skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sčítání lidu
-> Syny: 14.4. prej
-> Nwkt: A pak ze to nejde coz? :) Ono to scitani lidu nebude prioritne jen kvuli scitani lidu :)
BTW: Do kdy se ten vyslech ma odevzdat? Kdy je deadline?
BTW: Do kdy se ten vyslech ma odevzdat? Kdy je deadline?
-> Nwkt: V roce 2009 jsem si měnil trv. bydlište a je tam lhůta měsíc a je to z důvodu že úřady komunikují mezi sebou + výroba občanky atd. Takže oni ví kam ses nastěhoval a odkud ale jen při změne bydlište. Ale při sčítání nemáš nikde napsáno aby si zadal trv. bydlište. Tam je jen kde bydlíš při sčítáni to jest v rozhodném okamžiku a kde si bydlel rok před sčítáním. Takže i když máš trv. bydlište xxx a bydlíš na yyy zapíšeš yyy:)
-> Flacek:
a já myslel že si to všechno berou od ČSÚ s aktualizací jednou za 10 let

-> Nwkt: Při změně trv. bydliště si úřad kam spadáš vyžádá údaje z původního a pak oznámí že jsi přihlášen na novém místě:) Týká se to kvůli poplatkům za odpad atd:)
a btw nechápu jak můžou vědět tohle plzen.idnes.cz/z-plzne-lo
ni-odeslo-1-081-lidi-nejca
steji-na-venkov-nebo-do-pr
ahy-puq-/plzen-zpravy.asp?
c=A110324_...
to přece neni možný zjistit, když se sčítá až letos, jak to udělali? Kouzlo? Fakt mi to hlava nebere
to přece neni možný zjistit, když se sčítá až letos, jak to udělali? Kouzlo? Fakt mi to hlava nebere
Me to slo v poslenim firefoxu ty pdf pres posledniho readera bezproblemu.
-> VeTeV: -> Alenka: Problém bude možná v tom, že nepoužívám Adobe Reader, ale PDF Xchange Viever. Na to, že to stálo tolik peněz mohli zabezpečit i podporu ostatních programů. Za týden to zkusím znovu a pokud to opět nepůjde, tak budu doufat v to, že to Česká Pošta cestou na ČSÚ nezaloží do tunelu pod vlakovým nádražím v Břeclavi. :o)
-> King: To jsem si myslel že jsi světovější. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No, teoreticky jsem moh bejt konektnutej standardem RS-232C, ale vzhledem k tehdejším možnostem normalizační ČSSR bych to viděl na analogovou stíněnou dvoulinku s pětikolíkama DIN :)
-> King:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> King: závidíš nám to USB, viď?
Ty jsi byl napojený ještě přes sériový port. 

-> King:

-> King: 

-> Mr_Kubas: Pozor, bydliště matky v době, kdy se pan Kubas vznášel v plodové vodě s USB kabelem v pupíku je naprosto klíčovej údaj, ze kterýho ČSÚ zjišťuje tzv migrační toky.....následně se díky tomu zjišťuje, kde je potřeba postavit školky, cyklostezky a které oblasti preventivně vylidnit kvůli dopadu asteroidu! Jsem rád, že se se mnou počítá :)
-> Nwkt: Tak to tam maj chybu v matrixu
Ono je to spíš tak, že jsem si to nepřečetl pořádně a rovnou jsem zaškrtával 

-> Mr_Kubas: Píšou počet narozených živých dětí, takže když se ti narodilo nějaký mrtvý? 

-> King: Vyplnil jsem jen povinné a dokonce jsem zaškrtl, že se mi nenarodilo ani jedno dítě (stahuje se to jen k ženám)
Do bydliště matky v době narození je jim prd, tak jsem opět zaškrtl políčko "v obci uvedené v záhlaví formuláře". Jestli to tak je nebo ne, si musí zjistit sami... Jediný citlivý údaj je to RČ, tak se musim modlit, aby to do ruk nedostala nějaká krysa..

-> Alenka:

-> Fén: mluvil jsem s clovekem, ktery pracuje v podniku, co mel na starosti aplikaci pro online scitani, a co ten mi vypravel, z toho zustaval rozum stat a opravdu velmi bych se divil, kdyby to v horizontu nekolika dni po roznodnem okamziku vubec nekomu fungovalo 

-> Fén: musis tam psat pravdu a nic nez pravdu a k tomu ti dopomahej CSU :-)
Tak jsem zkoušel online sčítání oveček a asi někde páni inženýři z ČSÚ udělali chybu, protože to při odeslání hází chybu. :o)
-> Mr_Kubas: Kam se ovšem hrabeš na příkladnou ovečku - mého tchána :) Ten sčítací archy obdržel už před 14ti dny, ješte týž den je precizně a podle pravdy vyplnil a netrpělivě čeká na den D, aby mohl splnit svojí čestnou občanskou povinnost :) On je to ten typ člověka, který se může narodit do libovolného režimu a vždycky bude tím vzorným ovčanem, na které se může každej režim plně spolehnout. I kdyby takovej režim vydal omezení, že jediná povolená koitální poloha je "na misionáře", tak se vsadím, že ani se staženejma závěsama by ho ani nenapadlo zkusit "doggy style" :)
Kdysi jsem bláhově zkoušel zapříst hovor na téma vojna, jako nádhernej příklad absurdnosti dodržování předpisů a vůbec tehdejšího režimu jako celku - kdepááák, tchán byl takový "plnič", že ač nebyl profesionální gumou, dotáhl to díky svému puntičkářství a úctě k zákonům až na kapitána v záloze! :) Že by na zákl. vojenský službě bylo něco absurdního? V žádným případě! Kázeň, řád, poslušnost......to je to hlavni! :)
Kdysi jsem bláhově zkoušel zapříst hovor na téma vojna, jako nádhernej příklad absurdnosti dodržování předpisů a vůbec tehdejšího režimu jako celku - kdepááák, tchán byl takový "plnič", že ač nebyl profesionální gumou, dotáhl to díky svému puntičkářství a úctě k zákonům až na kapitána v záloze! :) Že by na zákl. vojenský službě bylo něco absurdního? V žádným případě! Kázeň, řád, poslušnost......to je to hlavni! :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo takhle
ja budu klidne pod mostem
resp nebudu vubec 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Sis stěžoval, že se nemůžeš zůčastnit sčítání.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: V bytovém listě je kolonka i pro ty, co v rozhodný okmžit příživničí v tvém bytě.
V příkladném formuláři na ofiko netu je to kupříkladu Nwkt. 

-> Fén: Nechapu, jsem prilis znaven.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Stačí říct a zapíšu tě do návštěv. :o)
Já to před chvílí vyplnil, netrvalo to ani pět minut a dokonce to nebolelo, heč

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vy se mate, ze muzete zaskrtavat 
King 17.03.11 00:21:29 napsal: pro výrobce sanitární techniky, bez které by nevěděli kolik vyrobit kterých hajzlíků :)
Na to jsem jim statistiku vyrobil uz driv: skoda-virt.cz/cz/.../8488 3-misa-1?gotopost=1...

King 17.03.11 00:21:29 napsal: pro výrobce sanitární techniky, bez které by nevěděli kolik vyrobit kterých hajzlíků :)
Na to jsem jim statistiku vyrobil uz driv: skoda-virt.cz/cz/.../8488 3-misa-1?gotopost=1...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo twento duvod jsem nekde videl... nesmysl....
aha takze budeme mit mrte dat, ale ta podlehaji zakonu o ochrane osobnich udaju, takze je nemuzeme stejne poskytnout nikomu tretimu... krasa
aha takze budeme mit mrte dat, ale ta podlehaji zakonu o ochrane osobnich udaju, takze je nemuzeme stejne poskytnout nikomu tretimu... krasa

-> Fén: u me spis vysledek ve forme koure a nebo pary? ano vracime se do stoleti pary, jen je smutnë ze uz nevladne Franta Prochazka, ale banda vsivaku a nescitame na sčotu...
-> VeTeV: No oni to okecavaj tak, ze ty udaje (treba stavebniho uradu) si jim poskytnul pro potreby stavebniho uradu a ne pro nejaky statistiky... Ja samozrejme vim, ze to je picovina.
Ftipny je to s tema hasicema, ted sem koukal na scitani.cz a tam pisou, ze CSU dostane udaje zanonymizovane a pritom v tech reklama nebo kde nekdo pindal, ze to hasicum pomuze, kdyz vi jakej barak je z ceho postaven. No tyvole to by se jeden posral.
Ftipny je to s tema hasicema, ted sem koukal na scitani.cz a tam pisou, ze CSU dostane udaje zanonymizovane a pritom v tech reklama nebo kde nekdo pindal, ze to hasicum pomuze, kdyz vi jakej barak je z ceho postaven. No tyvole to by se jeden posral.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No výhoda je, že když o tobě nevědí, tak nemůžeš dostat ani pokutu. 

-> VeTeV: Já jsem taky nevyplňoval rodné číslo, protože stejně jako ty žiju v tom, že se jedná o citlivý údaj, který se nemá zbytečně někde uveřejňovat. Údaje o práci jsem přeskočil a na dojíždění asi zaškrtám úplně všechno, protože podle nálady. Kdyby tam byla kolonka letadlo, tak klidně i to.
-> VeTeV: Už jsem to málem četl jako víru v pevný výsledek. :o)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zejtra se vrhnu na bene - hele tak ona vetsinou existuje nejaka moznost udelat prislusny select nad prislusnou databazi - at me nikdo nerika, ze ty udaje, ktere je zajimaji, maji jeste v kartotekach...
-> VeTeV: Hehe 
Ja sabotovat nic nemuzu pac nemam dodnes formulare

Ja sabotovat nic nemuzu pac nemam dodnes formulare

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jako todle me proste sere a nemam duvod sdelovat neco co stat ma a zna... nazdar....
-> VeTeV: Ještě jsi měl do kolonky náboženství napsat "Ne, děkuji." 

me to doma vrhli pod nos, tak jsem tam neco nacmaral - ale nevim asi spatne - na otazka zamestnani jsem odpovedel Mám, do práce chodím zásadně pěšky, má práce nemá sídlo a oborem jest poskytování připojení., náodnosti mám českou a cítím se i jako tatar a víru mám pevnou :-)
a RČ podléhá ochraně na osobní údaje a nemám ho nikam psát ne? datum narození musí stačit...
a k tomu vedou mojí komůrku s dílema jako byt - tak jsem po pravdě napsal - 1 místnost ( v druhé mám díly), a sociálku to nemá...
a schránka na rohu ráda potratí dopisy a na chatě máme hnědou expresní - tam to proletí, by se poštamohla učit :-)
a RČ podléhá ochraně na osobní údaje a nemám ho nikam psát ne? datum narození musí stačit...
a k tomu vedou mojí komůrku s dílema jako byt - tak jsem po pravdě napsal - 1 místnost ( v druhé mám díly), a sociálku to nemá...
a schránka na rohu ráda potratí dopisy a na chatě máme hnědou expresní - tam to proletí, by se poštamohla učit :-)
-> ZdeněkH: Ja taky nemam nic, nikdo nic nevi, at mi polibi prdel 

Tak jsem si chtěl dneska zajít na poštu pro formulář. P**o já na to mr**m. Fronta na poště jak kráva lidí jak sraček a ještě malé hnusné prostory. Ne na veřejný hajzlík jsem nešel.
-> Alenka: Já měl moravskou už na vysvědčení na ZŠ a nehodlám to měnit. Jenom k tomu připíšu československou.
-> Fén: ja jen vsude ctu jak se kdekdo chysta na hustou rebelii, ze do vyznani napise rytire Jedi, uchuchu, echecheche, pritom se tam nemusi psat vubec nic.
-> Alenka: Humbuk je tu kvůli jinejm otázkám.
taky tatík volal že už to "doma" mám
Dnes jsem slavnostne prevzal scitaci archy a u vyznani a narodnosti vidim, ze je napsno "nepovinne" ... takoveho humbuku kolem dvou policek, pritom tam spravne nema byt vyplneno nic.