skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
čepování co2
Je to boj, pivo chutná nejlíp tlačený vzduchem, ale zase to chce za den/dva vytočit sud. Pivo, který se tlačilo COčkem vydrží dýl, asi už jen proto, že to pivo je po čase jak sodovka a druhej den z toho bolí hlava. 

Rubeme svareckovou flaskou a zadny problem neni, kdyz se nahodou stane ze se nedorazi cela, v klidu do dalsiho vikendu bez ujmy vydrzi..99% hospod a vycepen tlaci COcke bo je to levne a tak trochu to chrani pivo pred kozovatenim..
-> hans1 15.08.19 20:37:43: vždyť se to nedá pít.
-> StepaNoFUN 15.08.19 20:45:31: ´taky jsme celou naši svatbu odtočili na bombu od svářečky
-> StepaNoFUN 15.08.19 20:45:31: ´taky jsme celou naši svatbu odtočili na bombu od svářečky
-> hans1: svareci CO2 je oproti potravinářskýmu cistsi. Takze klidne hasicak na svarovani. K tomu kyslikovy hodiny a redukci co2/argon (ma stejnej zavit s kyslikem) a neni problem. Nekolik sudu jsem s tim uz vytocil a zadny stížnosti nebyly.
-> Kocvin: 
-> vhml: proč myslíš? pokud nevyčepuješ bečku denně tak je cokoli lepší než vzduch ne?

-> vhml: proč myslíš? pokud nevyčepuješ bečku denně tak je cokoli lepší než vzduch ne?
Kolega mi jednou vzal na čepování argon.. Byl mezi flaškama CO2 a on zrovna sáhl po té nesprávné..
No nestěžoval si nikdo..
No nestěžoval si nikdo..

Ono to stoji za hovno s každým plynem
Tlačí někdo pivo co2 ?Prý je problém s tím že co2 moc sytí pivo ,je mi jasné že je lepší biogon ale tam je problém s cenou bomby .Co jsem zjišťoval by na kratší dobu (stačí mi 3dny) by co2 neměl dělat problém .Má někdo zkušenosti?Bombu bych měl samozřejmě potravinářskou ne od svářečky
.
.