skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jen tak: brno - práce?
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 16.05.2012 do 01.06.2012, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
07:27:22
01.06.2012
01.06.2012

WMA - navigátor :)
-> Peťa Klíč: Tak to je parada, vypada to na firmu s normalnima sefama :)
22:36:21
31.05.2012
31.05.2012

OndraKrupi
-> Peťa Klíč:

22:16:41
31.05.2012
31.05.2012

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
firma přes výrobu servis montáž a kalibraci elektrických vah, včetně silničních, takže příležitostné výjezdy do pivovarů apod
oni se mnou vlastně ani nedělali pohovor, pokecali sme na téma "starodávné audiosoupravy" pak mi prolezli auto odzhora dolů
pak řekli támhle v tý dílně si můžete cokoliv na to auto udělat
a pak mi řekli tak dejte teda vědět jestli toho prvního můžete

oni se mnou vlastně ani nedělali pohovor, pokecali sme na téma "starodávné audiosoupravy" pak mi prolezli auto odzhora dolů
pak řekli támhle v tý dílně si můžete cokoliv na to auto udělat
a pak mi řekli tak dejte teda vědět jestli toho prvního můžete

21:49:39
31.05.2012
31.05.2012

tunerlada
-> Peťa Klíč: a zaměstnání ?
21:47:13
31.05.2012
31.05.2012

tak.. zejtra jdu k novýmu zaměstnavateli první den..
00:14:10
17.05.2012
17.05.2012

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Peťa Klíč 16.05.12 18:01:24 napsal:
→ Mr_Kubas: to je můj hendikep, já jsem moc hodný člověk na to, abych někoho nadžusoval na koupi čehokoliv
Jo přesně to je taky můj problém... právě proto jsem všechny takové nabídky slibující nadprůměrné výdělky odmítl.
Taky jsem si vždycky říkal, že bych nechtěl skončit v kolbence... no a už přes rok jsem tam. Nijak si v tom nelibuju, má to spousty mínusů, ale taky plusy jako je stálá práce u perspektivního zaměstnavatele s jistotou do budoucna a poměrně slušný peníze, což jen tak někde v dnešní době nenajdeš.
→ Mr_Kubas: to je můj hendikep, já jsem moc hodný člověk na to, abych někoho nadžusoval na koupi čehokoliv

Taky jsem si vždycky říkal, že bych nechtěl skončit v kolbence... no a už přes rok jsem tam. Nijak si v tom nelibuju, má to spousty mínusů, ale taky plusy jako je stálá práce u perspektivního zaměstnavatele s jistotou do budoucna a poměrně slušný peníze, což jen tak někde v dnešní době nenajdeš.
23:06:54
16.05.2012
16.05.2012

Mr_Kubas
-> Peťa Klíč: Já bych na tohle taky neměl koule
Ale na kámoše, co prodává hrnce důchodcům to asi nemá.. Nákupka za sadu 3k z Polska a prodává za 30k jako špičku na trhu.............

18:01:24
16.05.2012
16.05.2012

-> Mr_Kubas: to je můj hendikep, já jsem moc hodný člověk na to, abych někoho nadžusoval na koupi čehokoliv 

17:08:12
16.05.2012
16.05.2012

Mr_Kubas
-> Peťa Klíč: Těsně vedle, jsou to Auto ESA
Tak nástupní plat měl 25k a druhej měsíc 15 + provize, tak jsem zvědavej kolik bude mít průměr.. On se jako prodejce živí odjakživa, takže mu to problém nedělá a vydělá si tak slušně 

16:23:20
16.05.2012
16.05.2012

-> Mr_Kubas: je mi to jasné, áááčka...... žejo? mně by asi nevadilo prodávat v autobazaru, ale co se týče áááček tam razej ten přístup: prodej komukoliv cokoliv, ikdyby to bylo rezem nasáklý před rozsypáním, hlavně aby zaplatil a odjel, žejo? přesně na tohle bych asi neměl žaludek 

15:51:08
16.05.2012
16.05.2012

Mr_Kubas
-> Peťa Klíč: Teď švára zkouší prodejce aut v autobazaru, kde dělá i takovou tu administrativu, jak popisuješ. Ale předpokládám, že tohle nechceš, tak je to spíš takovej nástřel kdyby náhodou. Peníze tam nemá špatný a maj i motivační soutěže, kde vítěz dostane iPad a pod.... A ani se neptej, jakej autobazar, páč by mě tu všichni sjeli
Ale co, pokud dobře platěj a seš mezi autama..

15:00:45
16.05.2012
16.05.2012

D2D = door to door = ode dveří ke dveřím, pouliční prodej, takovej ten týpek co nosí důchodcům smlouvy na levnější elektriku apod.
No takhle, já už dělal spoustu různejch zajímavejch věcí..
od toho týpka se šuplerou co rozděluje výrobky na zmetky a na zmetky co by mohly fungovat, přes toho týpka s brašnou nářadí co bez přestávky lítá od jedný pokažený věci ke druhý (to je ta píča) až po toho týpka, co vysvětluje lidem že jsou kreténi (zákaznická podpora) kde strašim teď
Strašně se mi líbí jak je inzerce práce plná těch podvodných MLM a D2D, třeba když jsem byl na prezentaci, kde se mělo jednat o "obsluhu internetového obchodu" a vylezlo z toho starý dobrý herbalive
teda od jistý doby když vidím nabídku rachoty tak si ji prověřím, jako oni když někde napíšou že má člověk dělat "kancelářské práce" za nadstandartní ohodnocení, říkám si tak coby ne, za nadstandartní ohodnocení budu třeba celej den kontrolovat faktury a opisovat je do počítače.. oni pak volaj že "tahle pozice" už je obsazena ale že bych mohl dělat "asistenta referenta bla bla prodej" a už jsme u toho chození ode dveřím ke dveřím a prodávání smluv na levnější plyn..
co se týká aut, taková správa vozového parku v nějaký firmě, tzn. přezouvat, dolejvat, vozit do servisu a na prohlídky, umejt, vysát atd. třeba
popř. kurýra dělat by mi nevadilo
no a nebo makat ve kšeftě kde se prodávaj ledničky nebo lustry, tendle styl
jo to abych objasnil co to tu vlastně píšu, prostě zkoušim jestli někdo o něčem takovym neví
No takhle, já už dělal spoustu různejch zajímavejch věcí..
od toho týpka se šuplerou co rozděluje výrobky na zmetky a na zmetky co by mohly fungovat, přes toho týpka s brašnou nářadí co bez přestávky lítá od jedný pokažený věci ke druhý (to je ta píča) až po toho týpka, co vysvětluje lidem že jsou kreténi (zákaznická podpora) kde strašim teď
Strašně se mi líbí jak je inzerce práce plná těch podvodných MLM a D2D, třeba když jsem byl na prezentaci, kde se mělo jednat o "obsluhu internetového obchodu" a vylezlo z toho starý dobrý herbalive

teda od jistý doby když vidím nabídku rachoty tak si ji prověřím, jako oni když někde napíšou že má člověk dělat "kancelářské práce" za nadstandartní ohodnocení, říkám si tak coby ne, za nadstandartní ohodnocení budu třeba celej den kontrolovat faktury a opisovat je do počítače.. oni pak volaj že "tahle pozice" už je obsazena ale že bych mohl dělat "asistenta referenta bla bla prodej" a už jsme u toho chození ode dveřím ke dveřím a prodávání smluv na levnější plyn..
co se týká aut, taková správa vozového parku v nějaký firmě, tzn. přezouvat, dolejvat, vozit do servisu a na prohlídky, umejt, vysát atd. třeba
popř. kurýra dělat by mi nevadilo
no a nebo makat ve kšeftě kde se prodávaj ledničky nebo lustry, tendle styl
jo to abych objasnil co to tu vlastně píšu, prostě zkoušim jestli někdo o něčem takovym neví

09:32:14
16.05.2012
16.05.2012

-> Karel.: Náhodou, hodně pěkná ta blondýna. 

09:29:30
16.05.2012
16.05.2012

ZdeněkH - zrušená registrace
Tak to chápu že nechce -> Peťa Klíč: dělat

09:28:02
16.05.2012
16.05.2012

Karel.
09:25:30
16.05.2012
16.05.2012

MATTESS
znám jen MLM - multi level marketing. To D2D bude něco podobného (?)
09:21:33
16.05.2012
16.05.2012

ZdeněkH - zrušená registrace
Já byl letos rád i za to, že mě vzali do fabriky. Pravda nejsem u pásu (fuj).
Ty zkratky mě taky zajímají co to vůbec je
Ty zkratky mě taky zajímají co to vůbec je
08:50:46
16.05.2012
16.05.2012

-> Peťa Klíč: Kdyby někdo o něčem zajímavým věděl, tak tam půjde nejdřív sám.
Co to je sakra zase za zkratky to MLM a D2D?
Dneska ani obor středního vzdělaání moc nerozhoduje (krom více specializovaných profesí) a zrovna v tomhle oboru mi přijde, že se práce hledá docela blbě. A ještě aby to bylo spojené s autama? Max na služebku a můžeš si ho cestou i opravit, firma bude ráda, že ušetří.
A ve fabrikách dělaj píči akorát tak v kanclu, tak to by ses neměl špatně.

Co to je sakra zase za zkratky to MLM a D2D?
Dneska ani obor středního vzdělaání moc nerozhoduje (krom více specializovaných profesí) a zrovna v tomhle oboru mi přijde, že se práce hledá docela blbě. A ještě aby to bylo spojené s autama? Max na služebku a můžeš si ho cestou i opravit, firma bude ráda, že ušetří.

A ve fabrikách dělaj píči akorát tak v kanclu, tak to by ses neměl špatně.

00:49:53
16.05.2012
16.05.2012

ale jen kdyby někdo věděl o něčem hezkým, nechci žádnej off topic!
jen ne nějaký MLM nebo D2D a už vůbec né Telesalles
původně jsem elektrotechnik (silno i slabo, SPŠ)
rád bych se pracovně motal třeba i kolem aut, no nebo v nějakym specializovanym kšeftě bych mohl, nebo něco tak, hlavně ne dělat píču ve fabrice
a to já jen tak, kdyby někdo věděl o něčem zajímavým
jen ne nějaký MLM nebo D2D a už vůbec né Telesalles

původně jsem elektrotechnik (silno i slabo, SPŠ)
rád bych se pracovně motal třeba i kolem aut, no nebo v nějakym specializovanym kšeftě bych mohl, nebo něco tak, hlavně ne dělat píču ve fabrice

a to já jen tak, kdyby někdo věděl o něčem zajímavým