-> Vojťas: To měli dělat když mi teklo těsnění pod hlavou :D
No ne, nikdy sem tam teda nebyl, ale zní to zajímavě...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Šumpersko
Přijďte se s námi vrátit zpět do století páry
-> Don_pepe: mame udelat nejaky vstrikovani vody do sani ?
-> Don_pepe: mame udelat nejaky vstrikovani vody do sani ?

www.facebook.com/events/1
800213860284241
www.starestroje.cz/vystav y.plan.akci.php
To vypadá dobře! Uděláme vyjížďku? ;)
www.starestroje.cz/vystav y.plan.akci.php
To vypadá dobře! Uděláme vyjížďku? ;)
-> doking: Jo? No mohl sem pozabíjet půlku rodiny, nebo vzít svářečku a zavařit vrata ;)
-> Don_pepe: To jako že veterán ustoupí nějakýmu moderním služebákovi? Nevidím do toho,ale to bych já nedopustil :-)
Neví někdo o garáži/stodole, kam by se dalo na pár měsíců strčit auto? Jelikož manžel mý sestry musí o víkendu garážovat služebáka v teple, musí veterán ven...
Ahoj kluci, není tu někdo z Rapotína, nebo nemá tam dobrý kontakty? Potřeboval bych poradit....
Nemáte doma někdo prosím objímky, které na feldě drží řízení na nápravnici? Jde mi o ty z novější nápravy, popřípadě jednu (tu větší) ze staršího typu.
Děkuju
Děkuju
-> krtik: jj pravej předobok, možná i dveře, ale nevím, nebyl jsem u toho když se to stalo.
-> Skili 08.06.17 17:30:41: ...pravej předobok?
-> krtik: měl by to být hatchback ale nevím jestli 3 nebo 5-ti dveřovy.
-> Skili 08.06.17 17:30:41: Budu dávat bacha
. Je to kombík nebo krátkej? nebo sedan? Ta označení moc nevím.

!!!Hledá se tmavě zelený Peugeot (nejspíš) 306 bouraný na pravou stranu (chybí mu určitě obční blinkr a lišta na blatníku), dnes kolem půl jedné ujel od nehody mezi Medlovem a Úsovem u odbočky na Královou!!!
Boural do našeho červeného Punta. Kdyby někdo něco věděl nebo viděl tak mi napište.
Boural do našeho červeného Punta. Kdyby někdo něco věděl nebo viděl tak mi napište.
-> Vojťas 17.04.17 22:08:35:
-> ochoda 17.04.17 22:18:09: Je tam trošku rozdíl v délce a ,,zálisu" vložky čepu/šroubu. A o kousek slabší materiál. ...oproti užovce bez posilovače. Ale použít by to nějak šlo, jen by mi nesměl tak moc týct spojkovej válec, díky čemu je pouzdro vevnitř hodně jeté.
Tak to asi budem muset povařit, nechtělo se mi do toho, ale co už.

-> ochoda 17.04.17 22:18:09: Je tam trošku rozdíl v délce a ,,zálisu" vložky čepu/šroubu. A o kousek slabší materiál. ...oproti užovce bez posilovače. Ale použít by to nějak šlo, jen by mi nesměl tak moc týct spojkovej válec, díky čemu je pouzdro vevnitř hodně jeté.
Tak to asi budem muset povařit, nechtělo se mi do toho, ale co už.
-> krtik: -> Vojťas: Mám na 90% tušení, že spojkovej pedál je jen jeden. Lišily se brzdový. ...pokud lžu tak mi to někdo řekněte, já se potrestám. 
...jinak taky sem scháněl novej pedál, páč na starym se vymačkal ten čep. Aji tyčku sem měnil. Za půl roku zas v pytli. Dělaly to z bláta.

...jinak taky sem scháněl novej pedál, páč na starym se vymačkal ten čep. Aji tyčku sem měnil. Za půl roku zas v pytli. Dělaly to z bláta.
-> krtik: aha, tak to budu mit asi stejnej pedal jako ty
tak uvidime

-> Vojťas 17.04.17 15:42:09: Nechcu lítat po klukách se svářečkou, aby mi tam přismrknuli vyglajdaný čep pro tyčku spojkovýho válce
. Zatim to asi nehledej, pokud to bude stále aktual, tak bych se ozval jak budu mít cestu. Děkuju :).

-> krtik: nevim ted jestli jsou ruzny vsechny, nebo je jinej jen jeden na hrebenovy konzoly, reknou kluci, ale podivam se ti na ten pedal, a proc ho chces menit?
-> Vojťas 17.04.17 15:36:35: Jojo. Ale teda doufal jsem, že pedály jsou napříč posilovačema stejný..?
-> krtik: na maticovy jo?
Prosím, máte někdo navíc spojkovej pedál na posilovačovou konzoli?
Dík :)
Dík :)
-> krtik: nejdřív se na ně podívej naživo než se začneš rozplývat :D
To já ještě netuším, možná jo možná ne

-> krtik: asi taky jen tak nehrozí :-D sou jiný činosti :D letoše je vubec nějakej v piči :D
-> Tomaso435 15.03.17 13:11:34: Oka, tak až budeš ve Vejprachticím, có? 

-> krtik: without me... dneska přišel šéf jesi bych mu nedal do kupy prahy na dodávce
takže vikend je jasnej.

-> krtik: Asi vezmu historický vůz abych měl vstup zdarma :D
Tak co holky a kluci, kolik nás tam bude?
www.veteranweb.cz/akce/au to-moto-veteran-bazar-mohe lnice-18-03-2017.php
Vstup od 6:15. Hádám, že se tam potkáme nejdřív v 7? Veterány mají volný vjezd.
Zatím nás je:
Don_pepe
Jenda
Dandy
Tunerlada#2
Skili
krusa
Fankl???
Tomaso???
a já
Kdy, kde se sejdem? pojedem nějak spolu? Kdo jak jede? Já mám slíbený svezení s Dandym.

www.veteranweb.cz/akce/au to-moto-veteran-bazar-mohe lnice-18-03-2017.php
Vstup od 6:15. Hádám, že se tam potkáme nejdřív v 7? Veterány mají volný vjezd.
Zatím nás je:
Don_pepe
Jenda
Dandy
Tunerlada#2
Skili
krusa
Fankl???
Tomaso???
a já
Kdy, kde se sejdem? pojedem nějak spolu? Kdo jak jede? Já mám slíbený svezení s Dandym.
-> Skili 31.12.16 11:42:42: Příště 

-> krtik: z toho by bylo lepší video 

-> Skili: Super!
Ale víš co je škoda? že nemáme fotku z kruháče
.
Ale víš co je škoda? že nemáme fotku z kruháče

-> tibor1 30.12.16 20:13:05: No škoda čéče. Dnes jsme tam k vám ten výlet neplánovaně udělali. Příště se budem snažit to sem napsat dřív.
Hlásím se
Jeseník

-> Vojťas 30.12.16 08:41:22: Hele, my jsme to teprve včera večer domluvili, viď :-D. No a zapomenul jsme to sem napsat už večer no.
-> krtik: neni to brzo davat vedet takhle dopredu? tos mohl klidne pockat treba do dvanacti
skoda ze musim byt ve čtyři v Třebové

Dnes máme malý srázek s projížďkou po okolí a zastavením se v nějaké hospůdce.
Kdo se chcete přidat, sraz je v Zábřehu u Kauflandu cca ve 13:10. Kudy povede cesta výletu, domluvíme na místě. Pro jistotu napište sms nebo zavolejte (číslo v kartě), abychom věděli, že nás bude víc.
Kdo se chcete přidat, sraz je v Zábřehu u Kauflandu cca ve 13:10. Kudy povede cesta výletu, domluvíme na místě. Pro jistotu napište sms nebo zavolejte (číslo v kartě), abychom věděli, že nás bude víc.
-> Vojťas: Já rok před tím a před tím a... atd. a většinou to bylo good, jen to vstupný by mohlo být menší!
-> Don_pepe: ja tam byl loni a dost me to sklamalo, tak ze uz ee