skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prohnutá pánev
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 09.11.2019 do 11.11.2019, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: u pánví je to relativně normální. Minimálně ze začátku používání je potřeba ji zahřejvat postupně, aby se srovnali pnutí. Jestli jsi to dal na plnej výkon hned zkraje, tak to může být nenávratné.
-> David29 10.11.19 19:04:27: na nerezakoch som uz par drziakov v praci bodoval....akurat si nasa bodovacka nevie spocitat ze to nieje karoseria ale riad....zboduje to urcite nerozoberatelne ale na pohlad je to masaker.... aj 8mm nerez gulatinu pri bodovani rozdrvi ...ale nikdy neprepali plech hrnca ...
zatial som nemal reklamaciu...
zatial som nemal reklamaciu...
Mě spíš sere, že dneska snad neuměj přidělat ani madlo.
Druhá pánev, a madlo se protáčí
Druhá pánev, a madlo se protáčí
-> David29: Na rizky treba...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Na co volej? :-))
-> David29 10.11.19 13:55:04: Volej se vodlejva na kraje a blbjejc se prenasi teplo z desky do panve...
-> David29: tak ziaden ale naco to mat doma ked je to nove a uz dojebkane
Hele nechci bejt hnidopich... Ale jakej to má vliv na funkci? 

Dobre, no :-( achjo
-> Matthes, záškodník z TechWebu 09.11.19 23:07:22: Reklamace. Máme od Tefalu nádobí docela dost a tohle se nám nikdy nestalo, ani na plynu, ani na indukci.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak 3 mm zastudena už je dost. To bych vrátil.
Reklamoval bych. Plyn taky hřeje jen uprostřed.. Do reklamace bych to nezmiňoval, je jim po tom...
-> Eidy: No malinko se srovnala, byla vic vyboulena pri zahrati, ale stejne tam zustaly cca 3 mm :-( Plotynka je mensi nez panev, tak se ve stredu nahrejva vic, ale s tim nic neudelam... :-(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Po schladnutí se nesrovnala? Máme taky sklokeramiku a každá pánev se po zahřátí lehce vyboulí. Za studena cajk
Koupil jsem si novou pánev od Tefalu a při prvnim smažení topinek se mi prohla ve středu asi o 3 mm. Měl jsem ji na sklokeramice... Je to důvod na reklamaci? Napadlo mě sundat madlo a dát ji do trouby, jestli se nesrovná při rovnoměrnym prohřátí... Jinak průměr má 30 cm.