skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jake auto do 150tis?
prohledat
1993 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 22.01.2012 do 13.03.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> palinator 31.03.18 18:23:58: pozor, AZD je uplne jinej motor. To je klasickej 16V s remenem. Vypada stejne jako 1.4 16V
-> Milan 136:
Jede to slušně, ale co jsem měl čest v Boře (AZD), tak až nad 4000 otáček, níž zdechlina.
-> MerHanz:
Kdybys potřeboval, tak na kluka z Dobrušky co dělá Fordy ti můžu dát kontakt.
Jede to slušně, ale co jsem měl čest v Boře (AZD), tak až nad 4000 otáček, níž zdechlina.
-> MerHanz:
Kdybys potřeboval, tak na kluka z Dobrušky co dělá Fordy ti můžu dát kontakt.
-> MerHanz 31.03.18 15:51:28: ja mohu rict neco jen k ty Fabce. Je to 16V a hlavne je to MPI, takze tam nehrozi problemy spojeny s primym vstrikem. Zavady zadny zasadni, rozvody jsou retez a ten jeste drzel v pohode.
Jede to slusne, proti osmiventilu 1.6.
Do toho bych klidne sel
Jede to slusne, proti osmiventilu 1.6.
Do toho bych klidne sel
Tak jo ... už je tu snad klid po válce, oba tábory se pobily. A snad tu ostalo pár těch co ještě žijou
. Inu pokud další
. Má někdo nějaký zkušenosti s fordama ?? Konkrétně Focus II po plastice a jeho benzínový motory. Líbí se mi ten dvoulitr, ale ty skoro nejsou, takže asi 1,6 ve starší verzi ??? Jak je to náročný na servis a tak. Případně jako varianta i když menší by byla Fabie II combi a 1,6 16v . Ten motor taky neznám, tak jestli někdo má nějaký poznatky ????

-> Chali: no vidíš a já sem rád že do tej felicie sedačky vubec nějaký montovali že tam není dřevěná lavice a celkem si toho vážím 

Kolega má v autě kožený sedačky. Bral bych je všema deseti... Já mám látkový, a "trpím"
Tyhle zabomyší války. :-D
Ale osobně bych kůži nechtěl. Ať vyhřívanou/ventilovanou.. . Jenom prostě proto, že se mi to nelíbí. To že v kůži bejvaj většinou líp tvarovaný sedačky (zkuste někdo sehnat látkový RSo na O1 - o jednom novým vím, ale neprodá ho ani za zlatý prase) je fakt. Ale zase všecho a za jakoukoli cenu mít nemusím.
Ale osobně bych kůži nechtěl. Ať vyhřívanou/ventilovanou.. . Jenom prostě proto, že se mi to nelíbí. To že v kůži bejvaj většinou líp tvarovaný sedačky (zkuste někdo sehnat látkový RSo na O1 - o jednom novým vím, ale neprodá ho ani za zlatý prase) je fakt. Ale zase všecho a za jakoukoli cenu mít nemusím.
-> Tomaso435 29.03.18 20:35:16: a to zas na bezny jezdeni daleko radsi trabanta nez 100/120 

-> Tomaso435: Všichni ne,třeba moje poslední auto v kůži byl Forman před 5-ti rokama
Teď už mám všechno jen v látce nebo GLX semiš

Teď už mám všechno jen v látce nebo GLX semiš

tyvoe vy ste všichni zmlsaný
trabanta na vás 

-> dragon_cb_cz: JJ, auto bez vyhrejvanejch seslí bych nechtěl ani omylem, velmi příjemná věc.
-> Tuner#2: No kalhoty jsem měl samozřejmě taky
Shodou okolností stejného typu... a pochopitelně, že na první dotek to sedadlo je studený, ale to je i látkový... ale než jsem vyjel těch pár desítek metrů z ulice, tak jsem o tom ani nevěděl, za pár stovek metrů už to naopak krásně hřeje... pálení kulek se rozhodně nekoná, ten výhřev se automaticky reguluje a ani na ten nejvyšší stupeň to není nepříjemné. A já osobně teda spíš než výhřev sedáku oceňuju vyhřívání opěráku, v oblasti bederní páteře (která u mě jakožto kancelářský krysy dostává docela zabrat) je to prostě příjemný 

-> dragon_cb_cz 29.03.18 10:22:03: Dneska ráno jsi sednul do auta v tričku na kůži a nebyla tě zima jo??? No tak teď o té karkulce a nebo bydlíš na zcela jiné planetě. Já teda doteď nosím manžestráky právě pro ten pocit ranního sezení v autě a není mě to na látce nepřijemné ani bez nějakého nesmyslného výhřevu co pálí kulky i při teplotách výrazně pod nulou... Na kůži zcela nemožné...
-> saskyn2 29.03.18 13:46:11: Mě nevadí, že je stará, mě se prostě nelíbí - ta divná "vlna" mi vadila i v O1, stejně jako třeba v kolegovo Opelnici (Omega) - její designovou funkci jsem nikdy nepochopil.
-> Nwkt: nemam origo :D takze to tam jen ukazuje symboly kdyz se neco rozbije nebo dojde voda v ostrikovacich :D :D
-> Zeke-ten šestý: Máš vypnutý rádio? 

-> Nwkt 29.03.18 10:18:16: Náhodou už tam je 
Jinak palubka me neuráží, není to žádnej moderní desing ale co už, alespoň se neloupe barva z ovladacich prvku jako třeba v OII

Jinak palubka me neuráží, není to žádnej moderní desing ale co už, alespoň se neloupe barva z ovladacich prvku jako třeba v OII

-> havlik: jak píšu o pár řádků níž. Po 30 km pořád studěla (poslední zkušenost)
-> MerHanz: NE! Teď tu řešíme důležitější věci
Musíš počkat a potom se dozvíš co si můžeš koupit za sedačky
-> saskyn2: Ale comfort/trend sedadla jsou jinak tvarovaný ne

-> saskyn2: Ale comfort/trend sedadla jsou jinak tvarovaný ne

Co se malinko vrátit k podstatě dotazu? 

Mě se líbí jak tady každej bojuje za to svoje
Já mám v jednom autě alcantaru a v druhým hadr, sedačky jsou oboje stejně tvarovaný a na sezení je to šumák, příjemný je oboje. Ale klidně bych šel i do kůže, v zimě chodím oblečený, takže není důvod abych si sedal v kratasech na studenou kůži
. Výhoda kůže je její jednoduchá údržba a co si budeme povídat hlavně to jak to vypadá. Něco jako když si dám alu místo plecháčů...

-> dragon_cb_cz 29.03.18 10:24:29: Tak ona je ta palubka taky z roku 1996, třeba saby co tady chválíš měli palubky jak z minulýho tisíciletí až do konce výroby.

-> suri 29.03.18 08:27:59: ten keetec ma jednu vyhodu, je resenej jako zadni sklo, takze kdyz se prerusi nekde, tak hreje zbytek, to dratek u octavy je v serii a dokonce v serii je sedak a operak, ja mel operak ok, ale sedak byl prerusenej, tak jsem to jen smotal, zapajel a pichnul do molitanu :) napred jsem si toho nevsiml a sedak samotnej jsem zkusil primo na 12 V a hned mi bylo jasne, ze takhle tavit by se to nemelo :)
-> MATTESS: a ta kůže ne?
-> Nwkt: je, ale ta látka se od sedícího časem "zahřeje"
-> suri: :kolik měříš/vážíš že jsou ti dynamic malé?
-> Milan 136: dynamicy sú krásne a sám som ich chcel , ale viem že by mi dlho nevydržali
ono je to o tom ako kto nastupuje a vystupuje , ja som obrovský a airbag po 97tis km zlomený nemám , ako 90% Octavii 2
ono je to o tom ako kto nastupuje a vystupuje , ja som obrovský a airbag po 97tis km zlomený nemám , ako 90% Octavii 2
-> MATTESS: Ono to je dost na nic i u látky, když venku mrzne a je sedačky promrzlá
-> dragon_cb_cz: dnes jsem vyjel a na látkových sedačkách jsem výhřev vypnul po 400m zcela...
Pak je dost na nic, když u kůže přestane vyhřívání fungovat. Loni chtěl kolega P508, ale právě u spolujezdce výhřev nešel. Zadek mi dost nepříjemně studěl celou zkušební jízdu
Pak je dost na nic, když u kůže přestane vyhřívání fungovat. Loni chtěl kolega P508, ale právě u spolujezdce výhřev nešel. Zadek mi dost nepříjemně studěl celou zkušební jízdu
-> Nwkt: Přístrojovka je mi šumák, palubka je hnusná...
Jinak k tématu "kůže studí" - dneska ráno jsem nasedal do auta (stojícího celou noc venku) v tričku, než jsem vyjel z ulice tak o nějakém "studí" nemohla být řeč a po dvou km už jsem stahoval výhřev na minimum...
-> dragon_cb_cz: Tvar palubky normální je, akorát mu chybí maxidot

-> Zeke-ten šestý 29.03.18 08:19:11: Hezký, to bych asi mohl... ještě nějakej normální tvar palubky a bylo by to cajk 

Ja jsem treba s myma dynamic sedadly spokojen. Jsou teda dost uzka, na me akorat. Nejakej cunik by je asi rozsedel. Celokuzi bych nechtel, duvody stejne jako Tuner. Za tech 10 let v praci jsem s nejakyma autama uz neco najel a nee, dekuji.
Jinak ted jsem najel za dva dny 650 km v O3 social bez bederky a zada teda dost trpely. Ty sedacky jsou katastrofa
Jinak ted jsem najel za dva dny 650 km v O3 social bez bederky a zada teda dost trpely. Ty sedacky jsou katastrofa
-> Jarda: ja mám len dvojpolohové a zapnuté priamo na silnejší stupeň , ale vravím ešte som na tom nejazdil ... no niečo také
-> Jarda: No, musíš brát, že jsme se naposledy pořádně viděli kdy? Před 12 rokama když jsi mi vyvařoval 105tku? Tenkrát jsem měl cca o 20 kg méně. Jinak jsme se pak už je letmo potkávali a vhodně zvolené oblečení umí dost zamaskovat 

-> dragon_cb_cz 28.03.18 22:09:48: Passata rok 2004, když jsem ho kupoval chtěl jsem přímo tuhle výbavu s těmahle sedačkama

-> suri 29.03.18 07:37:55: skoda-virt.cz/cz/.../1161
7-jarda-felicia-1-6 4. foto ten ovladac...
-> charon 29.03.18 07:42:44: bych nerekl, ze mas nad 100kg
-> charon 29.03.18 07:42:44: bych nerekl, ze mas nad 100kg

-> Jarda: To že se nevejdeš do sportovní sedačky je blud - v E30 jsem mel origo Sportsitze a se svejma 115 kg jsem tam pasoval uplne presne. Takze jde jen o konstrukci sedacky.
V E30 jsem mival pri delsich (200 km v tahu a vic) cestach problem spis tim, ze jsem dostaval krece do nohou, ale je to tim, ze od bouracky na motorce mam jednu nohu kapku pochroumanou
V E30 jsem mival pri delsich (200 km v tahu a vic) cestach problem spis tim, ze jsem dostaval krece do nohou, ale je to tim, ze od bouracky na motorce mam jednu nohu kapku pochroumanou
-> suri 29.03.18 07:37:55: taky keetec s elektronickou jednotkou - 3 stupnove

-> Jarda: aké máš výhrevy? ja som tam dal carbon keetec a hreje to do minúty rýchlejšie ako Oct
-> Pavel P@nkáč: ja by som už dnes tiež kúpil nové auto , škoda že takú konfiguráciu škodovka nemá , 1,8TSI 4x4 manuál -> dragon_cb_cz: táto béžová je bez problému , čístí sa to OK , spodok je čierny
sedacky :) ja v octe sedim L nohou na zeleze a kdyz uz me to tlaci, tak ji nadzvednu, vse je resitelne, jen si s tim umet poradit
jsem rad hlavne, ze jsem opravil vyhrev a ten dratek pali do zad uz po 1km narozdil od karbonu u feldy, tak po 5 km, takze ja jsem se sedackou spokojen a do nejake sportovni, by se mi stejne nevesel prdel :), ale RS v latce, jak poptaval StepaNoFun bych bral, kuzi, sedet na mrtvym zvireti teda nemusim, kozena jsem mel jen v MTX roa zelenym a dal jsem tam misto nich ze solitaire...

-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.03.18 23:04:06: to je právě blbá vzdálenost :-) Pak si tělo zvykne a v Mikulově jsem byl OK

-> Jirik_Tuňák1983 28.03.18 23:30:52: Chtěl jsem debatu po tvém postu jak potřebuješ zapadnout zadkem do sedačky odlehčit, ale ty jsi se toho zas chytnul za jiný konec a já jen odpovídal na to cos napsal.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.03.18 23:23:48: Očividně jsi ji stále neukončil. Nechceš zkusit prorazit v politice? Tam taky není problém něco říct a druhou větou to popřít. 

-> Jirik_Tuňák1983 28.03.18 23:21:59: Ne to nemám... Na předchozí straně jsem napsal svůj názor na kožené sedačky a debatu ukončil a jen se celý večer bavil...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.03.18 23:20:32: Pak máš paměť kratší než 1 webová stránka.
V kartotéce je zavřeno?