No, možná je trochu zachovalejší než ty Octavie (stejný typ, výbava i barva), co jsem byl obhlížet na začátku zimy (chtěl jsem koupit na díly) a 15000 mi přišlo moc (moc práce s rozebíráním atd)
Všechny komixy se dají stáhnout .. v pěkné čitelné kvalitě .. sám jsem se stahování několik měsíců věnoval.
Já už si dal i inzerát. Sháním Muriel a oranžová smrt .. je to beznadějné. Vyměnil bych to za Muriel a Andělé a třeba bych k tomu přidal i svůj digitální archiv Saudka .. ale nabídky prostě nejsou .. prostě mám smůlu ..
-> Jirik_Tuňák1983: No rozum nemám to je fakt, ale Marvel a D.C. mám rád jako takové záchodové čtení a hele mrkni na TBBT (píšu to správně?) jak tam blbnou i pro marveláky. Naopak Saudek a další moc nemusím. Jo u nás to má jméno, ale mně se to moc nelíbí
-> ZdeněkH: Na to, ze jsi jen o rok mladsi bys mel uz mit rozum a vedet, ze Saudkovo, Cermakovo, Sorel, Kobik aj. jsou poklad, kdezto Marvel spotrebni prostredek na zatop.
Ty kráso když jsem to tak procházel tak tu původně svázanou knihu bych možná měl rozebrat a po jednotlivých stránkách uložit do plastových fólií, ale nevím jestli bych těm stránkám víc neublížil zase. Tisk a obrázky. Sice to nejsou přímo komiksy, ale nějaké vykopávky tam jsou a jednou se děti budou smát té propagandě co i tam je
Časopisy Junák, ale nevidím na tom rok. Jen číslo 4, ROČ 30, KČS 2,50. A jsou tam taky jakési komiksy: tajemství bažin, stroj času, Roy a jeho bobři (hoši mají bobry?)
Hele na jedné stránce je cosi o Jamboree 1947 a něco o Emilu Zátopkovi jsem tam zahlídl. Taky pěkné muzeum fakt
-> Jirik_Tuňák1983: To já teda radši ty tvoje Spajdrmeny, Betmeny a Wolvrýny než to muzeum co jsi vypsal. Z toho co tam je vypsáno mi něco málo říká jen Modrá rokle, ale to mi připomělo mám někde v šuplíku jakousi svázanou knihu čehosi podobného. Pravda děsuplné vydání to je (rozuměj salátové), ale co už nadělám tak se to ke mně dostalo.
-> Jirik_Tuňák1983: poměrně nedávno (cca 10let) jich většina vyšla v knižním vydání, ale nejsem si jistej jestli se dají ještě sehnat. Je to Zlatá kniha komixu ISBN: 978-80-7388-589-2
-> Jirik_Tuňák1983: Pokud si je chceš nechat, tak nějaký antikvariáty, jestli v okolí něco takovýho máte. Pokud ti stačí si je přečíst, tak knihovna, tam mají stará ABC apod.
Bíden, nevíte kam na staré komiksy? Docela bych si je znova prošel, nevím kam po těch stěhováních přišly. Jde mi hlavně o komiksy co vycházely ve starých ABC speciálech, Kometě apod. Nechci žádná stahovaná android hovna, ale poctivý papírový sešit.