-> Syny: Sygic má zkušební verzi na 10 dní tuším zdarma - včetně map. Tak až pojedeš do ČR, tak si to schválně den před tím někde přes wifi (ať neplatíš za data) stáhni a vyzkoušej. Myslím, že změníš názor.
A pak je tu teda ještě cenovej aspekt - jestli dát tisícovku za program s doživotní aktualizací, kterej můžu přenášet ze zařízení do zařízení, nebo tři tisíce za zařezení který má sice doživotní aktualizace, ale může se posrat měsíc po záruční době a doživotní aktualizace ti budou k prdu, to nevím.
Jinak existují i způsoby jak ten Sygic získat i bez zaplacení zmíněné tisícovky, ale jelikož je to podle mě super cena a autoři si jí zaslouží, tak tu nikoho nebudu navádět...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Gps
-> Syny: Já bych to taky řešil přes tel
tam si nainstaluješ co ti vyhovuje, popřípadě potuníš jak potřebuješ

-> Syny: Ted vazne.. Ja s tim nemam problem a vse co potrebuju to umi... Drzak na okno mam, nabijecku do auta taky, takze plna polni.. Navigace je docela presna, bud pres GPS nebo pres net.. Zkousel jsem po Praze i Google navigaci a taky se to dalo, i kdyz za me Nokia vede
Pro me by byla GPS navigace jen investici navic..
Psal si nekde, zes dostal sluzebni telefon s Androidem, mas tam mobilni internet? Ze by sis to mohl vyzkouset

Psal si nekde, zes dostal sluzebni telefon s Androidem, mas tam mobilni internet? Ze by sis to mohl vyzkouset

-> Syny: mam v galaxy s2 sygic s tomtom mapama a nemuzu si to vynachvalit
Tyvole chlapci, tak s telefonnima GPSkama jdete do riti
Telefon ma telefonovat. Urcite bych nechtel mobil pouzivat jako GPSku v aute. Me vyhovuje mit ji takhle pekne zvlast. Nehlede na to ze se to i lip ovlada a je to dle me vychytanejsi. GPS v mobilu leda ze se nekde ztratim, nebo budu potrebovat pesky nekam po meste...

-> Mr_Kubas: Je pravda, že podle ní jezdim po ČR docela dost a dovede(s e52). Ale nejchytřjší navigace to není :))) na to je Tomtom zlatej...
-> ZdeněkH: My, každý auto jedoucí na turnus dostane v podstatě svojí navi...
-> ZdeněkH: My, každý auto jedoucí na turnus dostane v podstatě svojí navi...
Nokia Maps
Aktualizace zdarma, navadeni do pruhu apod.. Zatim me dovedla po CR vsude v poradku. Vlastne jednou i na Slovensko
V pripade telefonu to ale musi byt minimalne 4" displej, aby se to dalo z toho v pohode precist..

-> dragon_cb_cz: tag nevysirat, mna tiez celkom zaujima co za gpsku si kupit 

-> darklord: Archeologie je moje oblíbená věda, ale bohužel 

-> dragon_cb_cz: a nieco pre MIDP2? 

-> Syny: Sygic pro Android s dozivotnima aktualizacema stoji asi 40 Ecek za mapy cely evropy... nejni co resit.
GPS to někdo ještě používá jako samostatné zařízení? 

Mi tak napadal jedna otazka. Co rikate na tuhle GPSku?
www.alza.cz/mio-spirit-69 0u-lifetime-d509004.htm
Ja mam tedko Mio Moov 360 a ta je sice fain (az na totalne mrtvou baterku), ale nastaveni vlastni trasy pres prujezdovy body je peklo na pul dne, protoze (pro me nepochopitelne) porad trasu zamotava jinudy a naprosto nelogicky a nesmyslne. Nema to vubec navadeni do pruhu, coz bych nekdy docela dost ocenil a aktualizace map stoji 1600 Kc, coz mi prijde jako dobrej vysmech, kdyz tadle navigace v odkazu stoji ted v akci 2800 a ma udajne "dozivotni aktualizace". Coz by me docela zajimalo jestli to je tak krasny jak to zni... Jakou mate vy a jaky mate zkusenosti. Jako aktualne zadnou novou GPSku nepotrebuju a ta Moov 360, co mam, mi staci, ale zase si rikam, ze todle neni az tak drahy a je to uz drobet jinde nez ta co mam asi...
www.alza.cz/mio-spirit-69 0u-lifetime-d509004.htm
Ja mam tedko Mio Moov 360 a ta je sice fain (az na totalne mrtvou baterku), ale nastaveni vlastni trasy pres prujezdovy body je peklo na pul dne, protoze (pro me nepochopitelne) porad trasu zamotava jinudy a naprosto nelogicky a nesmyslne. Nema to vubec navadeni do pruhu, coz bych nekdy docela dost ocenil a aktualizace map stoji 1600 Kc, coz mi prijde jako dobrej vysmech, kdyz tadle navigace v odkazu stoji ted v akci 2800 a ma udajne "dozivotni aktualizace". Coz by me docela zajimalo jestli to je tak krasny jak to zni... Jakou mate vy a jaky mate zkusenosti. Jako aktualne zadnou novou GPSku nepotrebuju a ta Moov 360, co mam, mi staci, ale zase si rikam, ze todle neni az tak drahy a je to uz drobet jinde nez ta co mam asi...