-> darklord 09.10.21 08:54:19: -> Jozka 09.10.21 12:15:31: Ja by som to s tou bolesťou hlavy zas tak kategoricky neškatuľkoval. Každý to máme inak. A aj bolesť hlavy má 1000 podôb. Že vás hlava nebolieva, neznamená, že robíte všetko správne. A naopak. Teta s ujom sú manželia 40 rokov, rovnaký životný štýl, podmienky, strava, všetko. Obidvaja rôzne zdravotné problémy. Asi ako každý. Uja hlava bolí pravidelne, tetu nikdy a ešte sa smeje, že to nedokáže pochopiť, lebo ju v živote hlava nebolela. Ani nevie, čo to je.
Mňa najčastejšie hlava bolí od krčnej chrbtice. Som po dávnom úraze, 100% to už nikdy nebude. Cez leto, ak som dlho na slnku (a príjem tekutín na to nemá vplyv), rozbolí ma hlava (zrejme od očí). Občas ma chytí aj po káve. Niekomu pomôže, keď si ľahne a bolesť prestane, ja keď si ľahnem, rozbolí ma ešte viac. Takže tak.
Neslopem, nefajčím, stravujem sa relatívne zdravo, aj napriek sedavému zamestnaniu, pohybu vo voľnom čase myslím celkom dosť. A hlava občas bolí. Jasné, vždy je čo zlepšovať, ale to u každého.