Dobra alebo zlá kúpa ? neviem

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 29.09.2011 do 29.09.2011, založil/a mereksk
řadit dle data
22:19:14
29.09.2011
Hurdis
-> Jožynek : Tak co som rehrál? Čo si dával do stavky? Nič? Ok mám stále mám ho*no. 1

-> mereksk: V pohodě, nějak se tím prokoušeme.

Plechy sú prvovýrobné.

Nejsou lepší než druhovýroba ze stejných forem od Autodemotu, rozdíl je pouze u neostrosti rubových hran, který je způsoben opotřebením starých forem. U eMka je to dle mého názoru a fyzického zkoumání značně lepší než u užovek. Nicméně na funkci to nemá vliv. pasování na auto je stále stejná fuška.

Nějaké staré zásoby z let 90tých původem PL, Turek a pod neřeším, tenhle výkřik je snad dnes pasé a doufám, že na něj teď nejde moc narazit.

Povrchovou úpravou myslím zadáním do linky firmy zabývající se povrchovou úpravou kovů. Zde lze zajistit chemické odlakování staré základovky (nebo starých laků u použitých dílů) a nanesením nadstardartní povrchové úpravy máčením (kataforeza) nebo pokovením (galvanicky). S pozinkováním karosářských dílů zkušenosti nemám, jinak konstrukční díly zadávám na pozink do Wieglu.

Pro díly na karoserie volím kataforezu se zvětšenou vrstvou danou vícenásobným ponořením. Zprostředkovává třetí osoba, cena kolem 100 korun za díl. (Sám nezajišťuji, nepište. pozn.)
upraveno 1x, naposled 29.09.2011 22:21:15
21:56:30
29.09.2011
mereksk
No nie tabuľky ale tie plastové nápisy ŠKODA alebo aj ŠKODA130 atď proste tie okrasné plastové nápisy na prednú plastovú masku.

HURDIS : prepáč za krkolomne napísaní príspevok no neviem čo skôr, riešim toľko vecí že zabúdam na správne výrazy a hlavou mi beží toľko toho že píšem čo mi napadne takže sa ospravedlňujem za šifrované správy 3 . No tu tvoju poslednú vetu som akosi nepochopil no nevadí ti si mal zrejme z lúštením mojich príspevkov viac práce 36 . Takže tie plechy su podla vás určite prvovýroba ? sú lepšie ako nejaká druhovýroba ? keď áno tak prečo ? A akú chem úpravu máš na mysli ?
19:29:04
29.09.2011
Hurdis
-> Jožynek : Jelikož jsem rozluštil šifrovaný kod pisatele, vsázím na katalog ND staršího data, tj. 105-130. Ten s modrým proužkem kolem desek.

Kurz 3:1?
19:22:46
29.09.2011
Jožynek
-> mereksk: Tabuľky Škoda? to je čo?
18:39:59
29.09.2011
Hurdis
-> mereksk: To jsou prvovýrobky. Pokud to užiješ, tak kup. Cena je dobrá.

Osobně bych si ty díly vzal a dovezl na chem. úpravu. Ovšem ne všude je samozřejmě ta možnost.
18:29:37
29.09.2011
mereksk
18:29:27
29.09.2011
mereksk
18:29:08
29.09.2011
mereksk
fotene mobilom. A kvalita foto nič moc nejako mi to blbne pri nahravani na web
zvětšit Dobra alebo zlá kúpa ? neviem - obrázek od mereksk vložen 29.09.2011 18:29:08
18:09:58
29.09.2011
mereksk
Tak drobnosti som myslel maličkosti ako tabulky škoda, remen,rôzne hadičky, sada pružiniek do zadných bŕzd,palce do rozdelovača, kondík na rozdelovač, ramienko, lapač vzduchu na prednu kapotu, čierne puklice škoda, vnútorný speták taký vypuklý ( panoráma alebo čo ), membrána AC pumpy, sada tesnení pod karbec-acpumpu-výfuk a tak ďalej podotýkam že všetko nové alebo zánovné. A áno myslel som na Mku. Plechy máju na sebe nejakú sivú farbu a zaprášené nálepky škoda a nejaké čísla čísla písmom pripominajúce 90 roky. Vlnky som si nevšimol no určite sú nepoužité to vidno. A tie plechy - P kapsy a horní lemy podběhů som mal na mysli len nevedel som ako sa to volá. cena spolu 70 eur (L+P blatník predný, L+P prahy, L+P tie P kapsy, L+p horné lemy podbehou ( zrejme) , zadné čelo, + hore popísane drobnosti )
upraveno 1x, naposled 29.09.2011 18:31:12
16:54:52
29.09.2011
Hurdis
-> mereksk: Moc dobře jsi to nepopsal, předpokládám tedy plechařinu na eMko, drobné plechy budou asi P kapsy a horní lemy podběhů. Ostatní tak nějak jasné. "Drobnosti" se definují těžko, takže vynechám. Cena v přepočtu 100-120 Eur, dle skutečného stavu.

Prvovýrobu bys snad poznal. Jaká je povrchová úprava? Kataforeza? Základ? Rubové falce a hrany blatníků jsou rovné nebo zvlněné?

I případné použité díly s odstraněným lakem a hozené do forezy lze celkem rozeznat a nemusí to být ani na škodu. Sám mám připravené velmi pěkné díly na chemické odlakování a novou povrchovou úpravu. Ona foreza na přání a ta běžná je celkem rozdíl.
12:49:32
29.09.2011
Vojtisek
-> mereksk: Autodemont?
12:48:26
29.09.2011
mereksk
Zdravím mám možnosť kúpiť nové plechy CZ výroba možno že prvovýroba neviem. No Blatník L+P prah L+P zadne čelo a ešte plechy kde sa pripevnuje blatník a pár drobností , original puklice škoda atď za 70 eur . Smejete sa ? že čo to je za otázku ? no nemám prehlad o cenách tak sa pýtam nech nekúpim zbytočne draho , 4
Extreme Tyres