26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 19.02.2023 do 21.02.2023, založil/a ulicek
řadit dle data
19:42:38 21.02.2023
ulicek
-> dragon_cb_cz: Ja to uz s tou technickou koupil ale i majitel se divil, ze to proslo… je pravda ze jel do jineho kraje a nevim kolik to stalo
19:41:18 21.02.2023
ulicek
-> michael: Diky
19:40:57 21.02.2023
ulicek
Vyvarovat to opravdu nechci, tak se poohlizim po nejake felde abych si to prehazel…
Jeste dotaz, kdyz budu chtit menit vsechny trubky a hadicky brzd. soustavy, musi se sundavat nadrz? Nekde nahore u nadrze mi tece brzdovka z trubky a nevim, jestli musi jit dolu abych ji vymenil
-> ulicek: To auto z fotek je zralé na vrakáč, případně na dojetí do konce technické - tohle zachraňovat jako "potencionálního youngtimera" nemá smysl...
Jeste me napadla jedna vec, kdybych sehnal lepsi feldu ve strejne barve i motorizaci a chtel to prehazet. Staci prehazet interier a elektroinstalaci na el okna?
Ma sportline jine i okna? Vim ze ma jen predni se zelenym pruhem ale bocni asi budou stejne ne?
Atlant bylo míň, ale zase ničim zajimavym krom 14kol nevyčnívala od glxka, máme ji doma téměř od novoty(jen už sem ji dávno přelakoval na jinou barvu)
08:55:46 20.02.2023
Borderer
-> michael: Když já nepovažuju za akční (zajímavý) model něco, kde vyzobeš 10 věcí z běžně dostupného ceníku a dáš to o chlup levněji. Nejzajímavější na Atlantě by bylo, kdyby se ji podařilo sehnat včetně dárkových předmětů. Vzácnější možná bude, zajímavější už ne.
S (ne)dostupností slušný karosařiny na Felicii bych aktuálně šel po stavu. Většina felicií je shnilá jak paprika, zajímavé barvy se loupou, nicméně dovybavit holobyt dle svého gusta je oproti vyvařování a pasování sračkových druhovýrobních dílů procházka růžovým sadem.
08:01:26 20.02.2023
michael
-> Borderer: Proč by neměla být Atlanta zajímavá. Byl to moc hezky vybavený akční model a bylo jich méně než Sport linu.
Pokud nechceš tuctovku, tak sis odpověděl sám. :-) Atlanta defakto ničím zajímavá není.
17:30:49 19.02.2023
ulicek
Zdravim, mam na Vas prosbu a sam si nevym rady. Naskytla se mi miznost koupit felicii atlanta v origo stavu po prvnim majiteli. Jde mi o to, jestli je vzacnejsi verze atlanta nebo sportline (ktereho jsem koupil 2 mesice zpet ve stavu na vyvareni)… Ta atlanta z fotek vypada super, ale jeste jsem ji nevidel na vlastni oci… neco jsem si o tech edicich precetl tak vim, cim se to lisi atd… jde mi o to, ze felda byla moje prvni auta a rad bych mel nejakou vikendovku na jezdeni (kochaci cesty)
Celkove Sportline ma pekny interier oproti atlante. Nechci mit tuctovou feldu