skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Loukote
-> Luky: jj, slabou vrstvou to dejchá, ale lakování klasicky udela po čase paseku, vyfotim kdyztak ty co mame doma(témer nejeté a jsou na predělání)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 30.11.19 18:34:32: Já je mám zlatým sprejem bez nějakýho základu už třeba 20 let a nevypadá to že by to pod tím nějak hnilo. Slabá vrstva, tak to možná dýchá
-> ulicek: loukotě jsou z elektronu, ne hliníku, taky zplesnivý každý dlouhodobě odložený, s lakovánim si dlouhodobě ten material nerozumí
Aha, me to prijde jako po opiskovani, jsou tam videt ty vyzrany mista po oxidaci.
-> ulicek: tohle neni pískovaný, to je normální vzhled zkyslýho elektronu... pokud to kdysi někdo natřel nějakou obyč barvou, tak to takhle sleze a zoxiduje.
-> ulicek 26.11.19 21:00:47: panáček si ještě bude vybírat :-D
já třeba disky pískuju a ukládám opískovaný. lak neřeším, a pro dlouhodobé skladování je lepší bez laku, aspon neutrpěj když s nima někde jebnu :D
já třeba disky pískuju a ukládám opískovaný. lak neřeším, a pro dlouhodobé skladování je lepší bez laku, aspon neutrpěj když s nima někde jebnu :D
-> StepaNoFUN: diky, ale o opiskovane moc zajem nemam, pokud je nekdo opiskoval a dale nerenovoval, tak mel pro to nejaky duvod "alespon muj nazor"
Zitra pro ne pojedu a dam pripadne foto stavu.
A uvidim podle situace, jestli nejake sezenu. Predpokladam, ze matice mam vzit z voziku take, nebo jsou totozne?
A uvidim podle situace, jestli nejake sezenu. Predpokladam, ze matice mam vzit z voziku take, nebo jsou totozne?
Cenu netusim. Je to na dohode s majitelem.
-> ulicek 26.11.19 19:27:19: o 2ks bych vedel...
-> ulicek: urcite neprodelas... Ono bude stacit pockat az nekdo s loukotema trefi jedno, nebo dve kola o pangejt a pak ti urve ruce...

-> ulicek 26.11.19 19:27:19: za tu cenu je ber, určitě na nich neproděláš 

Kluci, dekuji za rady a kladne prispevky. Kola jsou v dobrem stavu (alespon vypadaji) ..
Asi je mi jasne, ze za podobnou cenu do sady kola nesezenu. Ale to opravdu maji cenu 5litru za kus?
Ja mam sadu apollo ale laka me i sada loukoti, ale nechce se mi kupovat neuplnou sadu (co s ni) leda to dat na vozejk... popripade smenit za jine dily co potrebujj, jelikoz na internetu moc inzeratu na prodej kusovek moc neni.
Asi je mi jasne, ze za podobnou cenu do sady kola nesezenu. Ale to opravdu maji cenu 5litru za kus?
Ja mam sadu apollo ale laka me i sada loukoti, ale nechce se mi kupovat neuplnou sadu (co s ni) leda to dat na vozejk... popripade smenit za jine dily co potrebujj, jelikoz na internetu moc inzeratu na prodej kusovek moc neni.
-> ulicek: Pokud nejsou vyžraný a nepoužitelný, tak mají cenu minimálně 5000/ks.
-> ulicek: cena dobra len asi bude problem zohnat dalsie
cena je v podstatě zdarma. o sehnání dalších bych si asi iluze nedělal ale za cenu techto dvou bych si koupill slušnou fabii

Zdravim, dostal jsem se k moznosti odkoupit loukote z autovoziku, ktery je jiz nejaky rok nepouzivan. Jedna o 2 kusy, cena je 3000kc..
Je cena realna a daji se za rozumnou cenu sehnat dalsi 2 kusy do sady? Dekuji za odpoved.
Je cena realna a daji se za rozumnou cenu sehnat dalsi 2 kusy do sady? Dekuji za odpoved.