skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spotřeba vašeho auta?
prohledat
2995 příspěvků (zobrazeno 2501 až 2550) od 01.11.2011 do 22.07.2025, založil/a mark - zrušená registrace
-> iDawe: 6q?
-> iDawe:
Kolik jsi měl na Tohletu?
Kolik jsi měl na Tohletu?
Tak já dlouhodobě OI 1,9TDi 96kW podíl 50/50 cca 4000km.. výsledek 5,8.. spokojenost.. styl všelijakej 

-> Majki88: Jeste k tomu zazracnymu Getzu - vypada to korejskym soudruhum se podaril vyjimecnej kousek, kterej kombinuje brutalni premerovani pocitace ujetych km a s hooodne optimistickym rychlomerem. Ono totiz 6,5 za danych podminek je takrka nemozny ani s 2.0 turbodehtem, kterej k tomu ma vykon a vhodny zprevodovani - na rozdil od bzucitka, ktery vresti na dalnici v 5000 rpm ;-) Kazdopadne to obohatilo moji sbirku spotrebovy latiny :-)
10,9 dle PP hmm nějak začínám jezdit agresivněji ještě před týdnem tam bylo 10,3
-> Majki88: njn -> haso: netuším ale zrejme hej , toto sú tie čo chodia G4Security s peniazmi , pancieráky ťažké , studenému tomu točia podlahu , sem tam kvapne vstrek a prepáli piest , potom ide polomotor ... sem tam sa rozsype ten rozvod cez prevod
-> suri: to v žádném připádě nezastavám se ho je to nehorazná mrdka... v servise skoro furt... ložiska, čepy, spojka, třetí kable k svíčkam... nalitane 106 tkm prostě hnus
-> suri: ked si na tom nieco odmakal... nevis jak to je, ked brzdis za pomoci tempomatu, svietia tomu brzdove svetla?
-> Majki88: tak si kúp getza no
-> suri: real, zavádím to do compu...
-> Majki88: a je to reál či len jeho kecy?
-> suri: jezdí s ním kolega a má skoro porád pedál na podlaze... jeho styl jizdy je brutální...
-> haso: ja som sa na tom niečo namakal , ale na pancierovom a 2,5Tdi
-> suri: treba mat na haku, ked sa to pokazi, zavola sa odtah a hotovo, plati firma
a bolo to uz naburane na predok, je to opravene, daktore veci nelicuju, veci skripu, vovnutri strasne pocut hluk od valenia pneumatik a radio hra jak z plechovej krabice
ale sedi sa vtom pohodlne

a bolo to uz naburane na predok, je to opravene, daktore veci nelicuju, veci skripu, vovnutri strasne pocut hluk od valenia pneumatik a radio hra jak z plechovej krabice
ale sedi sa vtom pohodlne

-> Majki88: to pochopíš , spotreba je najväčšia pri záťaži a rozbiehaní v meste , vtedy dáš veľkú energiu na zrýchlenie , na dialnici to je rozbehnuté a len to udržuješ
-> haso: fuj transporter , to auto z duše nemôžem
služebák hyundai getz 1,1 (nakladní automobil!!) 90% dálnice, 160km/h cela dalnice... pul tuny v kufru a 6,5 litru.... NECHÁPU!!!
T5 r.v 2011 2.0 TDi , priemerka 9.0 (podla PP), nalozeny...80% dialnica, 20% mimo...rychlost 130-160 (dla GPS)
lepsie nez minuly rok ta ista trasa, vtedy to slo za 11
lepsie nez minuly rok ta ista trasa, vtedy to slo za 11

-> Majki88: znám , tiež to chovám
-> suri: ted už se na nadrž dostanu na 7,5l/100km ale první 4 taknováno vylo 10,5l pak 9,8 a postupne dolu. jo a gumy 175 udelaly pul litru
-> Majki88: no to je reál spotreba
fela 1.3 MPi dlouhodobá - od 25.1.2012 (co jsem začal měřit) 8tkm najeto a 8,014l/100km
-> Jirik_Tuňák: abys nebyl za vola :D
-> Jirik_Tuňák: s tím v kartě
felicia 1.6
ale přiznám se že jsem to extra nehonil, rychlost max do 130 jinak "průměrná" 120
edit. jinak že se teda ozívá ten pravej
-> Jirik_Tuňák 19.07.12 18:35:18:

ale přiznám se že jsem to extra nehonil, rychlost max do 130 jinak "průměrná" 120
edit. jinak že se teda ozívá ten pravej

-> Tommyk 19.07.12 21:11:26: Pište i s jakejma autama. Nejsme čuchací psi. 

Cesta Brno-Louny v průměru za 6.5l/100 km.
což jde
což jde
-> suri 19.07.12 18:52:04: Já vím, že je zde sci-fi koutek
. Díky za upozornění. 

Mě to žere i trávu okolo silnice. Vyrážím z Prahy do Mostu na okruh a mám plnou , v Mostě 2x okruh a cesta domů a konci dálnice před Prahou u Zdib musím tankovat neboť svítí hladové oko. Počítám že, tak 15l a vejš . No na ježdění do práce to není.

-> Jirik_Tuňák: -> Matthes, záškodník z TechWebu: po rovine budikovejch 90, do kopce to nejelo,,, obcas i 50
pocital sem to podle toho co sem dotankoval a je to prepocet na 100km ne na tech 140 musim dopsat

-> ZdeněkH: jj...víc jak 250l za den jsem s žádnou mašinou za den nesdělal

-> peter l: zvláštní já mam s 66kw 5,8 

Dlouhodobá spotřeba dle tankování (2000 ujetých km) se Škóda 120 mezi 7,5 - 8 litry. Je v tom započítáno i zimní blbnutí a vzhledem k tomu že jsem vyjezdil asi 3/4 nádrže, tak to nemá zas až tak malej vliv. Cesta na Pohofest a zpět mi vychází okolo 6 l/100, ale to jsem jel furt na pětku cca 70-80 km/h za Felicií. Níž už to snad nešlo. I když přímo na sraze jsem jí taky trochu potrápil.
-> myschaak AZNP K.Hora: no že to jde.
Přece musíme chudáky čerpadláře nějak živit
Přece musíme chudáky čerpadláře nějak živit
pásové rypadlo bobcat 442 4/hod)
srabi. Omega 3,0 automat, kombi a jezdím teď hodně mírně za 11,8l
Moja spotreba:
Golf tdi 81kw-priemer 4,7l nafty
Astra 1.6 55kw-motor-zniz.hlava,les tene a zlic.kanaly,svody,sanie,c hip-cca 70kw dlhodoby priemer 7,2
Cervena skodovka od 8litrov hore

Golf tdi 81kw-priemer 4,7l nafty
Astra 1.6 55kw-motor-zniz.hlava,les tene a zlic.kanaly,svody,sanie,c hip-cca 70kw dlhodoby priemer 7,2
Cervena skodovka od 8litrov hore

-> jok3r: A prumerna rychlost byla jaka prosimte?
-> Jirik_Tuňák: ale s takovou nadspotrebou tu nezapadneš , to by ti na tej trase malo tak do 3L :D
-> jok3r 19.07.12 18:39:00: To musí bejt Krkonooše v Holandsku, ne? 

felda kombi 50kW jednobod, utahana po dedoj jaxviň
s plnym kufrem a vlekem, ve dvou lidech, trasa 150km a prumerna 6,82
s plnym kufrem, kolama na strese, ve dvou lidech, trasa stejná a prumer 6,44
trasa byla z HK do Vitkovic v krkonosich a zpet
edit: zapomnel sem napsat ze to je prepocitany na l/100km

s plnym kufrem a vlekem, ve dvou lidech, trasa 150km a prumerna 6,82
s plnym kufrem, kolama na strese, ve dvou lidech, trasa stejná a prumer 6,44
trasa byla z HK do Vitkovic v krkonosich a zpet
edit: zapomnel sem napsat ze to je prepocitany na l/100km
Ted na okreskach, stoupani, hodne zatacek, vesnic tri prdele, bloudeni na objizdkach, za 6 litru. Zadna kolenovrtska jizda, ale bezna rychlost do 100 km/h s normalni akceleraci. Spokojenost na to jaka je to krabicka.
-> stodvacet: A jedná se o skutečnou spotřebu paliva a nebo údaj palubního počítače?
-> Tomaso435: zrovna toto ide slušne a má pekný prejav , a nevyzerá byť tak naoko poddimenzované ako citigo ale čas ukáže
na favorit v plyne nemá v tomto smere nič
na favorit v plyne nemá v tomto smere nič
-> suri: tak tim padem mi muže citigo trhnout nohou. co má 3 hrnky není motor :D
-> Tomaso435: 3 valec , ale s htp nemajú spoločné okrem počtu valcov nič , ja myslím že tie ceny sú také ako sa čakalo , konkurencia moc nižšie tiež nie je .
-> suri: tak lpg citigo bych klidně bral.. ale né za tu nesmyslnou cenu . ty motory to je normální 4 vílec? nebo luxusní htp ?
-> Tomaso435: pokiaľ viem tak bude aj lpg aj cng aj elektro citigo , akože počin to nie je zlý , moja kategoria - veľkosti a tvaru karosérie auta to nie je , ale vedel by som si to do veľkého mesta predstaviť ..
-> suri: že by konečně začali pokračovat v trendu favorita a šli se spotřebou dolu? teda pokud se nevstoupí zase někam a všechno se to neposere....
-> Tomaso435: tolik co favorit , a motory mpi 44 a 55kw