skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
nevím kam to dát, ale asi tady... zdánlivě normálně vypadající Filda combi
-> Bukaj: tak to je jina
ale viem co chces povedat 

-> Klubko_: I tak je to kokotina...
-> Bukaj: pojízdny může být - na vzduchovym podvozku
a díky tomu může být takle na zemi. Pak to zvedne a popojede na podvál 

-> castrol: Nojo, to jsem blbě okomentoval...
...ale pojízdné není a vypadá vrakoidně (předrenovačně
)
...ale pojízdné není a vypadá vrakoidně (předrenovačně

-> Bukaj: ved na lestenku sa to auto ani nehra
Tohle už vrak je...
...a to, že místo rámu pod kastli někdo strčil kola z moderního vozu z toho leštěnku neudělá...
...a to, že místo rámu pod kastli někdo strčil kola z moderního vozu z toho leštěnku neudělá...

-> dejvi3052: totok do vraku ?to asi ne
-> dejvi3052: Nahodou hezkej hot rod
-> dejvi3052: tak to ero je mazec
-> HLT: Hungary
-> HLT: Nevypada tak zle co to by stalo za zachranu!
-> dejvi3052: kde je to erko? 

-> Luky: Ty seš ale srandista .. 

-> dejvi3052 20.05.14 23:51:44: Ta "rozpuštěná" kapota je mazec 

-> gred 20.05.14 02:00:13: Hele tohle ale nechapu, proc treba NEKDO
nezavola mestskou policii a to auto nenecha odtahnout? Vzdyt prece to neni takovy problem. Co kdyz je majitel v nemocnici nebo v zahranici nebo kdekoliv a vubec nevi, co se s jeho autem deje. Neni lepsi kdyz ho pak treba najde na odstavnem parkovisti, ale komplet nez nejaky zbytky v lese?

-> castrol: a to tam stála fakt strašně dlouho jen odstavená,ted už to pude rychle,no

-> gred 20.05.14 02:00:13: sa cudujem ze tam este je a takto v celku
-> Luky: 

-> CHIP: vstupuješ na tenký led, takhle na škodováckém webu... 

-> dejvi3052: Mě je spíš líto těch motorek .. 

-> darklord: to je potom ovšem chyba... 

-> Luky: ja som sa na fotku ani nedival 

-> darklord: RHD auta mají stěrače obráceně, než LHD auta.
Nicméně, LHD Octavie/Felicie a starší škodovovky mají stěrače obráceně, než současná LHD auta. A tahle anglická Octavia je má tak, jako současná LHD auta. A můj dotaz zněl, proč to pro anglický trh předělávali z (pro ně) klasické pozice na (pro ně) obrácenou pozici.
Když se podíváš na fotku, zjistíš že jsi napsal blbost, protože tohle RHD je nemá "obráceně" (oproti LHD)
Nicméně, LHD Octavie/Felicie a starší škodovovky mají stěrače obráceně, než současná LHD auta. A tahle anglická Octavia je má tak, jako současná LHD auta. A můj dotaz zněl, proč to pro anglický trh předělávali z (pro ně) klasické pozice na (pro ně) obrácenou pozici.
Když se podíváš na fotku, zjistíš že jsi napsal blbost, protože tohle RHD je nemá "obráceně" (oproti LHD)
-> Luky: pretoze vsecky RHD auta to tak maju?
-> dejvi3052: škoda jí, tyhle plechovky se mi hrozně líbí. Ani jsem nevěděl, že RHD Octavie měly přehozený stěrače
Ví někdo proč?

stála tam pěkně dlouho,dneska sem tam po nějakym čase jel...no pěkně se to s ní vyvíjí
-> Matsoft: To by mohlo být..
-> Jozka: muj typ je Novy Zeland
-> dejvi3052: Info, odkud to pochází zeměpisně, je k dispozici ?
krásně obrostlý lišejníkem

-> Radek Retro eLeSo: ta uz je tam pekne zakorenena
-> Tomaso435: Tak kastle tam zatim je...
¨...ale řádně očesaná - občas, když jedu kolem, má otevřenou kapotu motoru, za pár hodin jedu zpět a je zavřená...
¨...ale řádně očesaná - občas, když jedu kolem, má otevřenou kapotu motoru, za pár hodin jedu zpět a je zavřená...

-> Bukaj: klasika... pokud tam auto zustane, do druhýho dne z něj chybí něco aby to nebylo poznat ale dá se to dobře prodat. dále už to jde samo. a nakonec tam není ani kastle...
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar