skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zkouska nespavcu
-> Klubko_: Jo, touhle dobou (dle času Tvého příspěvku) jsem se soukal ze spacáku na Pohofestu

takhle brzo a ještě navíc v sobotu jsem tady už dlouho nebyl
no jo, to jsou ty vlahé noci a teplá rána. To se hned jinak vstává
online 14 lidí, to jsou všichni na pohofestu?

online 14 lidí, to jsou všichni na pohofestu?
-> MerHanz: Porad bojujes se Sigmou?
-> Borderer: nechtěl bych... já tu ladim objektiv, a dodělávám fotky ze svatby. Ale už na to ssss..... nevidim na to :D
hmm...tak pozítří státnice

-> Luky: Já byl taky vzhůru, nějak sem se zabral do kampaně v Heroes III. 

ej to jsem se mohl podívat :D byl jsem v mostě pro převodovky + blatníky a dorazil jsem po 3:)
-> Mr._Nosferatu: v noci jsem tu v tu chvíli byl sám. Lidi na nočních asi pracovali :)
-> Luky: a spousta lidí na nočních
Hm, tak koukám že v tuhle nelidskou hodinu jsem vzhůru akorát já a naše malá, co?

-> Přema: hezky

tak chlapci pro tentokrát to dopadlo na jedničku 

Ach mě tohle tak hrozně chybí :-)
-> Přema: Tak to hodně štěstí. :-) Mě to čeká o den dýl, dnes ještě bezesná noc, přesun do Prahy a vlastně už zítra ranní budíček a na sedmou do školy.
-> Mr.Lumpy: snad... stejně to neumím budu muset zase nějak obkecat
ale jsem z toho ko takže jdu spát už...

-> Přema: hodně štěstí, ať ti to vyjde ;)
Tak co ještě v tom nejsem sám? ještě dvě stránky a končím v pět budíček...
-> Marty227: Jo, jeden zápočet taky opravuju, zmetek mě neuznal projekt na závlahy sadu, prej sem dal moc velkou čerpací stanici a bylo by to neekonomické... 

-> Borderer: Ja opravný zápočet
a skúšky zostávajú 4 

-> Marty227: Tak tu máme další zkoušku. Ještě zbývají tři... 

-> Borderer: aj mne ale ešte som sa takmer vôbec nič neaučil 

Začínám si trochu říkat, že zkouškové období mě vždycky otočí den a noc. Leč má to něco do sebe, ve dne spim, v noci mě nikdo neotravuje a fejsbůk s virtem neláká, protože se nic neděje. 

Koukam ze je to casty duvod mych prispevku, budu si muset dat na odpoledni sloficky pozor 

Tak kurde, dneska umiram na rymu, tak sem si odpoledne dal sloficka, tak zas nemuzu usnout
ted uz by to mozna slo, ale kdyz mam budik na 5:20, tak to uz nema cenu. Doufam ze mlada nepujde na zachod, jestli zjisti ze celou noc brouzdam po netu, to zas bude reci 
Tak sem to na dve hodky zalomil, ale nejlepsi vykonnost to dneska nebude

Tak sem to na dve hodky zalomil, ale nejlepsi vykonnost to dneska nebude

-> Mr._Nosferatu 16.12.15 01:32:15: nee, nemůžu spát 

-> Mr._Nosferatu: I já tu jsem 

-> Mr._Nosferatu: Jj také noční ... 

-> Marty227: jenže aspoň ve škole je potkas, já jen cestou z/má parkoviště. Ženy k nám na oddělení nesmí, svačině v jiný čas i v jiný místnosti ...
-> Mr._Nosferatu: ja do školy dochádzam z domu :D bývam 25km od školy intrák bez šance.. :D
Som sa pred chvíľou vrátil z pohotovosti.. mama si pohmoždila hrudník 

-> Marty227: to se mas, já tu ani ženský nepiokavam
-> Mr._Nosferatu: doučil som sa na zápočet.. milujem vysokoškolský život :D
-> Antony: taky noční ?
-> Mr._Nosferatu: 

Tak co, je tu někdo ?
-> Bukaj: taky se mi zdá...
Mrtvo je tu...
-> Nwkt: Jasný. Ale lepší nežli soused, kterej pálí v kotli PETky..

-> Jozka: No že bych byl nadšenej, že mi to bude pálit bordel prakticky nad hlavou teda nejsem. Takže mi to ani neva
-> Nwkt: Aktuálně sice snad už zase ne, ale..
-> Jozka: Dyť to nemá stavební povolení ne
-> Nwkt: Taková předprohlídka před kontrolní prohlídkou pro zahájení zkušebního provozu - nebo jak takovou akci nazvat..
-> Jozka: Cos dělal v Chotíkově? 

-> Luky: Jsem třeba vzhůru byl.. po několikahodinovým prolízání skoro celý spalovny v Chotíkově, nákupu šroubků a přesunu jsem si dal doma malýho šlofíka (16 - 21h) a pak blbnul skoro do 4h - např. jsem po několika měsících konečně složil lapače nečistot na MBX a dotvořil do finální podoby i filtrbox..
-> Luky: Spim, ted jsem prijel z práce a spim :D.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : protože v tuhle noční hodinu všichni slušný lidi spí

Ty vole, to se mi snad ještě nestalo, abych tady byl sám, úplně sám na celým virtu... 

-> ZZ__Top:
Hledal bych chybu u sebe.
Hledal bych chybu u sebe.

-> ZZ__Top: skus si zavriet okno 

Zamítnuté přispívání mají:
- Twindo (udělil Syny), důvod: Spam