skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Muslimové
12:47:07
15.02.2014
15.02.2014

King
-> jourin: Když to je asi fakt spis o tom, ze ses dostal do kontaktu se spodinou, která je všude na světě stejná bez ohledu na náboženství. Když jsem nastupoval do firmy, prdli mě na školení se samejma arabášema a jedním Turkem. Byla to asi nejlepší parta, kterou jsem v Německu zažil. Normální kultivovaný lidi se kterejma jsem obrážel turecky či egyptský hospody, akorát se při tom nechastalo :) Je ovsem pravda, že manželka kluka ze Saudský Arábie zůstala doma odkázána na pomoc příbuzenstva, protože vdaná ženská se nesmí bez pána tvorstva promenovat po ulici, nemluvě o řízení auta. Každopádně jsem je přestal vnímat jako bandu vypatlanejch ručníkářů s kalachama, co se baví pálením cizích vlajek. Když jsme se pak ve Frankfurtu na letišti loučili, nechal jsem se strhnout k jejich spontánnímu pusinkování na tvář:)
11:04:35
15.02.2014
15.02.2014

jourin
-> dragon_cb_cz: No jo, kolonie byl pruser vseobecne, znicilo to mistni systemy zrizeni, mistni autority atd.. A jestli se o me v Dansku nebo kdekoliv jinde bude starat muslim co mi nebude chtit uriznout hlavu, tak jsme s tim v pohode :) Kdyz jsem byl v asii kde byli muslimove tak to byly uplne normalni pohodovy lidi a kdykoliv se tam rad vratim, zatimco v Egypte bych se zasadil o plosnou deratitizaci
Proto si uvedomuju, ze nejsou vsichni stejny, ale mam problem s tim, ze oni sami mezi sebou ty magory neresi. Hele v Egypte me okradli, policajt mi vyhrozoval ze me necha zavrit protoze jsem narknul jeho muslimskeho bratra z veci kterou by on nikdy neudelal. Kdyz jsme byli na vylete lodi tak jsem byl na pridi lodi s prckem a vzadu na lodi se zatim domorodec snazil opichat moji zenu. Dalsi historka byla na letisti, nejaky zmrd mi rval z ruky kufr ze ho odnese k autobusu, nechtel jsem mu ho dat.. on na me volal partu kamaradu ze jsem ho urazil protoze mu nechci zaplatit za pomoc o kterou jsem ho pozadal. Kousek od hotelu mi jinej debil chtel sebrat slunecni bryle, pry ja se vratim domu a nebudou mi k nicemu, ale on je bude potrebovat porad.. atd.. proste jak vylezes mimo turisticky resort tak jsi uplne v jinym svete a vidis jak to funguje v realu.. takovych historek jsem tam zazil spoustu :-( Po druhe jsme vyhrali pobyt v egypte v nejaky soutezi a uz jsem neopustil branu hotelu. A to bylo jeste pred revoluci, dneska bych tam nejel.
Jako pruser vidim to, ze u nich ty extremisty velka cast lidi tise podporuje a pak jsou sami prekvapeny co dokazou. My jim jim v evrope ve vsem ustupujeme, protoze jsme humalne zemareny, oni neustupujou v nicem a musis se u nich ridit podle pokynu nabozensky policie a dodrzovat pravidla ktere nemas nejmensi sanci znat. Kdyz je porusis tak te zavrou
Kamaradka byli ve Francii a tam je to uz pekny pruser. Predstav si, ze si tam muslimske bratrstvo prosadilo, ze se u nich nesmi delat tradicni vanocni vyzdoba, protoze je to urazi :-/
A do toho vseho se u nich zapadni svet snazi zavest demokracii, takze velkou cast techto magoru podporujou a vybavujou zbranema.. No a ja to proste nechapu. Timto temepem se to muze vyhrotit tak, ze me vubec neprekvapi, kdyz se k moci dostane nejaky dalsi "Hitler"

Proto si uvedomuju, ze nejsou vsichni stejny, ale mam problem s tim, ze oni sami mezi sebou ty magory neresi. Hele v Egypte me okradli, policajt mi vyhrozoval ze me necha zavrit protoze jsem narknul jeho muslimskeho bratra z veci kterou by on nikdy neudelal. Kdyz jsme byli na vylete lodi tak jsem byl na pridi lodi s prckem a vzadu na lodi se zatim domorodec snazil opichat moji zenu. Dalsi historka byla na letisti, nejaky zmrd mi rval z ruky kufr ze ho odnese k autobusu, nechtel jsem mu ho dat.. on na me volal partu kamaradu ze jsem ho urazil protoze mu nechci zaplatit za pomoc o kterou jsem ho pozadal. Kousek od hotelu mi jinej debil chtel sebrat slunecni bryle, pry ja se vratim domu a nebudou mi k nicemu, ale on je bude potrebovat porad.. atd.. proste jak vylezes mimo turisticky resort tak jsi uplne v jinym svete a vidis jak to funguje v realu.. takovych historek jsem tam zazil spoustu :-( Po druhe jsme vyhrali pobyt v egypte v nejaky soutezi a uz jsem neopustil branu hotelu. A to bylo jeste pred revoluci, dneska bych tam nejel.
Jako pruser vidim to, ze u nich ty extremisty velka cast lidi tise podporuje a pak jsou sami prekvapeny co dokazou. My jim jim v evrope ve vsem ustupujeme, protoze jsme humalne zemareny, oni neustupujou v nicem a musis se u nich ridit podle pokynu nabozensky policie a dodrzovat pravidla ktere nemas nejmensi sanci znat. Kdyz je porusis tak te zavrou

A do toho vseho se u nich zapadni svet snazi zavest demokracii, takze velkou cast techto magoru podporujou a vybavujou zbranema.. No a ja to proste nechapu. Timto temepem se to muze vyhrotit tak, ze me vubec neprekvapi, kdyz se k moci dostane nejaky dalsi "Hitler"
00:52:47
15.02.2014
15.02.2014

dragon_cb_cz
-> Shackall: To myslím není příliš relevantní...
00:47:43
15.02.2014
15.02.2014

Shackall
-> jourin: Tak začal bych asi odsud: hrebicek.blog.idnes.cz/c/
.../Islam-lepe-uz-bylo.htm
l
21:48:27
14.02.2014
14.02.2014

dragon_cb_cz
-> jourin: Nechci říct, že to s islámem nemá žádnou souvislost - to samozřejmě má, je to dost agresivní náboženství. Ale to je i křesťanství a pokud se podíváš na to, jakým způsobem ovlivňuje politiku v Evropě a USA (např. potraty atd), tak zjistíš, že si jen vůči křesťanské blbosti otupěl, protože v ní žiješ, je to tvoje realita. Oni jsou "vnější", takže si toho spíš všimneš.
Vidíš pitomce na hřbitově co boří náhrobky - protože je to vděčný téma. Jenže pak si zajeď třeba do Dánska a nedej bože, že by se ti tam něco stalo. V nemocnici ti bude utírat prdel muslim, co maká ráno směnu v nemocnici a odpolední v důchoďáku, 16 hodin denně, 6 dní v týdnu. Ale toho na podobným videu neuvidíš... negativní zprávy prodávaj daleko líp než ty pozitivní....
A k tej druhej světovej - to už bych do toho vůbec netahal. Spousta bordelu v arabským světě má svoje kořeny v tom, že si to tam "velmoci" (francouzi a britové) parcelovali jak se jim to hodilo a z toho vznikly státy jako Sýrie - nerespektující přirozený hranice který tam byly stovky let, slepenec různejch národnostních i náboženskejch skupin - proč myslíš, že je to tam tak výbušný? Tuhle bombu si tam evropani z nemalý části nastražili sami.
Vidíš pitomce na hřbitově co boří náhrobky - protože je to vděčný téma. Jenže pak si zajeď třeba do Dánska a nedej bože, že by se ti tam něco stalo. V nemocnici ti bude utírat prdel muslim, co maká ráno směnu v nemocnici a odpolední v důchoďáku, 16 hodin denně, 6 dní v týdnu. Ale toho na podobným videu neuvidíš... negativní zprávy prodávaj daleko líp než ty pozitivní....
A k tej druhej světovej - to už bych do toho vůbec netahal. Spousta bordelu v arabským světě má svoje kořeny v tom, že si to tam "velmoci" (francouzi a britové) parcelovali jak se jim to hodilo a z toho vznikly státy jako Sýrie - nerespektující přirozený hranice který tam byly stovky let, slepenec různejch národnostních i náboženskejch skupin - proč myslíš, že je to tam tak výbušný? Tuhle bombu si tam evropani z nemalý části nastražili sami.
18:16:12
14.02.2014
14.02.2014

j_j
-> jourin: proto fandím Assadovi ;) v Iráku za Saddáma nebyla Al Kajda, země v rozvratu...ted je tam "demokracie", ale celá země je rozkladu, denní atentáty a podobně.
tak je to prostě jiná mentalita, ale netvrdil bych, že jsou od přírody větší grázlové než ostatní.
tak je to prostě jiná mentalita, ale netvrdil bych, že jsou od přírody větší grázlové než ostatní.
18:11:05
14.02.2014
14.02.2014

jourin
-> j_j: Jo se vsim co pises souhlasim :) jen u nich mam pocit ze tu luzu nikdo neresi.. a kdyz ji zacne resit tak je to diktator kteryho je treba sesadit...
Ja tohle vnimal taky trochu jinak, do mych dvou navstev egypta.. od ty doby jsem asi silne zaujatej, ale je to vsechno na zaklade osobnich zkusennosti ktery bych nikomu nepral
Ja tohle vnimal taky trochu jinak, do mych dvou navstev egypta.. od ty doby jsem asi silne zaujatej, ale je to vsechno na zaklade osobnich zkusennosti ktery bych nikomu nepral
18:06:53
14.02.2014
14.02.2014

j_j
-> jourin: hele nebudu se do toho pouštět, ale uvědom si, že KATEGORIZACE (házení do jednoho pytle) je na *****, hned Ti ukážu příklad, jak to říkáš s tím Hitlerem a muslimy.
* " Když jim anglický, český a další vojáci za 2WW vykopali Hitlera, tak to bylo v pořádku. Umřelo tam v bojích spousta "bezvěrců" a bylo to v pořádku. "
jim vykopali ? vždyť spoustu muslimů bojovalo na straně Spojenců proti Hitlerovi (např. v Itálii) a nedostali žádné "válečné odškodné" za službu v armádě na rozdíl od bílých Spojenců. Hodně muslimů taky bojovalo v SS, Himmler byl tou myšlenkou nadšenej, protože zejména ba Balkáně se mu nesnášenlivost muslimů, židů a křesťanů hodila.
Každej režim potřebuje nepřítele, a média a "západní svět" si uvědomil, že šít do Číny nemůže, protože tu dobu zaspali, tak si našli novýho nepřítele...napřed zprasí Hussajna, pak Kaddáfího, "pohodička"...t akže? šijou do muslimů a Ruska (f.e. různé homokauzy), který vymírá, uchlastává se...ne každej muslim píchá svojí sestřenici, ne každej muslim je blbeček z videí ve válce v Sýrii, to je prostě muslimská lúza, kterou má každá společnost....
* " Když jim anglický, český a další vojáci za 2WW vykopali Hitlera, tak to bylo v pořádku. Umřelo tam v bojích spousta "bezvěrců" a bylo to v pořádku. "
jim vykopali ? vždyť spoustu muslimů bojovalo na straně Spojenců proti Hitlerovi (např. v Itálii) a nedostali žádné "válečné odškodné" za službu v armádě na rozdíl od bílých Spojenců. Hodně muslimů taky bojovalo v SS, Himmler byl tou myšlenkou nadšenej, protože zejména ba Balkáně se mu nesnášenlivost muslimů, židů a křesťanů hodila.
Každej režim potřebuje nepřítele, a média a "západní svět" si uvědomil, že šít do Číny nemůže, protože tu dobu zaspali, tak si našli novýho nepřítele...napřed zprasí Hussajna, pak Kaddáfího, "pohodička"...t akže? šijou do muslimů a Ruska (f.e. různé homokauzy), který vymírá, uchlastává se...ne každej muslim píchá svojí sestřenici, ne každej muslim je blbeček z videí ve válce v Sýrii, to je prostě muslimská lúza, kterou má každá společnost....
18:01:51
14.02.2014
14.02.2014

suri
-> jourin 14.02.14 17:54:41: nerozumiem tomu celkom tiež ale už mi pár ľudí čo pamätajú vojnu hovorili že je to zase podobné ako vtedy , cigáni a židia sa rozťahujú do europy ... aby sa potom nečudovali ked pride niekto novy ako bol A.H.
18:00:19
14.02.2014
14.02.2014

Kocvin
-> jourin: A bude hůř
www.ycube.cz/clanek/.../v
eliky-nebo-maly-strasak-ev
ropy-se-jmenem-islamizace.
html

17:54:41
14.02.2014
14.02.2014

jourin
-> dragon_cb_cz: No vsak jak taky nejsem zadny fanousek Hitlera, jen pisu co me napadalo kdyz jsem na to koukal :-( Oni videj kriz a zidovskou hvezdu a tak to proste znicej a pokrikujou si u toho Allahu Akbar.. :-( Pritom kdyby tam ty kluci tehdy neumreli, tak se tyhle mlady dost pravdepodobne ani nenarodili :-( A do toho se neustale vic rozlejzaj po evrope a dozadujou se tolerance a zaroven napadaj to jak v evrope lidi zijou :-( Korunu tomu nasazuje te jim dodavame zbrane...No proste tomu nerozumim :(
17:46:37
14.02.2014
14.02.2014

dragon_cb_cz
-> jourin: Nechci se tu do týhle debaty moc pouštět, ale aplikací stejný logiky bych mohl dojít k tomu, že Hitler měl vydržet o něco dýl i v ČR, aby se nikdy nenarodili současní holohlaví čeští národovci, co ho hrozně žerou a proto vyrážej likvidovat židovský hřbitovy... Lidská hloupost, omezenost a nenávist je příčina, náboženství většinou jen zástěrka. Uvědom si, že většina těch kluků je naprosto nevzdělaná a když už nějaký vzdělání získaj, tak v mešitě, kde do nich zároveň hustí, jaký jsme jejich nepřátelé.
Video nemá smysl komentovat, je to samozřejmě hnus. Jen se na to snažím koukat z víc stran.
Video nemá smysl komentovat, je to samozřejmě hnus. Jen se na to snažím koukat z víc stran.
17:40:50
14.02.2014
14.02.2014

jourin
Tak já teda nevím, mám z toho dost rozporuplné pocity a nevím co si o tom myslet... Když jim anglický, český a další vojáci za 2WW vykopali Hitlera, tak to bylo v pořádku. Umřelo tam v bojích spousta "bezvěrců" a bylo to v pořádku.. Teď se začínají roztahovat po evropě, dožadují se náboženské tolerance, chtějí u nás stavět mešity, dávají nás k soudům za to že je diskriminujeme když po nich chceme, aby dodržovali zákony zemí do kterých oni dobrovolně emigrují. V rámci tohoto vyjednávání nám ukazují svojí toleranci a pochopení... a my jim dáváme za pravdu a ustupujeme jim, v některých místech se ruší vánoční výzdoba protože je uráží, jinde se jejich děti nemusí účastnit tělocviku, protože jim může uškodit pohled na chlapce v trenýrkach... Ty samé děti jsou pak nuceny ve 13ti letech ke sňatku s bratrancem nebo stejně 50ti letým strýčkem a když od něj utečou tak je rodina ukamenuje aby se zbavila ostudy... První co mě napadalo, když jsem to video dokoukal, že tam ten Hitler měl vydržet o něco dýl. Tak a teď mi řekněte:
Jsem rasista? Jsem proste asi nevzdelaný debil, protože to opravdu nechápu! Můžete mi prosím někdo vysvětlit jak to teda je?
Jsem rasista? Jsem proste asi nevzdelaný debil, protože to opravdu nechápu! Můžete mi prosím někdo vysvětlit jak to teda je?