Kolik Vás už podepsalo?
prichazi.rozvedka.cz/
Pročítám to, nepřijde vám i ta výzva o projednání dávající velký možnosti? Myslel jsem, že by se to mělo utnout razantněji..?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Petice
prohledat
100 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 16.07.2006 do 28.01.2017, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
18:28:23
28.01.2017
28.01.2017

krtik
09:22:48
02.08.2006
02.08.2006

VeTeV
-> sep:

23:05:21
01.08.2006
01.08.2006

King
-> sep:

22:59:43
01.08.2006
01.08.2006

sep
-> King: :sakryš na Tuxe sem zapomněl:-),pokud jde o ofcokolegu tak na něj si prý žádná ještě nestěžovala,tedy jen jedna ale to bylo ve spěchu a pak se ukázalo že to byl beran.-)
22:54:17
01.08.2006
01.08.2006

King
-> sep: A co Samanťák? Jak dá ofce najevo svůj (ne)souhlas? :)
22:53:10
01.08.2006
01.08.2006

King
-> sep: Tohle si teda Tuxík vážně nazasloužil

22:25:22
01.08.2006
01.08.2006

sep
-> COL: :sňatky každého boj,ať si kdo chce sdílí lože třeba s tučňákem,když ten tam bude dobrovolně a nebude chodit vyměšovat sousedům před dveře,ale aby to nešlo dál,konkrétně třeba osvojení a výchova dětí,tady už bych já osobně tak tolerantní nebyl....
21:28:34
01.08.2006
01.08.2006

King
-> COL: Patická opilost.....to je těžký. Třeba jeden maník z tisíců může na jinak neškodnej prášek na hlavu zareagovat pomalu bezvědomím, ale nikdo nekontrluje, jestli není řidič pod vlivem Valetolu (zmiňuju ho, protože se mi na něj vytvořila kdysi hustá alergie v podobě nesnesitelnýho svědění po pytlíkem - s tím by se řídit nedalo :))
Ale souhlasím s tím rozpětím pokut za stejnej přestupek, byť je to jako zastara prostor pro korupci. Ale na to já se můžu vykakat, protože ač nejsem za volantem rozhodně žádnej svatouš, platil jsem za svoji kariéru 2 pokuty za rychlost v úhrnné částce 300Kč....a tady bych se pozastavil :) První byla v při mojí první "začátečnické" cestě do Prahy, kdy jsem v duchu hesla "hlavně nevybočovat", jel poslušně v koloně pražáků "spořádaně" 60tkou, byť tam byla 40ka - no a jedinej, koho si benga vytáhli, byla moje Š100 řízená perspektivním mladíkem v tehdy ještě módním vínovém sáčku :) Po obvyklých frázích a sdělení obvinění, jsem se snažil chabě a naivně bránit, že tak tady jezdí všichni. Policista pohotově zareagoval slovy: "No jo, ale podívejte na ty teréňáky, baworáky a mercedesy...., ale s touhle popelnicí?!" :) No a pak se mě na důkaz svého sociálního cítění, zeptal na moje společenské postavení. Živil jsem se tenkrát po montážích za cca 2násobek republikového průměru, takže mi v ten moment přišla jako ideální odpověď, že jsem student. No a 2 stovky to spravily - a žádný "bez bločků"! :) A pak asi před šeti lety si benga vymysleli měření těsně za cedulí začátku obce a jejich úspěšnost byla, jak jinak, maximální. 63km/h - tak jsem ve svém slušivém černém monterkovém overalu uctivě vysoupil, pozdravil policistku. Prohodily jsme pár obvyklých frází - poslední byla klasická "...tak co s tím uděláme?", no a snad ty montérky a Š105 rozhodla o návrhu na 100Kč cash. Tak takhle bych si to představoval .c)
Ale souhlasím s tím rozpětím pokut za stejnej přestupek, byť je to jako zastara prostor pro korupci. Ale na to já se můžu vykakat, protože ač nejsem za volantem rozhodně žádnej svatouš, platil jsem za svoji kariéru 2 pokuty za rychlost v úhrnné částce 300Kč....a tady bych se pozastavil :) První byla v při mojí první "začátečnické" cestě do Prahy, kdy jsem v duchu hesla "hlavně nevybočovat", jel poslušně v koloně pražáků "spořádaně" 60tkou, byť tam byla 40ka - no a jedinej, koho si benga vytáhli, byla moje Š100 řízená perspektivním mladíkem v tehdy ještě módním vínovém sáčku :) Po obvyklých frázích a sdělení obvinění, jsem se snažil chabě a naivně bránit, že tak tady jezdí všichni. Policista pohotově zareagoval slovy: "No jo, ale podívejte na ty teréňáky, baworáky a mercedesy...., ale s touhle popelnicí?!" :) No a pak se mě na důkaz svého sociálního cítění, zeptal na moje společenské postavení. Živil jsem se tenkrát po montážích za cca 2násobek republikového průměru, takže mi v ten moment přišla jako ideální odpověď, že jsem student. No a 2 stovky to spravily - a žádný "bez bločků"! :) A pak asi před šeti lety si benga vymysleli měření těsně za cedulí začátku obce a jejich úspěšnost byla, jak jinak, maximální. 63km/h - tak jsem ve svém slušivém černém monterkovém overalu uctivě vysoupil, pozdravil policistku. Prohodily jsme pár obvyklých frází - poslední byla klasická "...tak co s tím uděláme?", no a snad ty montérky a Š105 rozhodla o návrhu na 100Kč cash. Tak takhle bych si to představoval .c)
21:05:40
01.08.2006
01.08.2006

U-Geen
-> King: ... s maminkou Reného :) souhlas.
21:02:07
01.08.2006
01.08.2006

King
-> COL: Sice OT, ale přece jenom poznámku....Když chtěj pro ten svůj svazek mít nějakou formu, byť podle někoho falešnou, proč jim to nedopřát. Když se Franta s Reném rozhodnou strávit společně zbytek života, proč by se nemohli společně jmenovat Novákovic a proč by nemohli mít svatbu na eMeNVé, když po tom toužej? :c) - mě je to šumák
10pct hetero páru mít děti stejně nemůžou a spousta dalších zase děti např. kvůli kariéře nechtěj, tak proč nedopřát jakýsi právní ochrany i Frantovi s Reném? A když už se mamka Franty nedočká vnoučat, tak ať si aspoň může pobrečet na svatbě :)

17:24:44
26.07.2006
26.07.2006

COL
-> King: U toho alkoholu je to slozitej problem. Spis by bylo lepsi individualni posuzovani do urcite hranice a pak slus... hlavni problem je v tom, ze na alkohol reaguje kazdy jinak, co treba napr. paticka opilost?
Co se tyce moznosti uvazeni policisty o vysi sankce jsem jednoznacne pro. Pevna sazba tak, jak ji zavadi soucasny zakon, je zasadnim nepochopenim ucelu trestu a jeho primerenosti. Na jedne strane muze byt velikym problemem treba pro duchodce zaplatit pokutu 2000Kc, ale pro nekoho, kdo si 1000vkama utira zadek je to jen zpestreni zivota.
Je problem, kdyz si dnes muze policista vybrat jen mezi nulou a rekneme 2000Kc.
Co se tyce moznosti uvazeni policisty o vysi sankce jsem jednoznacne pro. Pevna sazba tak, jak ji zavadi soucasny zakon, je zasadnim nepochopenim ucelu trestu a jeho primerenosti. Na jedne strane muze byt velikym problemem treba pro duchodce zaplatit pokutu 2000Kc, ale pro nekoho, kdo si 1000vkama utira zadek je to jen zpestreni zivota.
Je problem, kdyz si dnes muze policista vybrat jen mezi nulou a rekneme 2000Kc.
17:10:46
26.07.2006
26.07.2006

COL
-> King: No ja vubec nevidim duvod, proc by se mely snatky pro homosexualy zavadet. Jaky to ma ucel? Ucelem snatku je predevsim postkytnout jakousi pravni ochranu rodine, vychove deti atd... Z tohohle hlediska jsou tyhle vztahy naprosto disfunkcni, tak k cemu snatek. Klidne spolu mohou zit, proc ne, ale proc tomu davat nejakou falesnou formu?
17:00:59
26.07.2006
26.07.2006

lpepsi
ale ze i na kole clovek nesmi nadychat nic? to je vcelku moc, nereknu kdyby dali nejakou hranici, ale dam si 50km na kole a stavim se paru km pred domovem na jedno pivko a nejak pred barakem me stopnou? a mam po ptakoch?
16:47:25
26.07.2006
26.07.2006

Bagrr- máma mele Emu
-> King: Souhlasím s tebou ohledně chování pánu ve vestičkách s kšiltofkou a jejich stylu... Proč měřit tam a tam, kde bychom chytli dva až tři řidiče když vo kilometr dál jich poberem minimálně pádesát ne... Důkazem toho je modrá fábka, která stojí dycky na konci stoupání mimo obec, kde je limit najednou naprosto nesmyslnejch 50km/h... Místo toho, aby stály dejme tomu v zaatáčkách, kde je plná a lidi to tam střihaj přes 110... Nebo taky nepovhopim když stojí na konci obce, kde je jen pumpa a měří tam, když tam nehrozí relativně žádný riziko... Jenom jedno jim nemůžu vytknout a to, že v Č.B. je na hlavním proudu celou dobu 70 a pak je tam před přechodem 50 a tam to jednou za čas měří, tam to pochopim, ale jiný jejich místa ne... A přitom je těch míst, kde by měli kontrolovat dopravu mnohem víc... Prostě maj svoje zažitý výdělečný místa tak tam budou kempovat...
05:20:45
26.07.2006
26.07.2006

Fén
-> King: Aha. :o)
00:01:26
26.07.2006
26.07.2006

King
-> Fén: Ale pochopil jsem to správně, ale úmyslně přeháním
-> Boss: Božínku, znova opakuju - poslední, co bych si přál, je bejt odkázanej na "úsudek" nějakýho zakomplexovanýho policajta. Prostě mám cut-off plácnu 0,3 promile a basta. Udělám při tom navíc průser - dostanu o to víc za uši, jako jinde. Přiznám se nemám rád vymlouvání se na bolševiky, ale zrovna tahle way of thinking v oblasti tvorby silničního zákona je pro mě pozůstatek bolševickýho uvažování.-..

-> Boss: Božínku, znova opakuju - poslední, co bych si přál, je bejt odkázanej na "úsudek" nějakýho zakomplexovanýho policajta. Prostě mám cut-off plácnu 0,3 promile a basta. Udělám při tom navíc průser - dostanu o to víc za uši, jako jinde. Přiznám se nemám rád vymlouvání se na bolševiky, ale zrovna tahle way of thinking v oblasti tvorby silničního zákona je pro mě pozůstatek bolševickýho uvažování.-..
23:40:40
25.07.2006
25.07.2006

Boss
-> King:
No ona to zase až tak zvrhlá logika není..ono to velice dobře odpovídá lidské povaze :o) To, jestli je správný se podle toho řídit, nebo ne je něco jinýho, ale v principu to tak je. Než dávat tolerance do zákona, tak bych spíš ze zákona nařídil a povolil policajtům používat mozek
Takhle je tolerance nula, že..když nadejcháš 0,2, co budeš říkat? No jo, vždyť je to vo fous, to bylo jedno pívo vodpoledne... Když bude tolerance 0,2 a nadejcháš 0,4, co budeš říkat? No jo, vždyť je to skoro 0,2, to není féér... Myslíš, že to tak není? :o)) Toleranci bych prostě nedával žádnou, ale policajt, jako středoškolsky vzdělanej člověk by měl sám dokázat posoudit, že 0,1 není na smrt a vůbec to neřešit...
No ona to zase až tak zvrhlá logika není..ono to velice dobře odpovídá lidské povaze :o) To, jestli je správný se podle toho řídit, nebo ne je něco jinýho, ale v principu to tak je. Než dávat tolerance do zákona, tak bych spíš ze zákona nařídil a povolil policajtům používat mozek

23:39:31
25.07.2006
25.07.2006

Fén
-> King: Asi si mě nepochopil jak jsem to myslel. :o) Já netvrdím, že když se teď povolí 0,2 tak za nějaký čas budou chtít víc. Já jenom říkám, že český řidič (a nejenom řidič) se dobrovolně nevzdá "výhod" které mu zákon umožňuje.
PS: Já ale nejsem proti svatbě geyů.
PS: Já ale nejsem proti svatbě geyů.

23:21:50
25.07.2006
25.07.2006

King
-> Fén: No a to je přesně ta zvrhlá logika: nepovolíme geyům svatby, protože za rok by začali pedofilové prosazovat nárok na neomezenou adopci dětí. 
Aha, takže třeba řeckej silniční zákon tolerující 0,5promile dospěje pod tlakem veřejného mínění za rok do fáze, kdy promile bude ok a do roku 2015 bude alkohol za volantem povinný?

Aha, takže třeba řeckej silniční zákon tolerující 0,5promile dospěje pod tlakem veřejného mínění za rok do fáze, kdy promile bude ok a do roku 2015 bude alkohol za volantem povinný?

23:10:59
25.07.2006
25.07.2006

King
-> exBagrr: Je a hustej
Ale nic se nežera tak horký, jak se to ukuchtí
Nicméně to ukazuje, kam vede logika použitá při šití toho paskvilu. To už aby se člověk bál vyjet na kole. Navrhuju aplikovat to i na chodce - zakopneš na veřejným prostranství, rozbiješ si kokos a zaplatíš městkýmu strážníkovi 5000 a příště už si dáš pozor :) A bude se to vztahovat i roční děcka, za ně budou platit pokuty rodiče. A za dvě zaškobrtnutí za rok by se bral chodečák a na chodník bys směl jedině na kriplkáře. A co třeba limity rychlosti chůze - max. 5km/h! - už vidím články na Novinkách o hazardérech, kteří riskovali životy nevinných spořádaných chodců bezohlednou chůzí, považte! 5,2km/h a navíc s 0,3 promile v krvi!!! Že si king dělá prdel a přehání? Uvidíme za pár let, tedy pokud hodláme nadále držet hubunechat si od politiků postupně nenápadně nachcávat do bot

22:55:08
25.07.2006
25.07.2006

Fén
-> King: Souvisí to tak, že když mu podáš prst tak ti ho utrhne i s rukou.
22:42:50
25.07.2006
25.07.2006

King
-> Fén: Eeeee......ehmmmm....něja
k mi hlava nebere, jak souvisí tolerance malých dávek alkoholu se současným stvem chování řidičů
Slušnost je IMHO něco, co musí z člověka dobrovolně a přirozeně - žádnej debilní zákon kuního ksichta jí nevynutí. Taky zhruba 2x rok objedu zeměkouli a neštkám, co se na na silnici děje. Můj pocit je takovej, že spousta našinců už měla možnost se povozit po Evropě a pochopit, že jedině slušnost a tolerance je cestou "trvale udržitelnýho" silničního provozu. Je to už vidět třeba v Praze, že se tam jezdí řekněme evropštějc, než ve zbytku Česka. Aspoň v pracovní dny, kdy dominujou řidiči, který to živí. Prostě došlo k uvědomnění, že je nás na silnici jako sraček (a bude hůř) a jinak to nejde. Celý 90. léta měla naše drahá PČR šanci přispívat bezpečnosti monitorováním a trestáním SKUTEČNÉ nebezpečných jevů na silnici a dokonale ji prosrala. Místo toho donekonečna maskuje favorita s bradafkou na začátku/konci dálnice na Příbram (Cukrák) a buzeruje za proexpirovanej jodisol v autolékárničce
Viděl jsem třeba jak německý poliši kontrolujou rozestupy aut na dálnici a pokutujou, proč to proboha nejde u nás? Nebo třeba kontrola přejíždění dvojitý pný čáry v místě, kde je to echt vo hubu - řekněme 2 benga + foťák - jenže háček je v tom, že by za dopoledne by chytlyjenom 2-3 kance, ale když se postavěj s ramerem o kilometr dál v místě, kde se předjíždět dá, můžou vybrat za hoďku balík. Rýpnutí do libertariánů - další příklad, že "čistej" trh není univerzální recept :)

18:39:44
25.07.2006
25.07.2006

Bagrr- máma mele Emu
-> Boss 24.07.06 18:38:03: Tak tohle je marast....
18:30:06
25.07.2006
25.07.2006

Fén
-> King: Až se bude Čech na silnici chovat tak jako Němec tak ať ta hranice 0,2 klidně je.
Během roku toho najezdím celkem hodně a to co potkávám na silnicích je opravdu hrozné. A dokud se řidič nenaučí chovat na silnici tak jak má a brát ohled i na ostatní a ne jenom na sebe, tak opravdu potřebuje velký bič a malý dvůr.
PS: A o těch lidech co by měli jít příkladem se už raději zmiňovat nebudu.
Během roku toho najezdím celkem hodně a to co potkávám na silnicích je opravdu hrozné. A dokud se řidič nenaučí chovat na silnici tak jak má a brát ohled i na ostatní a ne jenom na sebe, tak opravdu potřebuje velký bič a malý dvůr.
PS: A o těch lidech co by měli jít příkladem se už raději zmiňovat nebudu.
16:26:54
25.07.2006
25.07.2006

Hurdis
-> King: přesně
na ty jejich detekční papírky klidně po 2-3 dnech, v krvi do 3 měsíců a v tucích do půl roku
vím už o dvou lidech co na tohle dojeli, ale ty blbci to měli chvíli po "požití"

vím už o dvou lidech co na tohle dojeli, ale ty blbci to měli chvíli po "požití"
12:58:22
25.07.2006
25.07.2006

Tuxik
-> King:
naprostej souhlas !! jsem proti alkoholu za volantem, huleni taky nemusim, ale je nesmysl trestat nekoho za neco, co podle mocipanu nahore neni spravne ....

12:48:38
25.07.2006
25.07.2006

King
-> Fén: Na to není potřeba potvrzení - prostě řekněme do 0,2 promile je to tzv. fyziologická hladina. To jenom debilní zákon , kde si pánbíčkáři hrajou na bohy se nám snaží namluvit, že nulová tolerance v podstatě k čemukoliv je cestou do ráje.
Proč pak neuzákonit toleranci k jedný sklence ne-tvrdýho alkoholu, když na západ od našich hranic s tím většina legislativ nemá problém? Proč si třeba v Německu můžu dát po pořádným obědě malý pivo a bez obav vyrazit, protože vím, že nejsem žádnej trpajzlík a reflexy to nijak dramaticky neovlivní? Jsou snad Němci či Amíci národem nebezpečných kořalů za volantem jenom kvůli tomu, že mají liberálnější zákon? Když se najde hovado, co klidně ztrestá 3 12tky a sedne do auta, ať nadále platí jak mourovatej, popř. přijde o papíry.
A co třeba taková "tráva"? ha? Její metabolity ti zůstanou v krvi x dní. Pak tě stopne nějakej MP kokot a obviní tě z jízdy pod vlivem návykový látky. Jdeš na krev a metody detekce kanabinoidů jsou dneska už kurevsky senzitivní - nějakej ten nanogram se vzorku najde a zaplatíš flast jako svině. Jenom kvůli tomu, že nějakej pan "Nulová tolerance" si myslí, že tak je správné a tak to má být :)
Snad proto, že jsem vyrůstal v systému s nulovou tolerancí ke všemu a všem odlišujícím se se mi tenhle princip poněkud nesedí....
Proč pak neuzákonit toleranci k jedný sklence ne-tvrdýho alkoholu, když na západ od našich hranic s tím většina legislativ nemá problém? Proč si třeba v Německu můžu dát po pořádným obědě malý pivo a bez obav vyrazit, protože vím, že nejsem žádnej trpajzlík a reflexy to nijak dramaticky neovlivní? Jsou snad Němci či Amíci národem nebezpečných kořalů za volantem jenom kvůli tomu, že mají liberálnější zákon? Když se najde hovado, co klidně ztrestá 3 12tky a sedne do auta, ať nadále platí jak mourovatej, popř. přijde o papíry.
A co třeba taková "tráva"? ha? Její metabolity ti zůstanou v krvi x dní. Pak tě stopne nějakej MP kokot a obviní tě z jízdy pod vlivem návykový látky. Jdeš na krev a metody detekce kanabinoidů jsou dneska už kurevsky senzitivní - nějakej ten nanogram se vzorku najde a zaplatíš flast jako svině. Jenom kvůli tomu, že nějakej pan "Nulová tolerance" si myslí, že tak je správné a tak to má být :)
Snad proto, že jsem vyrůstal v systému s nulovou tolerancí ke všemu a všem odlišujícím se se mi tenhle princip poněkud nesedí....
21:21:31
24.07.2006
24.07.2006

Fén
-> kliste: A to je takový problém získat od doktora potvrzení, že může nadýchat i když nic nebude pít?
21:12:07
24.07.2006
24.07.2006

Dušan
podepsano

20:22:39
24.07.2006
24.07.2006

Tuxik
-> Boss: tak to je drsny... politici a policajti jsou fakt kurvy... clovek plati dane ze kterych tito vyzirkove ziji a jeste z cloveka delaji kokota !!
no to je fakt moc...
no to je fakt moc...
19:27:10
24.07.2006
24.07.2006

Don Carlos
-> Boss: Tak to je vrchol. Kocourkov hadra.
Ještě k tomu malinkatému množství alkoholu: Známý šofér z povolání nadýchal zbytkový, ale jen opravdu malinkaté množství. Policajt do něj začal hustit, že bude platit až zčerná a že to bude pěkně drahé. V tom se šofér ohradil, že tedy chce provést odběr krve. A byl klid. Řešilo se to tedy napomenutím. Toto bych doporučil ale jen těm, co si jsou jistí, že fakt v krvi nic nemají. A taky těm, co bydlí někde na vesnici, nebo jsou zastavení někde na daleko od nejbližšího lékaře. Poněvadž se doprava k lékaři hezky protáhne a chlast se ještě může zmírnit. Navíc s tím policajti budou mít starosti. Jinak jsem ZÁSADNĚ PROTI alkoholu za volantem.
Ještě k tomu malinkatému množství alkoholu: Známý šofér z povolání nadýchal zbytkový, ale jen opravdu malinkaté množství. Policajt do něj začal hustit, že bude platit až zčerná a že to bude pěkně drahé. V tom se šofér ohradil, že tedy chce provést odběr krve. A byl klid. Řešilo se to tedy napomenutím. Toto bych doporučil ale jen těm, co si jsou jistí, že fakt v krvi nic nemají. A taky těm, co bydlí někde na vesnici, nebo jsou zastavení někde na daleko od nejbližšího lékaře. Poněvadž se doprava k lékaři hezky protáhne a chlast se ještě může zmírnit. Navíc s tím policajti budou mít starosti. Jinak jsem ZÁSADNĚ PROTI alkoholu za volantem.
18:38:03
24.07.2006
24.07.2006

Boss
Moc se mi podepisovat nechtělo, nemám to rád, někam vyplňovat nějaký osobní údaje, ale zpravy.idnes.cz/cyklista-
se-vymazl-hrozi-mu-vysoka-
pokuta-fj2-/domaci.asp?c=A
060723_...
tohle už mě totálně zvedlo ze židle. Komu tohle slouží, ptám se? Mám já, jako člověk co se daněma na tomhle cirkusu podílí jenom sedět a zkousnout kdejakou sračku, které se říká zákon? Bez mrknutí oka? Jako v tom starým českým filmu, komančema zakázaným, s názvem Bílá paní v té scéně s mostem? Ne, že bych souhlasil se vším, na co si stěžuje ta petice, nicméně petice je jenom nesouhlas, není to žádnej pozměňovací návrh zákona, takže se milerád podepíšu, i když s tím třeba souhlasím jenom z 80%. Normální řidič, potažmo občan není žádnej méně cennej kripl, aby se s ním tak zacházelo, takže takhle né, takhle né.
tohle už mě totálně zvedlo ze židle. Komu tohle slouží, ptám se? Mám já, jako člověk co se daněma na tomhle cirkusu podílí jenom sedět a zkousnout kdejakou sračku, které se říká zákon? Bez mrknutí oka? Jako v tom starým českým filmu, komančema zakázaným, s názvem Bílá paní v té scéně s mostem? Ne, že bych souhlasil se vším, na co si stěžuje ta petice, nicméně petice je jenom nesouhlas, není to žádnej pozměňovací návrh zákona, takže se milerád podepíšu, i když s tím třeba souhlasím jenom z 80%. Normální řidič, potažmo občan není žádnej méně cennej kripl, aby se s ním tak zacházelo, takže takhle né, takhle né.
16:43:11
24.07.2006
24.07.2006

Don Carlos
Nevím, jak je to v současnosti, ale: Existuje fyziologická hladina alkoholu v krvi, která může být překvapivě vysoká. Proto se do 0,3 respektuje při dechové zkoušce.
06:01:11
24.07.2006
24.07.2006
kliste
-> Fén: kamos mel 0,2 a nic tyden nepil, byl rad ze neprisel o ridak dostal 3tis kc a podminku, o nulovej tol mluvis, dokud te neco podobneho nepostihne
ted by byl bez ridicaku urco
navic pichop, ze alkohol nemas jen v piti, proste male mnozstvi se objevit muze v krvi a na to by ta tol mela bejt

navic pichop, ze alkohol nemas jen v piti, proste male mnozstvi se objevit muze v krvi a na to by ta tol mela bejt
04:58:13
24.07.2006
24.07.2006

Fén
I když jsem z kraje kde se vypije víc alkoholu než vody tak pořád jsem pro nulovou toleranci alkoholu. Kdo chce pít tak ať si pije, ale za volantem nemá co dělat.
04:25:32
24.07.2006
24.07.2006
kliste
nepiju ale podle me by klido mohlo byt 0,3-0,5°% ye alkohol ya vol nepatri souhlas, al jsem pro tolerance, stejnak s rychlosti do 60km/h je vpoho, stejnak jsou lidi, krery normal jezdi i ted obec 80km/h
03:21:27
24.07.2006
24.07.2006

mirčán
podpsano!!!
00:11:34
24.07.2006
24.07.2006

King
-> CHIP: btw: jak je to dávno, co jsi v tématu Cannonball psal něco ve stylu, že 140km/h v noční obci při návratu ze služebky je vcelku OK?
Já, že jsem si na to vzpomněl když jsem nemoh usnout při otevřeným okně hotelu Krystal v Praze (u Evropské), kde si část řidičů vykládá povolenou 60tku v noci jako její druhou harmonickou :)

00:05:00
24.07.2006
24.07.2006

King
-> MIC: Čili dopravní legislativa třeba Dojčlandu či Itálie je sto let za opicema, když připouští, že že s jistou minimální hladinou alkoholu v krvi se dá jezdit? Je malá desítka k obědu skutečně něco, co udělá z mého 90kg tělíska vraždící nástroj, který je potřeba drakonicky pokutovat?
Odpovídám si sám - ne, ale dál se budeme v duchu letité tradice tvářit, že jedině nulová tolerance k alkoholu je jediná správná cesta, jak odstrašit debily, kterým je šumák jestli mají v krvi 1 či 4 promile

07:27:02
20.07.2006
20.07.2006

CHIP
-> J.TuneR: Jo to nevim ..kazdopadne to rikal nejakej policejni reditel v televizi. Navic pokud policije pozada o strzeni bodu urad, mela by predlozit dukaz, ze jsi skutecne neco porusil ... fotka z radaru a podobne ..
-> TUNER: No prosim pokud nemuzou zadrzet technicak, tak pak je to v podstate v pohode ..
-> MIC: Tak tak ..
-> TUNER: No prosim pokud nemuzou zadrzet technicak, tak pak je to v podstate v pohode ..
-> MIC: Tak tak ..
00:24:49
20.07.2006
20.07.2006

MIC
-> CHIP 19.07.06 10:15:49: jojo sme se shodli.
proste podepsat ze lidi budou za volantem pit taky nemuzu Alkohol patri jinam ne za volant. atd
Kdyz si clovek tu petici precte opravdu poradne zjisti co vsechno chteji zrusit ci povolit a pak je diskutabilmni zda to prospeje bezpecnosti..
proste podepsat ze lidi budou za volantem pit taky nemuzu Alkohol patri jinam ne za volant. atd
Kdyz si clovek tu petici precte opravdu poradne zjisti co vsechno chteji zrusit ci povolit a pak je diskutabilmni zda to prospeje bezpecnosti..
20:42:13
19.07.2006
19.07.2006

TUNER
-> CHIP: Bohudík techničák ti sebrat nemůžou....Pouze zadržet řidičský průkaz,pokud jseš třeba nažranej.

20:37:54
19.07.2006
19.07.2006

T
ikdyž josu tam věci s kterejma nesouhlasim,což je alkohol...ten proste vůbec nepatří za volant tak jsem tam taky

16:58:22
19.07.2006
19.07.2006

Don Carlos
Jo pro všechny z okolí Zlína. Byla to modrá civilní krátká fabie.
16:57:09
19.07.2006
19.07.2006

Don Carlos
-> Honzee: Hodně podobný případ je i můj. Dnes od rána u nás pendloval radar a otravoval všechny na cestě. Ale že by ti šmejdi dali flastr těm debilům, co stojí na hlavní 2 m od křižovatky a nejde přes nich vidět, jestli něco jede, to je vůbec nezajímá. Najíždět se potom musí až do cesty a nahlédat jestli něco nejede. Kdyby tam bylo vidět, tak by mi nevadilo, že někdo jede třeba i 60 km/h.
12:41:44
19.07.2006
19.07.2006

zufo
už je tam lidi dost 5139 když sem se podevisoval ja tak tam bylo 639
12:10:37
19.07.2006
19.07.2006

Honzee
po tejdnu dennodenniho jezdeni k vode sem dospel k nazoru, ze na silnici je dost nebezpecno, a ze bodovej system to nevyresi. jedu si takhle rapidkem v obci, rychlost neprekracuju. z prava navazuje silnice, ja sem na hlavni, jedu dal. samozdrejme tam vyjelo auto a samozdrejme zastavil az v prostredku silnice, kdyz mu doslo ze se svy prednosti v jizde nehodlam vzdat. kdyz sem kolem nej delal mysku, este si na me ukazoval jak na debila. Kdyby tam byl neprehlednej usek tak nereknu,este ho treba pustim,ale on me videl jetr,je to rovna silnice a proste mi tam vjel. jedu dal, cetou tam potkam dva ridice (v drahejch autech) ktrejm je v zatackach silnice pro dve auta mala, kdybych ja nejel skoro v pangejtu, tak bysme se 100% srazili. a dalsiho experta sem potkal na ceste zpatky. Rychlost neprekracovali, v zatackach kde sem projizdel by to stejne byla sebevrazda. a policajti si tam nikdy nestoupnou, protoze vedi ze tam nikomu nenameri vyssi rychlost. no a co budu delat ja,az mi pod autem povoli krajnice,nebo az proste nebude misto uhnout a ten protijedouci to do me napali??? k cemu mi bude, ze 20km odtud na rovnym prehlednym useku policajti ten den zastavi treba 50 lidi co prekrocili o 10km povolenou rychlost???
10:35:20
19.07.2006
19.07.2006

J.TuneR
-> CHIP: Ja jen naspal svuj nazor a to co jsem an vlastni oci videl a usi slysel.Jenze jak pises,ze ma narok an vraceni pokuty a bodu atd. tak jak jim dokazes,ze jsi jel max o ty 3km/h vic a ne treba o 7 km/h ?
10:27:07
19.07.2006
19.07.2006

Tomik...
->CHIP: No jo, ale dřív to šlo aspoň ukecat, teď už maj tu pokutu danou a tu myslim neukecáš... Nechci s autem jít do extrémů jako obří křídlo, spoilery až na zem a tak a proto myslim, že by aspoň tohle tolerovat mohli...
10:15:49
19.07.2006
19.07.2006

CHIP
-> J.TuneR: To co pises neplati a je to nesmysl ... jasne bylo receno ze kdo byl pokutovat za prekroceni rychlosti o 3 km/h muze pozadat o vraceni pokuty a zruseni bodu a musi mu byt vyhoveno ... protoze i policejni radar ma sve tolerance ..
-> Tomik...: Jo to je boj ... ted uz ti muzou i sebrat technicak ... ale driv jsi tucnou pokutu taky mohl dostat ...
A hlavne prectete si pod co ste se podepsali ... ja bych mohl souhlasit s jednou maximalne dvema vecma ... ale pod to co pozaduji se proste podepsat nemuzu ..
-> Tomik...: Jo to je boj ... ted uz ti muzou i sebrat technicak ... ale driv jsi tucnou pokutu taky mohl dostat ...
A hlavne prectete si pod co ste se podepsali ... ja bych mohl souhlasit s jednou maximalne dvema vecma ... ale pod to co pozaduji se proste podepsat nemuzu ..