, že tam na mne zpoza rohu vyskočí nějakej zapomenutej partyzán
...nicméně sběrateli pivních flašek probráno, kdy se chystaj škodovkáři?

Bál bych se, že tam na mne zpoza rohu vyskočí nějakej zapomenutej partyzán

...nicméně sběrateli pivních flašek probráno, kdy se chystaj škodovkáři?

Hasiči byli zas rychlejší - před nácvikem byl ten moskal parádně mechovej..
-> Joey 120 LS: Mladecko u Opavy...
-> babus: odkud je ten bus?
-> Michal N 283: Už na to serte..

-> babus: toto ked uvidí MIMI MB tak bude mať ejakuláciu okamžite

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar