-> Kaprof: přesně, ted jsem nad tím přemejšlel - když je v lapačce tak je na 100% jistý že tam je...narozdíl, když se motá někde pod golmanem a ten třeba klóže za brankovou čáru.
tohle beru, ale to jak sekl Pletka někoho do koulí před bránou a nikdo to neviděl? jinak slávia dneska vyhrála a je zachráněná, 3-0, 3 100 diváků, Micka dal na hubu čuttovi, navíc vyhrála chéza...super....MB game over :)
-> Kaprof: navíc lapačka nebyla celá za čárou, on se bál, že jo tak udělal takový kejkle...vem si kolik brankářů dalo gol, ale kolika se podařilo schovat puk ve výstroji...je to kouzelník :D
-> Kaprof: já jsem vlastně jednou pardubicím "fandil"....kdy
ž se mě jeden ožralej chlap fandící tesle (po tom co slavia vyhrála v edenu) zeptal komu fandím tak jsem řekl pardubkám - to mi bylo tak 16 :)
-> j_j: Tak Hradec neměl prachy už od listopadu a Jindřichův Hradec byl mimo :o) To se postupovalo jedna básen.. Jste vlastně postoupili se Vsetínem onehdá :)
→ Mejot: jedině pardubice u hradce vid? nic jinýho
neexistuje…
A pak tu brečíš jak si vás dovolili spartani vysmát-dobře Vám tak pytložvejci :)..Nám je Mechov se svým pralesem u prdele ale třeba se ho jednou dočkáš jako soupeře v prvni kam odvěce patříte:)..Letos už jste měli našlápnuto slušně.. :o) Tvá potřeba být neustále zajimavým a hádat se je unavná ..:)
-> j_j: já? naštvanej? kde bych to vzal mě nemůže naštvat nějaká debata na netu neboj jenom prostě nechápu tohle chování lidí " hele těm se daří budu jim fandit je to ted in" tak tomu se divím
jak je naštvanej....ví, že pardubky nemají hokejově na Liberec :) neřekl jsem že ho nemáte rádi,ale nechápu proč nesledovat play off,když vypadne tvůj tým...
-> Mejot: tak jasně že fandím Slávii, ale že bych se na play off chtěl koukat nezaujatě a nikomu nefandit to zase ne - přece každej normální člověk někomu fandí i když hrajou Kotěhulky s Mokropsama. Takže Liberec a Kometa.
ta poloamatérská liga je na hovno...půlka lidí to nehrála a tak je slušný nehrát do těla, když do někoho. kdo to hrál, zajedu, tak mi to chce hned oplácet ala ruce v xichtě :) ono zas neni špatný bejt malej, těžkej a rychlej :)