Vlogy a hejty

prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 06.01.2019 do 08.01.2019, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
řadit dle data
12:51:05
08.01.2019
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Alenka: -> gim: aha, tak to je alespoň pro mě pozitivní informace, že to ještě není tak špatné 1 Z toho co já porozumím a sprostých slov jsem to pochopil jinak.
11:46:37
08.01.2019
gim
-> Tuner#2: nekecá, kouknul jsem na první 2-3 minuty, na víc nějak nemám moc kapacitu, je to přesně tak jak psal. Shmeeho "obdivujou" že dře,... že si ho McLarren vybral, že mu auto prodají jako jednomu z prvních... On že si musel počkat a zaplatit o půl mega navíc,... atd. A ze sebe dělají ty loosery.

Rozhodně to nevyznělo, že by ho hatovali. Těch fucking... atd je tam spousta, ale v pozitivním smyslu "...zku....ě dobrej..." . Alespoň z těch prvních minut, nevím co je dál.
23:08:54
07.01.2019
Alenka
-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.01.19 21:20:04: kdybys rozuměl víc než každé páté slovo, tak bys věděl, že o žádné urážky ani posměch nejde.

Celé video je v podstatě o tom, jak centrála McLarenu tahá rypák po zemi aby se Shmee-mu zavděčila a jak je to jeho video dobře natočené.
22:06:36
07.01.2019
MATTESS
Tohle moc nesleduju. Chvíli jsem koukal na to druhé video a na můj styl tam bylo moc často f*ck. Takže jsem to neviděl celé. Vůbec rádoby "humor" s vulgarismy nemusím
18:15:26
07.01.2019
-> radekp 07.01.19 09:14:38: Jo to máš pravdu. Bohužel. Hele stačí se podívat na články o autech.

Pěkně napsaný článek/recenze od slušného novináře = sledovanost v desítkách.

Převzatá hovadina o dálničním 110R se všema výmyslama majitele na druhou = nejsledovanější článek na netu roku 2018... 78

-> dragon_cb_cz 07.01.19 13:32:32: Mě teda to jejich video ve vztahu jak znám videa od Shmee150 nepřijde jako komediální. Ale asi by na to člověk musel koukat více ze šířky a hlavě tomu rozumět.
13:32:32
07.01.2019
dragon_cb_cz
-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.01.19 21:20:04: Jako hejt mi to nepřijde, spíš pošťouchnutí (zjevně jejich styl je výrazně komediálnější než jeho - a na tom kontrastu to celý staví). Ale neznám širší kontext a víc než 8 minut toho videa jsem nevydržel - možná to není tak nevinné jak to vidím. A třeba to, že se trochu trefí do jeho hlasovýho projevu mi až tak mimo mísu nepřijde - to mě zatahalo za uši úplně okamžitě.... ale byl bych fakt opatrný vynášet soudy, zvlášť pokud jak říkáš anglicky moc nerozumíš - to se pak ta hranice mezi dobře míněným fórem a hejtem hledá fakt blbě. Já mu rozumím bez problémů a bez znalosti toho širšího kontextu fakt nemám jasno...

Ale celá tahle "youtuberská" scéna jde úplně mimo mě, takže je klidně možné, že je tam "kulturní kontext", který mi zcela uniká.
upraveno 1x, naposled 07.01.2019 13:33:49
09:14:38
07.01.2019
radekp
-> Tuner#2: já to vidím tak, že negativní reklama, nebo cizí neštěstí, nebo pomluvy se šíří mnohem víc než pozitiva.

Někteří z hejtrů, nebo youtuberů si to uvědomují a živí se tím. A jiní to mají prostě v povaze. Kolikrát je virálem totální kravina (např. gangnam style), ale když má sledovanost...
00:39:21
07.01.2019
Prcalik135L
no jo hele divna doba ale neni to nic novyho- k tomuto mam dve veci hele

1) zvraceny.cz/content/27688 -prospechari-sns

2)
Vzkaz hráčům a fanouškům Opavy od Džekyho
22:41:46
06.01.2019
-> Tom Troll 06.01.19 22:25:05: Četl jsi vůbec můj první post? Já sleduju Shmee150 a to jsou pro mě zajímavá videa. Např. ta 512tka Koenig specials v prvním videu, to jsou přesně auta co mě visela na zdi když jsme byl malej kluk a nikde jinde člověk nevidí ani fotky takových kuriozit na zakázku... Ameriky a nějaké práce na nich co odkazuješ mě nedají vůbec nic. Za a) mě ty auta vůbec nic neříkají a za b) tam opravdu nevidím nic extra zajímavého ani z hlediska pracovních postupů.

Ty další dvě videa mě prostě na youtube vyskočila jako doporučená, protože tam je nějaký odkaz toho co sleduju a to druhé video mě teda přes mou chabou angličtinu nepřišlo, že by k Shmee150 vzhlíželi a obdivovali ho jak ty píšeš... Na mě to působí naopak, ale třeba někdo potvrdí Tvůj překlad.
22:25:05
06.01.2019
Tom Troll
-> Tuner#2:

Tak až tak zlý to většinou neni. Plus mínus největší automobilový youtubeří který dělaj rukama a hubou až sekundárně byly z redakce Hot Rod a Off Roader magazínu, a dělaly pořádný psí kousky.

Řekl bych že odbornosí a čirejma zkušenostma se starym železem na kolech by každej z nich strčil většinu zdejší scény do kapsy, ale to je nezastavuje od dělání si srandy a užívání tý práce místo pózování. 4

(Mluvim o nich v minulym čase, protože byl na ně už youtube moc malej, a od loňska mají vlastí platformu, ale starý epizody zůstaly... teď jsou na jejich nový věci na YT jenom upoutávky - spolu s tím zmizely i vedlejší "show" co dělali - jako zkoušení variací motorů na brzdách a tak.)

Dirt Cheap Rat Rod! 1968 Charger Buildup and Thrash - Roadkill Ep. 23

https://youtu.be/m6boP65h okc?list=PLGvTvFzdMg_Mlk22 2V60pPCj_uohycX_P(

Potom jsou desítky dalších youtuberů kteří dělaj skvělou práci na autech, víc nebo míň odbornou, nebo jenom recenze. Doporučuji raději sledovat něco co má nějakou opravdovou inspirační a potažmo naučnou hodnotu, než pořát nějaké hádačky, drama, a ukazování prstama a žvástání kdo má jakej průser, kdo koho naštval ... jak to někoho může zajmat nebo si to užívat jde kompletně mimo mě.

4
22:02:03
06.01.2019
-> kraska98 06.01.19 22:00:15: Přesně tak, takto to bylo myšleno 4

Ostatně jen kolik lidí se přiživilo na posledním Kazmovo videu že? 4
upraveno 2x, naposled 06.01.2019 22:02:49
22:00:15
06.01.2019
kraska98
-> Tuner#2: Chápu co tím myslíš. Nemáš rád když proti sobě například nějací 2 youtubeři vedou přes videa nějaké žabomyší války, nedej bože když ještě hromada dalších lidí točí na tyhle kauzy různé další reakce a kdesi cosi jen za účelem zviditelnit se a vydělat nějaké peníze na shlednutí. Na českém YT se to samozřejmě taky děje. Jen zrovna spor čistě mezi Mikem a Bobem je trochu něco jiného, to že na to další lidi všelijak reagují už je bohužel naprd no ... 4
21:53:58
06.01.2019
-> kraska98 06.01.19 21:47:17: Ono videa proti Majkovi točil i jeden týpek z autohificlubu. Mě tohle prostě přijde postavené na hlavu...
21:52:47
06.01.2019
-> Tom Troll 06.01.19 21:42:43: Nic v tom nehledám, jak říkám rozumím tak max. 20% slovíčkům a to video teda pozitivně a obdivně na mě nepůsobí... Jinak já se teda raději pokochám v takové garáži než sledovat plečky co někdo lepí jak vlaštovka hnízdo. 4
21:47:17
06.01.2019
kraska98
-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.01.19 21:32:49: No tak Mike měl celou tu kauzu tak nějak na háku a Bob jen poukazoval především na jeho špatné zkušenosti s pojištěním na pokuty (jehož je Mike jeho hlavní mediální tváří), což si myslím, že není nic špatného...
upraveno 1x, naposled 06.01.2019 21:52:32
21:42:43
06.01.2019
Tom Troll
-> Tuner#2: No zrovna tohle moc nesleduju, ale kouknul jsem na to, a jejich video je přesně opak toho co jsi popsal - dělaj voly ze sebe, protože jejich video se oproti jeho nedá provnávat. (např. že on tam rovnou jel Mclarenem, a oni plesnivim nissanem, že on tam je branej jako nějaká osoba (má prostor k natáčení, chovaj se k němu naprosto jinak), taky že on byl vybranej Mclarenem že dostane to limitovaný auto, zatim co oni museli zaplatit půl míče (v librách) navíc aby se k němu vůbec dostali. Taky na začátku řikaj že je to nejtvrdějc pracující youtuber, že mu strašně záviděj, a že všechny jeho videa jsou super, a on samotnej je strašnej švihák. Taky že mu záviděj britskej přízvuk. 3

Myslím že v tom všem možná hledáš trochu moc negativity, a taky jí tam proto vidíš. Přišlo mi to spíš komedie na to že jsou sami ucha. 4

Já radši sleduju automobilový youtubery kteří se víc zabívaj "nám" přístupnejm autům, a pokud možno se v nich hrabou. 5

(tim nemyslim škodovky nebo český youtubery obecně, hlavně zahraniční, ale se staršíma a levnějšíma autama, ale takovejma co furt udělaj dost parády) 4
upraveno 1x, naposled 06.01.2019 21:46:55
21:34:09
06.01.2019
-> castrol: nechal jsem, jen jsem se všimnul že před odchodem jsem to postnul do špatné skupiny kde, co a jak. Tak jsem to zkopíroval sem. 4
21:32:49
06.01.2019
Myslel jsem, že trapárny typu Mike je pan vs. Tvrdej Bob jsou jen u nás, ale asi jsme se spletl. 9
21:32:35
06.01.2019
castrol
mal si to nechat v povodnom zneni
21:20:04
06.01.2019
Taky sledujete kam se společnost ubírá? V minulosti jsme si to pěkně vyříkali přímo osobně a nebo na netu v diskuzi. Dneska si hejteři o druhých točí videa a ještě na nich bohatnou? Je to vidět jak u nás, tak i venku. Proč tom píšu?

Leta sleduji na youtube kluka s přezdívkou Shmee150. Začal před lety točit supersporty, tehdy jezdil Astonem a dneska si už pořídil další supersport (McLaren Senna). Přeju mu to, byl jedním z prvních, který začal točit videa stylem držím kameru proti sobě a dneska je vítaný v různých soukromých sbírkách jako je třeba tohle a točí tak pro mě zajímavá a inspirativní videa z různých garáží a asi mu ty miliónové shlédnutí už slušně vydělávají:

Japan's Best Car Collection and Man Cave!

V pátek na mě vyskočilo jako doporučené tohle video:

Shmee's Senna Vs My Senna!!!! *Delivery Video Vs*

Anglicky rozumím tak 10 - 20% a uznávám, třeba to zabalení auta jako dárek taky moc nechápu, ale to video je i z toho co rozumím jen snůžka narážek, urážek a posměchu... Tak si tak říkám proč? Proč mu třeba nenapíše komentář k videu se svým názorem, ale proč o něm rovnou točí video?

No a dnes jsem narazil na tohle 9

SALOMONDRIN'S McLaren Senna Engine Fire - Full Video!

...
Extreme Tyres