skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Euro truck simulator 2 Ets2
prohledat
895 příspěvků (zobrazeno 601 až 650) od 01.11.2012 do 22.08.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> Jumbo: to se stava. hlavne si casto udelej save 

tak já ted měl zatím maximálku bez návěsu 155km.ale zlepším se. 

-> WMA - navigátor :): pozde...
Jinak vtipna situace. Krizovatka pred Vidni, nedobrzdil jsem borca prede mnou a hodilo ho to do protismeru, prede mnou kamion a osobak odbocoval doleva, ale nemohl, pac protismer blokoval ten nabourany... Tak jsem je zkusil objet a moc mi to nevyslo...
Jinak vtipna situace. Krizovatka pred Vidni, nedobrzdil jsem borca prede mnou a hodilo ho to do protismeru, prede mnou kamion a osobak odbocoval doleva, ale nemohl, pac protismer blokoval ten nabourany... Tak jsem je zkusil objet a moc mi to nevyslo...
Když křižovatku projedete protisměrem nebo přes chodník, tak červenou neřeší
. Jinak můj rekord je čelňák s druhym kamionem ve 120km/h - přes čtyřicet procent poškození se příčetlo k mejm stávajícím cca 40ti - výsledek byl cca 85% poškození a tahač už ani nenastartoval. A rada asi za 50 000€ - Nepředjížděj, kam nevidíš 

-> myschaak AZNP K.Hora: jo jízda na červenou je taky radost to bych se vždycky vzteknul
-> havlik: věřim...já s těma 35% neprojel křižovatku...padla zelená,a než jsem to potřetí v křizovatce natočil už jsem měl 350E flastr za projetí na červenou
-> Jumbo: to znám)))

-> Jumbo: to znám)))
-> myschaak AZNP K.Hora: no já nejvíc měl 87 a to už to nejelo:D
-> Jumbo: já ne! říkám ti nehrajto! 

-> havlik: první jízda asi 20%...to jsem neustál já,druhá asi 35%...z toho 20 bylo když to kokot předemnou na okrsce zahamt,proti předjíždělo auto no a pak zas svodidla ve 110ti na dálnici,dva jsme se nevešli))
Ok, takze mate na svedomi muj vztah...
-> myschaak AZNP K.Hora: jo jo opravy jsou kurevsky drahy
-> havlik: vidíš,mě stačilo 110kmh a už jsem driftoval
do tohohle lesa jsem přímo letěl...ale nepřevrátil a sám vyjel.....

jen škoda že poslední dvě zakázky asi za 22000E mě jen na opravách vyšly na 45000E...je to kurva prodělečný)))
-> myschaak AZNP K.Hora: mě to zatim nejvíc šlo 154 s návěsem
jsem vyhodil ten omezovač a paráda...jde skoro 120kmh

-> havlik 12.11.12 16:07:56: Dik za info.
Jinak je stranda si to drtit po okresce 130 s tezkym nakladem a narazit na zeleznicni prejezd :D Pouzivam mod 1.5 s upravenou fyzikou a po tom kratkem letu vzduchem jsem se citil jak na lodi :D
Kazdopadne jet vic jak 130 uz je drsnej adrenalin a dost casto nechapu, jak se vejdu mezi 2 auta :D Skoda jen nekterych spatnych mist, kde tahle rychlost (v podstate na rovince) = jiste vybourani.
Jinak je stranda si to drtit po okresce 130 s tezkym nakladem a narazit na zeleznicni prejezd :D Pouzivam mod 1.5 s upravenou fyzikou a po tom kratkem letu vzduchem jsem se citil jak na lodi :D
Kazdopadne jet vic jak 130 uz je drsnej adrenalin a dost casto nechapu, jak se vejdu mezi 2 auta :D Skoda jen nekterych spatnych mist, kde tahle rychlost (v podstate na rovince) = jiste vybourani.
Škoda, že můj volant je už úplně kantáre po těch desetitisících kilometrů, takže nefunguje už snad žádnej poťák na osy na 100%.
-> RadstaR: podle těch stránek truckgame.cz/ neni nic silnějšího
-> urbi: taky sem to skousel s volantem a je to pro me jeste horsi nez na sipkach :/
-> urbi: To je rukama. 

tak sem si připojil volant a zjistil sem,že to sním nebude ta správná volba

Je ve hre jeste nejakej vykonnejsi motor nez 750 HP u Valiantu ?

-> Vojťas: strasny zrut casu to je...ale na druhej strane, najlepsie je aj tak manevrovanie a parkovanie, ta jazda je uz nudna no...
Doprčič láká mě to ale nemám na to kompatibilní stroj 

To musí pochopit

level 25?doprdele to se se mnou mladá rozejde jestli dojedu až tam

Poslední Scanie je od levelu 25, jen kvůli nejvýkonějššímu motoru - kup si jinou Topline R a motor si tam koupíš později
-> Lukyn742: ja cakam na scaniu R ale ta je od levelu 26, dovtedy sa uspokojim s manom V8 

Můj poznatek co se týče tříosého tahače je, že je odolnější proti smyku vlivem návěsu do jedničky - zhoršená manipulace mi nějak nevadí. Se svou tříosou Scanií se nemusím moc omezovat do zatáček - vyjímkou, ale je návěs s delší ojí (cisterna, jeden kontejner) - to se smeká jako divý. Řidiče najímám (momentálně jich mám 5-6) a časem začnou vydělávat i přes 10 000,- za zakázku.
Vy gambláři, donutili jste mě to taky nainstalovat

tak bohužel vyházet kvalty nejde 

nevim jestli to pude ale skusim to

-> urbi: spíš půl kvaltů vyházet :-D
jestli by měl někdo zájem tak můžu poradit jak upravit převodové poměry u převodovek v této hře

Bývalý kamion
-> Enggik: Tak vyndej kolečko z cédéromky.
A takový letadla tam nemají. Třeba ale někdo udělá aviatickej mód. :)

myschaak AZNP K.Hora 11.11.12 13:15:56 napsal:
ty to hraješ celej tejden voe)))
no právě
A po práci hned za komp, ne? Ale já musím mít taky nějaký povinný přestávky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
jedině pokud se tam dá nahrát nějakej pořádnej truck typu A31
*3*
ty to hraješ celej tejden voe)))
no právě

-> WMA - navigátor :): jo ták)
-> Enggik: ty to hraješ celej tejden voe)))

-> WMA - navigátor :): jo ták)
-> Enggik: ty to hraješ celej tejden voe)))
-> Enggik: Nedělej žábu a začni... 

-> myschaak AZNP K.Hora:
Když vás tady tak pozoruju, tak bych začal hrát taky, ale něco mi stále říká nee

Když vás tady tak pozoruju, tak bych začal hrát taky, ale něco mi stále říká nee

-> myschaak AZNP K.Hora: nefot to mobilem, priste zmackni F10 a budes mit "fotku" v dokumentech. Jen takovej zlepsovak kterej mi tady taky poradili
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to si teda pomůžeš. 

-> Enggik: jsou to jebky...příště jdu do Stralise

je to tam...:))) novy stroj s napisom V8 a ziadny fake :D
Enggik 10.11.12 20:47:18 napsal:
→ myschaak AZNP K.Hora: Dostáváš u mne malé
bezvýznamné plus
, za výběr vozu 
známá věta 
→ myschaak AZNP K.Hora: Dostáváš u mne malé
bezvýznamné plus

-> myschaak AZNP K.Hora: Dostáváš u mne malé bezvýznamné plus
, za výběr vozu