-> MimiMB: Já z toho ale nic nebral , tím že bych toho vzal víc jsem myslel třeba tu masku co se tam válela v mechu, nebo podobně, né z toho něco montovat
-> GRED-Činpokomon :D: Ne, opravdu není. Spoustu věcí z toho se válelo okolo v lese... Z toho bych nic nemontoval, jen to co se válelo okolo bych si vzal... Alespoň nekradu spz Navíc, je rozdíl mezi kastlou auta jako poutač na kraji lesa a autem zaparkovaným v Praze na ulici..
Proč se asi ptá... Běžte do archivu třeba rok 2009-2011 a tam se docela hojně virťáci (Flash a spol.) bavily o rozkrádání aut, kradení značek, log, a já nevím čeho všeho... I když auto je odhlášený tak je to krádež... Jestli je ta Astra bez značek, a vaše potřebuje fakt něco vyměnit, tak se zeptej majitele jestli by to nešlo... Ale nevím jak u vás, ale tady je těchto aster spoustu, i na vrakovištích jsou a tam si to můžeš za peníz rozebrat..
-> MimiMB: tak jestli ti připadá normální přijít a rozebrat cizí auto jenom proto že je odhlášené, tak by ses měl nad sebou hodně zamyslet. Defacto je to pořád krádež
-> Joey 120 LS: podobná mrtvola ležela kdesi kolem Českýho Brodu, hned u silce a to rameno koukalo kousek ven ze zahrady... jestli si pamatuju tak ta cesta byla dlážděná. ale co to bylo za vesnici už nevim.
-> Milan 136: tyjo když si vzpomenu na rok 2009 kdy sem potkal spolužáka, takovýho nejmejšího ze školy, kterej jezdil v takovýhle hustokáře tehdá za 100 000 plus tuning, lakování kola lauf a další píčoviny aby si dokázal že je ve skutečnosti vyšší než vypadá.... no ty vole :-D a ted je to auto pro vostudu :D
-> Skoda110l: myslis, ze by byl nekdo takovej blazen skoro jako ja a jezdil tim na dovcu a zaroven si toho nehledel, to myslim, ze by nedoijel podle me se jedna o nejakou 97
Nakonec jsem si odnesl tu mřížku ze zadního sloupku, sice prasklá ale na památku stačí... Bejt tam autem tak bych toho vzal víc, ono tam okolo leželo povícero drobností, ale byl jsem tam pěšky.