skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sčítání lidu
-> myschaak AZNP K.Hora: Ať si tě dohoní, když tě chtějí
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : za to chybějící č.p. ti hrozí těch 10tis. pokuty.-nemám zkoulaudováno tak ten barák tu ještě ani není

-> Hurdis: Jednou určitě... jde o to, jestli se toho dožijeme.
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak přesně za to chybějící č.p. ti hrozí těch 10tis. pokuty.

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak přesně za to chybějící č.p. ti hrozí těch 10tis. pokuty.
mě nic nepřišlo...asi to bude tim že nemáme čp ani schránku
ani tu vlastně nebydlim a na trvalým bydlišti jsem byl naposled na vánoce....to mr*ám

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Myslíš, že by mohli mít někdy taky takovou cenu, jako ty bílé propisovačky s nápisem Kuponová privatizace?
-> Don_pepe: Oni už k tomu nedávají tužku s obrázkem? Přece na to nebudu plýtvat vlastní. A už máš se slečnou domluvenou další schůzku? 

-> Hurdis: :o))) Vyplňovat to psacím, tak jsem ve velkém problému. :o))
... hned jak Pepe zvládl poslední písmenko tiskací abecedy. 

-> Don_pepe: odišla po dvoch hodinách... strapatá a spotená...
Tak už máme formulářek doma, donesla mi ho taková moc pohledná slečna sčítací komisařka, tak sem jí i ochotně otevřel a pozval ji dál
No na vyplnění si snad koupím i extra propisku, když je to taková vzácná událost...

No na vyplnění si snad koupím i extra propisku, když je to taková vzácná událost...
-> Alenka: Konečně srozumitelný návod. :o)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.03.11 13:07:37: Spíše bych řekl, že on to bude mít v životě těžký.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.03.11 13:07:37: Spíše bych řekl, že on to bude mít v životě těžký.
Pro vsechny, kteri hodlaji dotaznik poctive vyplnit, zde podrobny navod
-> necyklopedie.wikia.com/wi
ki/S%C4%8D%C3%ADt%C3%A1n%C
3%AD_lidu

Sem si prolezl ten jejich úžasný web, mimochodem zajímalo by mě, kolik stál, pač to je očividně Joomla šablona, ale k věci. Jako opodstatnění sčítání je uvedeno to, že je zákonem zakázáno spojovat údaje z jednotlivých databází bez souhlasu dané osoby. Pokud bych tedy podepsal ČSÚ papír o tom, že mohou využívat moje osobní údaje z různých databází v objemu shodném se sčítáním lidu, tak mi dají pokoj? Hej to je zase výmysl...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Takovýhle černobílých papírků si může každý doma vytisknout kolik chce a když to roznáší nějaký civilista, tak co si o tom jiného myslet? Tohle je fakt bordel...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mají to na pytel. Zkus zadat příjmení a vyhodí ti to jakési divné číslo s koncovkou co máš na papíru...

Mimochodem, když si vezmu tu jejich obálku a řeknu, že jsem to hodil do schránky (a přitom to třeba hodím do kamen), jak mi dokážou že jsem to neodevzdal?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To bude nejakej Unterwasserman.
Tak jsem teď zkusil zadat číslo sčítacího komisaře do toho jejich ověřovacího vyhledávání a nic mi to nenašlo. Jak mám teda vědět, že ten kdo mi to hodil do schránky a hodlá přijít je skutečný sčítací komisař, když ani ta osoba, kterou jsem to tam viděl házet nebyla oblečená jak píšou?
-> David29:
S tebou to budou mít taky asi těžký... 

Já měl nějakej lísteček ve schránce. Jelikož nevim co to je, tak jsem ho vyhodil
Jeden technický dotaz. Pokud bydlím v podnájmu na studenstkém bytě, vyplňuji bytový list, když trvalé bydliště a také společnou domácnost mám vlastně teoreticky ještě s rodiči, nebo nevyplňuju? Navíc v bytovém listu jsou max dvě společně hospodařící domácnosti, ale u nás bydlím já, kdy si kupuju a platím sám, spolubydla v pokoji, který si taky platí sám a vedle pár, u kterého nevím, ale myslím že ti už si platí věci dohromady, což dává tři společné domácnosti. Ale zase pokud oni se napíšou do bytového listu doma, tak co zbude u nás? Neobydlený byt?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Byla u nás v pondělí a rozmezí jsme taky měli 16-20 hodin. Jelikož jsem byl celé odpoledne doma, tak mi to nedělalo problém. Rozdávala to normálně pošťačka z ČP. Předala asi pět formulářů, pak se ptala jestli to chci elektronicky nebo bezplatnou obálkou a nakonec XY podpisů. Pak jsem se ji ještě na pár věcí ptal a odešla cca po deseti minutách.. Pokud to takhle je u každé domácnosti, tak to rozmezí je naprosto normální..
Co se týče odesílání, tak poštou i elektronicky to má být až 26. března.. Elektronicky mě to prý pustí až toho 26., ale stejně to budu posílat obálkou...
Co se týče odesílání, tak poštou i elektronicky to má být až 26. března.. Elektronicky mě to prý pustí až toho 26., ale stejně to budu posílat obálkou...
-> Jumbo: Romezí 4 hodin přeci není žádný "termín". To je jako kdybych jim napsal, že moje adresa je v rozmezí mezi Prahou a Ostravou. To jsou fakt ještě větší dementi než jsem si myslel. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já sem na tom podobně, ne-li ještě hůř. 13.3.2011, takže v neděli, 11:00 - 15:00.
Tak po včerejším telefonátu na jejich horkou linku, kdy jsem se dotazoval, jestli když jsme nedostali žádný termín, jsme od sčítání osvobozeni (což mi bylo bohužel vyvráceno), nám dneska přistál do schránky termín. Nejen, že se (nejspíš) sčítací komisařka neobtěžovala ani zazvonit a jen to hodila do schránky, ale hlavně ani nebyla oblečená jako sčítací komisařka a neměla tu slavnou brašnu s logem České pošty jak nám pořád vtloukají do hlavy v tv. Tak já teda nevím, kdo to byl a jestli tomu termínu a jakémusi služebnímu číslu na lístečku mám věřit.
A další věc je termín.
- Jaký jste dostali termín?
My jsme dostali velice přesně určený termín a to "v době mezi 16 - 20"! To si dělá srandu? Za tu dobu by obešla tohle sídliště dvakrát. Asi jim budu muset znova zavolat na tu horkou linku, ať se laskavě vzpamatují, protože čtyři hodiny taky na blbý předání formulářů a instrukcí čekat nehodlám a předpokládám že nikdo z naší domácnosti.
A další věc je termín.
- Jaký jste dostali termín?
My jsme dostali velice přesně určený termín a to "v době mezi 16 - 20"! To si dělá srandu? Za tu dobu by obešla tohle sídliště dvakrát. Asi jim budu muset znova zavolat na tu horkou linku, ať se laskavě vzpamatují, protože čtyři hodiny taky na blbý předání formulářů a instrukcí čekat nehodlám a předpokládám že nikdo z naší domácnosti.
-> afro100:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a druhou uz v prdeli :D
-> King: Aneb když "jsme jednou nohou v Evropě"... 

-> King 08.03.11 20:29:37: Já snad psal, že tímhle ospravedlnuji sčítání lidu? kde?... reagoval jsem na to, že cikani stojí mín a jsou menší finanční zátěž než sčítání lidu. Což se můžeš dočíšt v odkazu (trochu přikreslené info), ale i hloupemu dojde když si přečte sumy vynásobí 10 lety a zjistí na jaké peníze co příjde.
-> King:

-> Nwkt: Nebuď zbabělec :) Jseš Rom, matka bydlela ve Vranově nad Ťoplou, když tě nosila v bubnu, jseš Jehovista, do práce/školy se dopravuješ 20km na kajaku a chčiješ do suchýho hajzlu - ať si to pak Eurostat přebere :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já mam zase od komisařkdy že jenom zaškrtnou že člověk je v zahraničí a víc neřeší. Co se bude dít potom netušim
Jen pro upřesnění k tomu nezapočítávání při pobytu v zahraničí - aby jste se nemuseli sčítat, museli by jste být v zahraničí minimálně 90 dní. Jinak je vaší povinností se sčítat.
Mám to přímo z call centra ČSÚ.

-> P@nis: -> P@nis: Bezpečností situace šalingradský Cejle je zajisté pádným argumentem pro opodstatněnost sčítání ovcí
Ty jseš vlastně ideální občan - bača se stará, bača zajišťuje pastvu, bačův hafan hlídá a ochraňuje, jednou za rok bača stádo ostříhá, bača každej večer ovečky spočítá a podojí, blonďaté ovečky prskají na ty tmavé, o víkendu je zápas v "berany, berany duc" a všichni fandí, všude kolem jsou bezpečné ohrady a tak je to správně......

Ty jseš vlastně ideální občan - bača se stará, bača zajišťuje pastvu, bačův hafan hlídá a ochraňuje, jednou za rok bača stádo ostříhá, bača každej večer ovečky spočítá a podojí, blonďaté ovečky prskají na ty tmavé, o víkendu je zápas v "berany, berany duc" a všichni fandí, všude kolem jsou bezpečné ohrady a tak je to správně......
-> Sita: cikáni nás zas tolik peněz nestojí, největší průser je daňovej systém 

-> Sita: Co překrucuju?.. jen poukazuju že Cikani nejsou žádna zástěrka.
nesvara.blog.idnes.cz/c/. ../Kolik-nas-stoji-Romove. html
Vše vyjádřit penězi je nemožné např. pocit bezpečí když jde člověk v Brně přes Cejl je k nezaplacení.
nesvara.blog.idnes.cz/c/. ../Kolik-nas-stoji-Romove. html
Vše vyjádřit penězi je nemožné např. pocit bezpečí když jde člověk v Brně přes Cejl je k nezaplacení.
P@nis: neprekrucuj, pocitej... Kolik penez spolknou podpory cikanu v porovnani s penezma co lidi stoji scitani, fotovoltaika, komplet vsechny predrazeny statni zkorumpovany zakazky, atd, atd... My tady ted resime finance, ne to jestli nekde cikani delaji bordel, vis???? 

-> Sita: Cikáni jsou zástěrka a vlastně to jsou nastrčeni zdější původni obyvatele namalování na snědo
-> Alenka: A jo ty vlastně nemáš řidičák, OP, byt, zaměstnání a vlastně ani rodný list... tím by se mnohe vysvětlilo..... jinak tvá schizofrenie a paranoia jak se tě stát snaží perzekuovat mě vždy pobaví.

-> Alenka: A jo ty vlastně nemáš řidičák, OP, byt, zaměstnání a vlastně ani rodný list... tím by se mnohe vysvětlilo..... jinak tvá schizofrenie a paranoia jak se tě stát snaží perzekuovat mě vždy pobaví.
Jirik: cikani, teroristi, to jsou jen zasterky. Aby lidi meli nejakyho nepritele. Ve skutecnosti daleko vetsim problemem je stat sam. Jeho rozezranost, neskutecna neefektivita, a neschopnost. Scitani je krasna ukazka, takova tresnicka na dortu...
Stejně to za deset let bude zase i kdyby jste se stavěli na hlavu... 

-> Sita: neupusti, na to se prilis mnoho lidi prilis snadno necha opit rohlikem, a i kdyby s tim vnitrne nesouhlasili, staci udelat bububu s 10K pokuty a ovecky jsou zpet v ohradce.
Jestli bude scitani bojkotovat desetina promile obyvatelstva, bude to velky uspech.
Jestli bude scitani bojkotovat desetina promile obyvatelstva, bude to velky uspech.
-> Sita: myslím to tak, že ten bojkot se zjistí až při vyhodnocování. Tedy sčítání už bude provedené, peníze rozebrané ale stát nebude mít nic. 2,5 mld vyletí komínem. To je sranda, co?
Vás nezajímá, na kolik niggazz platíte? 

"co muzes udelat dnes neodkladej na zitrek", to zase rikala moje babicka, takze moje rodina bude bojkotovat uz tohle scitani. Jinak ja si za absolutni zbytecnosti neplatim, takze vlastne asi ani nedokazu pochopit jak to myslis... Doufam, ze to letos nejakym zpusobem zbojkotuje co nejvic lidi a od pristiho scitani se uz radsi upusti...
-> Sita: tak to bojkotujme po sčítání, v tom mezidesetiletí, teď to asi nemá smysl. Co se tím ušetří? Řekl bych že nic a maximálně to budou příští rok chtít přepočítávat znova. Ty tvoje příklady jdou taky použít. Ale když za ně zaplatíš předem, tak pak už to uděláš i když je to znova, ne?
EDIT: za Marie Terezie asi ne, ale třeba ve 20. století byly statistické ročenky již velmi obsáhlé. Co já se v nich na VŠ nalistoval...

EDIT: za Marie Terezie asi ne, ale třeba ve 20. století byly statistické ročenky již velmi obsáhlé. Co já se v nich na VŠ nalistoval...

Luky: kdyz uz se ty prachy daly jo? Jenze s timhle pristupem se to potahne dal... Za deset let zase posta bude chtit levne vydelat, tak se zase daji prachy, zase se to vyplni vid... Nasrat! Vsechny udaje maji, takze maximalni bojkot!
A s tim rohlikem je to hodne spatny prirovnani, kazdej rohlik je totiz uzitecnej! Dam lepsi a hned nekolik: Je to jako jit znovu na zakladku kdyz uz ji mas davno za sebou. Je to jako jit se vychcat 5 minut po te co ses uz vychcal. Je to jako premerovat kazdej rok byt, kdyz mas jasne v projektu napsano ze vymera je 82m2
A k tem historickym scitanim: za Marie Terezie nebylo vsechno v databazich... Takze pokud si hrajeme na nejakej pokrok, tak by se to mohlo projevit i tady, nemyslis?
A s tim rohlikem je to hodne spatny prirovnani, kazdej rohlik je totiz uzitecnej! Dam lepsi a hned nekolik: Je to jako jit znovu na zakladku kdyz uz ji mas davno za sebou. Je to jako jit se vychcat 5 minut po te co ses uz vychcal. Je to jako premerovat kazdej rok byt, kdyz mas jasne v projektu napsano ze vymera je 82m2

A k tem historickym scitanim: za Marie Terezie nebylo vsechno v databazich... Takze pokud si hrajeme na nejakej pokrok, tak by se to mohlo projevit i tady, nemyslis?
Teda já se vám divim. Ono o neni žádný výmysl EU řízené zlými kapitalisty. Když zapátráte zpátky v paměti nebo statistických ročenkách (pozor, je to hutné čtivo
), zjistíte že sčítání se provádí přibližně každých 10 let už hoodně dlouho zpátky. Naposledy bylo v roce 2001.
Většinu údajů už sice statistici mají, těžko ovšem říct jak aktuálních. A když už se ty prachy vydaly, přijde mě trochu ujetý to bojkovovat, aby se třeba příští rok nemuselo dělat další sčítání za dalších 2,5 mld. To je jako zaplatit za rohlik a pak ho vyhodit - babička by mě hnáty zpřerážela...

Většinu údajů už sice statistici mají, těžko ovšem říct jak aktuálních. A když už se ty prachy vydaly, přijde mě trochu ujetý to bojkovovat, aby se třeba příští rok nemuselo dělat další sčítání za dalších 2,5 mld. To je jako zaplatit za rohlik a pak ho vyhodit - babička by mě hnáty zpřerážela...

P@nisZajímavé, že třeba přepis auta běží každy rychle oznámit na úřad,
ale vyplnit formulář je už moc.
Opet bullshit, jako vzdycky.
Auto jsem koupil v listopadu, dodnes prihlasene neni, a ani nikdy nebude.
Podobne minim nalozit i se scitacimi archy a pri trose duvtipu zadna pokuta nehrozi, stejna jako kdyz verchuska hrozi padesati litry pokuty v pripade prozvihnuti lhuty pro registraci vozidla. Chce to jen nebyt ovce a trosku pouzivat mozek :)
ale vyplnit formulář je už moc.
Opet bullshit, jako vzdycky.
Auto jsem koupil v listopadu, dodnes prihlasene neni, a ani nikdy nebude.
Podobne minim nalozit i se scitacimi archy a pri trose duvtipu zadna pokuta nehrozi, stejna jako kdyz verchuska hrozi padesati litry pokuty v pripade prozvihnuti lhuty pro registraci vozidla. Chce to jen nebyt ovce a trosku pouzivat mozek :)
asi nechame pustenyho pejsanka at se snim dotycna osoba popere