skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
svine pojistovnicky Csobckovy
07:31:42
05.01.2011
05.01.2011

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> JoseA: Ta moja veta nebola smerovana na mna, ale na teba, ja si poistne podmienky musim citat dost podrobne, kedze okrem ineho som aj poistovak 

19:57:21
04.01.2011
04.01.2011

JoseA
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): To já taky. Jde o to, že si to člověk nechá vysvětlit poradcem, jinak by všichni uzavírali smlouvy jenom přes net a neplatili tak provizi. Jenže málokdo se v těch podmínkách vůbec vyzná, tak naivně věří právě tomu pojišťovákovi, který za ním dojde a maže med kolem huby. Ale možná jeden z deseti nebo ze sta přemýšlí co je pro toho či onoho dobré, ostatní mají v hlavě svoji provizi a nabiflované kecy o výhodnosti produktu.
12:56:59
04.01.2011
04.01.2011

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> JoseA: ako vzdy.... neprecital som si poistne podmienky a teraz nadavam....
21:58:50
03.01.2011
03.01.2011

JoseA
Mr_Kubas 30.12.10 22:48:44 napsal:
→ Zazaa: ČP před Dynamikem měla pro klienta velice
výhodné smlouvy a tak potřebovali ztrátu někde dohnat. Tudíž nahnali
své „dealery“ do ulic s tím, že stůj co stůj musí každý mít
místo výhodných smluv Dynamik, kde o veškeré výhody přijdou.
Samozřejmě k tomu pustili reklamní kampaň a doslova klientům lhali, že
staré smlouvy jsou po vstupu ČR do EU neplatné. Bohužel lidi jim
důvěřovali a k Dynamiku přešli… Bohužel sem se v 18ti letech nechal doslova a dopísmene takhle nachytat. Naivně jsem uvěřil kecům o tom, že moje stávající pojistka od narození je oproti dynamiku naprosto nevýhodná a tak sem přišel nejen o svoje peníze, ale i o část úspor, které mi spořili rodiče od narození. Za mě teda největší ku*vy = ČESKÁ POJIŠŤOVNA.
→ Zazaa: ČP před Dynamikem měla pro klienta velice
výhodné smlouvy a tak potřebovali ztrátu někde dohnat. Tudíž nahnali
své „dealery“ do ulic s tím, že stůj co stůj musí každý mít
místo výhodných smluv Dynamik, kde o veškeré výhody přijdou.
Samozřejmě k tomu pustili reklamní kampaň a doslova klientům lhali, že
staré smlouvy jsou po vstupu ČR do EU neplatné. Bohužel lidi jim
důvěřovali a k Dynamiku přešli… Bohužel sem se v 18ti letech nechal doslova a dopísmene takhle nachytat. Naivně jsem uvěřil kecům o tom, že moje stávající pojistka od narození je oproti dynamiku naprosto nevýhodná a tak sem přišel nejen o svoje peníze, ale i o část úspor, které mi spořili rodiče od narození. Za mě teda největší ku*vy = ČESKÁ POJIŠŤOVNA.
12:26:55
03.01.2011
03.01.2011

MerHanz
negativní zkušenosti mám jak s čcob ( vypalcení úhrady škody po nehodě ) a i u ČP životní pojistka, ale já si to uvědomil už po necelým roce..Po zrušení jsme jim ještě musel něco doplatit, abych od nich měl pokoj..... U povinnýho, jsem byl viník a vyplacení poškozenému sumy 30 tic. trvalo přez pul roku.Na pobočce v RK se ani semnou ani s poškozeným nikdo nebavil a po telefonu nedali ani tel kontakt na likvidátora a na maily nereagoval po celou dobu.Až po nějakých 4,5 měsících zavítal rozlícený poškozený do sídla v PCE. Teprve tam se věci hnuli. Na likvidátora bylo i tel č. Po té už to nabralo i nějaký spád.A k dodatečnýmu posouzení skryté závady zapřičiněné havárií stačila i fotodokumentace s vyjádřením auto mechanika, jenž to dával dokupy. Teda aspoň tak mi to bylo přetlumočeno. Prostě k ČSOB už ani koloběžku.
18:41:00
31.12.2010
31.12.2010

Zazaa
-> Risan: tak predpokladam ze kazdej trouba pochopi, ze s moji klavesnici zalitou nejakym svinstvem cosb=csob :)
-> Mr_Kubas: coz je proste fakt a lisi se jen tim jak velkejch svinaren sou schopny ... kdo zazil chape (a nemyslim tehle par stovek)
-> Mr_Kubas: coz je proste fakt a lisi se jen tim jak velkejch svinaren sou schopny ... kdo zazil chape (a nemyslim tehle par stovek)
17:32:20
31.12.2010
31.12.2010

Mr_Kubas
-> Risan: V tomhle případě povinného ručení asi ČSOB a narazilo se i v případě životního pojištění i na ČP. Samozřejmě veřejnost považuje za "svině" celej pojišťovnickej trh, takže asi tak...
17:13:47
31.12.2010
31.12.2010

Risan
A "svine pojistovnicky Cosbckovy" je teda ČP nebo ČSOB?
22:48:44
30.12.2010
30.12.2010

Mr_Kubas
-> Zazaa: ČP před Dynamikem měla pro klienta velice výhodné smlouvy a tak potřebovali ztrátu někde dohnat. Tudíž nahnali své "dealery" do ulic s tím, že stůj co stůj musí každý mít místo výhodných smluv Dynamik, kde o veškeré výhody přijdou. Samozřejmě k tomu pustili reklamní kampaň a doslova klientům lhali, že staré smlouvy jsou po vstupu ČR do EU neplatné. Bohužel lidi jim důvěřovali a k Dynamiku přešli...
22:25:06
30.12.2010
30.12.2010

Zazaa
-> JoseA: jo cca 4 kila, ale radejc bych je prochlastal ...
na dynamik se me pokouseli zmenit starou smlouvu tak sem si to poslechnul a poslal je slusne dopr*ele ten typek na me koukal jak na vraha ze vickrat me tu moznost uz nenabidne tak sem podekoval ze vickrat ho za plot nepustim leda jako panaka pro vycvik vlcaka a dal pokoj :)
na dynamik se me pokouseli zmenit starou smlouvu tak sem si to poslechnul a poslal je slusne dopr*ele ten typek na me koukal jak na vraha ze vickrat me tu moznost uz nenabidne tak sem podekoval ze vickrat ho za plot nepustim leda jako panaka pro vycvik vlcaka a dal pokoj :)
18:22:30
30.12.2010
30.12.2010

Mr_Kubas
-> JoseA: Ano, s tím Dynamikem máš pravdu. Pokud si měl to životní pojištění jen dva roky, tak je "normální", že ti z toho nic nedají. První roky (většinou dva až tři) platíš pojišťovně tzv. riziko, tj., že jim dáváš peníze na to, až se ti něco stane, aby to měli z čeho zaplácnout. Ty další roky se ti tam kumuluje kapitál, kterej ta pojišťovna investuje a zhodnocuje, jak pro tebe, tak i pro sebe. Ale aby si dostal zpět to, co si do pojištění naskládal, tak to pár let trvá. Je to tak na pojistném trhu běžné a záleží na produktu (pojišťovně). Každý produkt si samozřejmě každý klient musí vybrat na míru, popř. to za něj udělá nějaký poradce.. Máš to jako s povinným ručením, taky si ho vybíráš tak, aby bylo co nejlevnější a poskytli ti za to co nejlepší služby (připojištění). Ovšem u neživotního pojištění nedostaneš zpět nic.
18:13:40
30.12.2010
30.12.2010

JoseA
Hmm tos přišel hádám tak o 2-5 stovek. Ale když já sem dva roky spořil u dynamiku 500,- měsíčně, pak mi pár lidí řeklo, že je to nejhorší (nejdražší) životní pojistka co může být, tak jsem to zrušil. Ovšem jaké bylo překvapení, že jsem nedostal ani korunu zpět, přitom ČP tvrdí, že si u dynamiku nějaké peníze člověk šetří, tak z 12 tis jsem neviděl ani korunu a to sem během těch dvou let ani jedinou korunu nečerpal za úraz nebo jinak. Měsíc sem pak chodil na pobočku, volal a snažil z nich dostat aspon nějaké peníze, ale to už se se mnou pavili jak s lumpem. To když mi dynamik nabízeli bylo chování opačné. Později sem ale podobné negativní zkušenosti s českou pojišťovnou slyšel od více lidí.
14:16:13
30.12.2010
30.12.2010

Zazaa
jo delaj si to jak chtej ...
rusil sem ruceni, na prodej auta
jelikoz je to pojisteni kde je jen od kdy plati a neukoncene tak musim doplatit prej celej mesic
rusil sem ruceni, na prodej auta
jelikoz je to pojisteni kde je jen od kdy plati a neukoncene tak musim doplatit prej celej mesic
13:41:46
30.12.2010
30.12.2010

Nwkt
-> petr s: Kooperativa mi zrušila přímo ke dni žádosti a přeplatek jsem měl do tejdne doma
13:19:27
30.12.2010
30.12.2010

Mr_Kubas
Povinné ručení musíš zrušit minimálně 6 týdnů před výročím smlouvy. To zaplacení do konce měsíce se mi nějak nezdá... Ale samozřejmě platí to, co je ve VOP...
13:17:15
30.12.2010
30.12.2010

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Zazaa: A jakým způsobem jsi rušil tu smlouvu? Já když jsem ji rušil bez udání důvodu, tak jsem ji musel rušit dva měsíce před výročím té smlouvy. Ty jsi to rušil prodejem auta? Je fakt, že všeobecný podmínky asi nikdo nečte no... 

13:16:37
30.12.2010
30.12.2010

petr s
-> Zazaa: Celý měsíc má většina pojištoven
13:14:38
30.12.2010
30.12.2010

Mr_Kubas
-> Zazaa: O co se jedná? O povinné ručení?
13:13:30
30.12.2010
30.12.2010

Zazaa
ty hajzli me dnes hned pred koncem roku zas nas*ali ...
zrusil sem smlouvu nejak 2.12. zaplacene bylo do 4. a ty kurvy me napocitaj stejne jeste doplatit celej mesic, ze prej kdesi v nejakejch vseobecnejch podminkach pojisteni je ze pri zaniku patri pojistovne penize do konce kalendarniho mesice
tak si dejte pozor kdyby nahodou ...
zrusil sem smlouvu nejak 2.12. zaplacene bylo do 4. a ty kurvy me napocitaj stejne jeste doplatit celej mesic, ze prej kdesi v nejakejch vseobecnejch podminkach pojisteni je ze pri zaniku patri pojistovne penize do konce kalendarniho mesice
tak si dejte pozor kdyby nahodou ...