skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cesta Cr - Sk - Hu a zpet
prohledat
59 příspěvků (zobrazeno 51 až 59) od 01.01.2025 do 19.06.2025, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> vhml 01.01.25 10:08:16: Nojo, uz jsem poucen 

-> ajok 01.01.25 09:06:42: zakaz dalkovych v obci je asi vsude ne? Muj Passat si sam dalky nezapne pokud nejsi metr za ceduli konec obce.
-> COL: Jojo, stali jsme pred mytnicema a premysleli kudy jet, jestli to platit nebo ne, pac jsme zazmatkovali, jestli tam chtej dalnicni znamku nebo co. Dalnicku jsem mel koupenou elektronicky predem... A kamos rikal, ze radsi to zaplatime dvakrat nez aby byl problem. Ja si v tu chvili predstavil sefa, jak beduje, proc jsme platilni dalnicku dvakrat, kdyz mi ji on kupoval a ja to radsi projel tim pruhem pro kamiony no
Pak jsem se zarekl, ze uz nebudu firme nesmyslne setrit penize, kdyz to nema opodstatneni a je riziko, ze z toho budu ja mit problem...

-> Matthes, záškodník z TechWebu 01.01.25 09:00:25: kamionový nemaj aby se nemuseli znova rozjizdet do vrsku. Já už v rakousku jedu vsechno jen predplatny, naplanujes si cestu, nakoupis tunely v eshopu a pak uz v zelenym pruhu jedes jako pan. Kdyz nestojis v kolone blbecku co si to nekoupili a zablokujou celou dalnici frontou na kasu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 01.01.25 09:00:25: Jako, že jsi projel Telepassem a jel jen tak dál? 

v Madarsku je to truchu zmatecny se svicenim, ale pokutu jsem nikdy nedostal, na sidlisti se dokonce svitit nesmelo, na 2. tride nemuselo a na 1. tride a dalnici se muselo. Pri domontovanych dennich svetlech chteli svitici zadek, coz jsem nemel, jednou mi to tam policajt vysvetloval - bez pokuty. Casto se tam meri, pokuty vysoke, ale nekde mas nekolik desitek km treba tricitku a to se proste dodrzet neda. A nevjet na dalnici el. znamky, kamery maji hned na vjezdech, takze si rict, ze sjedes na prvnim sjezdu moc nejde. A neco jsou ty jejich protialkoholove akce, vjel jsem na kulatak, vsechny vyjezdy zablokovali policejni auta a pribehl policajt, nechtel ani doklady, dychat a hned zase zmizeli, bylo to ve 3h rano, pritelkyne napred myslela, ze si nas spletli s nejakejma zlocincema, ale chteli jen dychnout.
www.autoklub.cz/autoklub- cr/.../madarsko tak jen dalkova jsou zakazana, kde jsou domy, asi jsem jim spatne rozumel a svitit ve dne mimo obec, to mi teda tenkrat vysvetlovali sloziteji a clovek na silnicich nizsich trid tam potkava nesvitici auta....

www.autoklub.cz/autoklub- cr/.../madarsko tak jen dalkova jsou zakazana, kde jsou domy, asi jsem jim spatne rozumel a svitit ve dne mimo obec, to mi teda tenkrat vysvetlovali sloziteji a clovek na silnicich nizsich trid tam potkava nesvitici auta....
-> vhml: No jeden z tech 20 pruhu zavoru nema
Alespon ve smeru do Itosky
Je urcen kamionum s elektronickou mytnou kartou.

Jak si dokázal projet Brenner na cerno? Tam jsou závory i na zelenych pruhach nebo ne?
Hoj, pri ceste do madarska autem jsou tam nejaky speky, co by mel clovek vedet? At co do povinny vybavy tak do predpisu, zvyklosti atd? Nerad bych, aby me ten vylet stal trojku jak loni projetej Brener na cerno za 3000