skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Gps
-> Vojťas: To můžu příště vytunit tou spotřebou 

Pff navigace...
Sem našel v autoatlase po dědovi. Škoda že s těmi dnešními obchvaty se podle tohohle zas tolik jet nedá.
Sem našel v autoatlase po dědovi. Škoda že s těmi dnešními obchvaty se podle tohohle zas tolik jet nedá.
Buď přesvedčím navigaci že pojedem tak, jak chci (dílčí body z hlavy), nebo si prostě jedu po svým, a ona si to časem přebere...
Edit: Ale občas má Waze pravdu a moje verze je na pikaču...
Edit: Ale občas má Waze pravdu a moje verze je na pikaču...
-> Bukaj: Kolega má navigace dvě... A stejně bloudí
A nebo ho tahá jinudy, než všichni jezdí

A nebo ho tahá jinudy, než všichni jezdí
-> David29: Takovýhle výpisky si dělám taky, když chci jet určitou konkrétní trasou a ne, jak mi zavelí navigace...

-> Mr._Nosferatu: To je normální offline navigace 

-> haso: tak ja kdyz chci muzu jet osobakem, jen nechci :D
-> Mr._Nosferatu: neni lepsie kupit si "normalne auto"? to bude asi aj lacnejsie a menej obmedzujuce
-> StepaNoFUN: Ty ceny navigací znám, ale pro moje použití párkrát do roka mi příjde zbytečný kupovam mapy celý evropy. Takže buď doufat že tu vyhlášku zas změní, nebo koupím obyč a případně si udělám objížďku.
-> Mr._Nosferatu: Tak se podívej na ceny těch Truck navigací... ;-)
www.garmin.cz/produkty/.. ./gps-pro-nakladni-vuz-kar avan
www.tomtom.com/cs_cz/.../ truck?WT.Click_L...
eu.mio.com/shop/product_i nfo_new.php?products_i...
www.garmin.cz/produkty/.. ./gps-pro-nakladni-vuz-kar avan
www.tomtom.com/cs_cz/.../ truck?WT.Click_L...
eu.mio.com/shop/product_i nfo_new.php?products_i...
Mě teda mobil taky občas vyhazoval "autíčko" vedle silnice nebo hledal dlouho satelity.
Až teď po několika letech. Musel jsem stáhnout nějakej GPS Tool nebo Fix a zase OK.
Nicméně jsem jel po delší době užívání navi v tel. i s klasickou navigací a rozhodně se Nosferatíkovi nedivím. Klasická navi. má něco do sebe.
Až teď po několika letech. Musel jsem stáhnout nějakej GPS Tool nebo Fix a zase OK.
Nicméně jsem jel po delší době užívání navi v tel. i s klasickou navigací a rozhodně se Nosferatíkovi nedivím. Klasická navi. má něco do sebe.
-> U-Geen: mě 129eur na 3 roky příjde hodně, když základní Garmin v elektru mají za 2000
-> castrol: Ten můj má jen 8gb pamět.
-> castrol: Ten můj má jen 8gb pamět.
-> Mr._Nosferatu: mam a tiez nemam sd kartu 

-> Mr._Nosferatu: ja mam htc wildfire S A510e a funguje to super
-> Mr._Nosferatu: strasna? ani mi neprijde :) navic bejvaj akce za cca 50% ceny. ja teda pouzivam waze, ale nevim, jak pro kamionaky :)
-> castrol: Ale tak ty máš Iphone ne ? Já mám obyč anfroida od lenova, co ani SD karty nemá, takže je problém s velikostí map.
-> Mr._Nosferatu: tak ked som nezabudil v blave a v rakusku tak nezabludim nikde :)
-> haso: Ale tak ta cena map je strašná, potřebuji to kůly novele zákona, aby mě navigace v pikapu netahala do zákazů.
-> Mr._Nosferatu: sygic truck si vela ludi chvali...
teda ja nejazdim s nicim, ale na FB v skupinach je to velmi casto odporucana navi
alebo iGo Truck si este pamatam
a cez sygic v mobile som presiel 4500km v europe a nebludil
teda ja nejazdim s nicim, ale na FB v skupinach je to velmi casto odporucana navi
alebo iGo Truck si este pamatam
a cez sygic v mobile som presiel 4500km v europe a nebludil
-> castrol: Já jak včera v plzni, tak dnes v praze bloudil, kůly tomu že mobil nevěděl kde aktuálně je...
-> Mr._Nosferatu: uz nic ine ako mobilnu navigaciu nepouzivam
-> Nwkt: Díky, ale k mobilním navigacím nemám důvěru, jak googlovská, tak Here dokáže ve městě zabloudit.
-> Mr._Nosferatu: play.google.com/store/...
/details?id=com.syg...
- GPS Navigation for truck drivers with truck restrictions in the map
- GPS Navigation for truck drivers with truck restrictions in the map
Vytáhnu kostlivce, potřebuji navigaci do auta, ale nějakou ktará umí "kamionácký" režim, aby mi našla trasy mimo zákazy vjezdu nákladních vozidel, nevíte o něčem ? Ať koukám do jakýhokoliv shopu tak nikde v popisu tuto informaci neuvádí.
-> Nwkt: hele nevim - v práci sem teď měl v ruce Samsung S4, Alcatel One touchl idol X, pak Nexuse od LG a Xiaomi a musím nechat, že to Xiaomi mě prostě přišlo lepší - ty velko kvádry mě nějak nezaujaly... u tho THL mě sere, že to je kopie tvaru Samsungu, teda mejdla a to ne :-( mám radši hranatý
-> VeTeV: Mě těch 5 přijde akorátní dx.com/p/thl-w8-quad-band
-android-4-2-bar-phone-w-5
-0-capacitive-screen-gps-w
i-fi-and-dual-sim-white-20
7212
-> Nwkt: co sem prolejzal tak zase nehci pádlo na zabíjení hrochů 5" mě přijde moc :-(
-> VeTeV: To dělají číňani, ale jak to je s kvalitou netuším, cena kolem 5tis.
-> VeTeV: Nekde jsem cetl, ze by melo HTC s necim takovym prijit s novou radu One..
-> U-Geen: tak to je hezký no... škoda jen, že nastává pomalu čas na koupi nějakýho founu a jsem v kleštích co teď - rád bych 2 simkový cosi, kdyby to mělo slot an sd karty ( nebo aspoň 32 giga) a k tomu nějaký 2 giga ram... no uvidíme jestli něco najdu
V symbianu mám garmina a mám s nim najeto pres 6000km všude možné i v Číně. Aktuální mapy jsou dostupné jako warez a to včetně turistické, cyklomapy, letecké nebo námořní. A mužů potvrdit ze ty námořní jsou kolikrát přesnější jak GPS na lodi. Škoda ze nejde garmin i na Androida
Sygic v telefonu je fajn ale na starý nokie se symbianem už se nová verze nedělá... nicméně mám to taky v telefonu, mapy z roku 2010 a stačí to...
-> U-Geen: drahé

-> VeTeV: no, ted je navic do 2.12 sygic za 25 eur... to je silne prijatelna cena. A jinak presne z tech duvodu co pises pouzivam navi v telefonu. Zadny premejsleni o tom kde jsem ji zas nechal atd .-)
-> Syny: Venco, dneska jeden mobil :-) kdykoliv topotrebuju, vytahnu, kdyz chci mapy certvi jaky prdele - dotahnu, aktualizuje se me to a kdyz budu uprimnej, i Sygic je free:-P
-> David29: Zjevně to ale nefunguje naopak...
Já navigaci nemám, po ČR s ní můze jezdit jen debil 

Bratranek jezdi s kamionem a ma navigaci na 15,6" LCD na notebooku v usb ma gps modul a to se pak ridi
nejaky 3,4,5" to je maly

-> Xhanz: Právě, WM bych řek je už značně mrtvý, jidiný co na tom běhá je tohle
a už i číňani se přesouvají na android, tak bych nečekal nějakou extra dlouhou podporu

-> Xhanz: O důvod míň si je koupit... ne vážně. Když za to někdo chce dávat prachy, jeho věc.
-> dragon_cb_cz: Běžný GPS krabičky dnes fachaj na Win Mobile. Tudíž IGO si do nich člověk může hodit jaký chce. Nebo jakejkoliv jinej navigační program. A aktualizace map taky není problé. Kdybych byl pirát, tak to mám i zadarmo 

-> Syny: Presne tak. Tata me od malinka učil, že UNIVERZÁLNÍ je cizí slovo, který v překladu znamená NA HOVNO
-> Syny: Jenže i blbej kompakt fotí řádově líp než běžnej mobil, zatímco normální telefon už dneska má úhlopříčku třeba 3.5", což na navigaci bohatě stačí. Software se ti aktualizuje/vylepšuje průběžně - u samostatný GPS se s tím můžeš spíš rozloučit. A hlavně je to prostě daleko levnější. Ale nutit ti to nebudu 

S timhle pristupem je zbytecny kupovat i fotak nebo mp3 prehravac, protoze mobil ho ma taky
Ja jsem proste zvyklej mit na to peknou krabicku, ktera jinak lezi ve skrini a ne mit na 1000 veci mobil, kterej az mi nekde upadne nahodou, tak se ani nedostanu domu :)

Doprava mi u Mia funguje taky 

Navíc u sygicu v mobilu jde zaplatit doprava 

Mám aj GPS krabici (MIO) aj v telefonu. V mobilu ji používám, tak leda když někde zabloudím, nebo když je to nečekaný. Pokud plánuju cestu a vím, že GPS potřebovat budu, tak u mě zaručeně výtězí klasika samostatná GPS. Má to větší displej, (jasný nemám mobil s 5 palcema) a celkově mi to příjde lepší. Nvm. asi je to o zvyku.
Pokud GPS separovanou .. tedy ne v telefonu .. tak leda turistickou, ktera je prizpusobena pobytu venku, a vydrzi dlouho .. to bych asi uzil ..
Navigace jako samostatne zarizeni je mrtva .. at zije Sygic ..
Navigace jako samostatne zarizeni je mrtva .. at zije Sygic ..
Dneska (Black Friday) by mel byt Sygic za nizsi ceny (tusim, ze az polovinu?), nekde jsem to vcera cetl..