-> Syny: a jak teda říkáš kastlíku? Pro mě je to úplně běžný slovo.
19:27:48 29.07.2010
Syny
-> U-Geen: A Impury a výčko tam taky mas? :) Jinak kastlik vidim teda prvne, ale to porad neresi to, ze to jak on pise je na urovni nedochozene zvlastni skoly...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No prave po sto letech... ale Tux zije, toho vidam jak jezdi okolo.
11:46:14 27.07.2010
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zrovna tihle dva se tady teď ukázali ale asi zase dlouho neukáží...
11:26:32 27.07.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> King: No obcas se ukaze, ale jeste mene casteji nez Samantus nebo Tuxik zde...
10:17:46 27.07.2010
-> King: já ty čárky občas taky zapomínám, ale na funkci to u mě nemá vliv. Je ale fakt, že se tu najdou individua, která namastí pět vět dohromady bez jediné čárky a dokonce i bez teček mezi nimi.
10:13:49 27.07.2010
King
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ono už tam ale není co řešit, protože "nabýdka" záhadně zmizela:)
Jinak se za tu větnou interpunkci přimlouvám, protože souvětí některých příslušníků SMS generation jsou na hranici srozumitelnosti.
10:05:06 27.07.2010
-> King: Ano v tomto případě tam ta čárka být nemá... ale na druhou stranu čárka ve větě je to poslední co bych tu řešil.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ten, co vybízel k "nabýdce, už to opravil - ale mám takovej dojem, že před "nebo" se čárka nepíše :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Musí nechat, že z mistrova pera skutečně nelezou do očí bijící hrubky, ale tenkrát to bylo tak, že mistr poslal nový článek kolegovi na tu korekturu a připsal k němu sebevědomou poznámku, že to stejně bude bez chyby, protože si to kontroloval a po něm ještě jeho příbuzná, češtinářka :)
Objevuje se občas JČ na TW?
09:16:39 27.07.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> King: Aha... to je mi jasne o koho se jedna. Ale zas maj ty clanky vypovidaci hodnotu alespon... Ja si rikal ze me tam nic nebije, to je tou korekturou predpokladam.
09:14:48 27.07.2010
King
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Neboj se, iniciály má JČ :)